Καλημέρα...
Αν είσαι εσύ, πάλι ατασθαλείες??????????????
Αμαν πια, τον γυμναστή τον νευρίασες, η κοιλιά μας γουργουράει, !!!!!!!!!!!!!
Καλημέρα...
Καλημέρα !!!
Άλλες ανεβάζουν γυμνες φωτο και εγω το μενου της ημέρας !!
Χα χα χα χα χα χα
Εννοώ ααα εσύ ,πάλι ατασθαλείεςΚαλημέρα...
Αν είσαι εσύ, πάλι ατασθαλείες??????????????
Αμαν πια, τον γυμναστή τον νευρίασες, η κοιλιά μας γουργουράει, !!!!!!!!!!!!!
Κάποια στιγμή και βιντεάκια θα βγάλω και γυμνη φώτο θα βγάλω κάντε λίγο υπομονή.....βαλε μασ κανα βιντεο τσαχπινογαργαλιαρα μου οταν θοπευισ τα σιδερα να πιρφορισουμε εμισ ολοι οι πορνοθαυμαστεσ σου!!!
βιασουυυυυυυ χαχαχαΚάποια στιγμή και βιντεάκια θα βγάλω και γυμνη φώτο θα βγάλω κάντε λίγο υπομονή.....
Απλά ψάχνω τη σωστή στιγμή....
παραστρατισες και εσυ τεινεις να γινεις αντιγραφοΚάποια στιγμή και βιντεάκια θα βγάλω και γυμνη φώτο θα βγάλω κάντε λίγο υπομονή.....
Φωτό ανεβάζω με λουλουδάκια φαγητά με γλυκά δεν νομίζω να έχετε παράπονο γυμνή θέλω να είμαι ψυχολογικά έτοιμη να ανεβάσω!!παραστρατισες και εσυ τεινεις να γινεις αντιγραφο
ΥΓ. δυο - τρεις φωτογραφιες να βαλεις οχι τσιγγουνιες
θα σε ανεβασω εγω αν και το ασανσερακι μου μεχρι ημιωροφο φτανειΦωτό ανεβάζω με λουλουδάκια φαγητά με γλυκά δεν νομίζω να έχετε παράπονο γυμνή θέλω να είμαι ψυχολογικά έτοιμη να ανεβάσω!!
Και 2 και 4 και 6 ...
Ααααα τσιγγουνα δεν ειμαι βαφτιστήρι μου.......
εχουμε αναγκι ατακτα βιντεο εν ορα σιδερικισ δρασισ(οταν κανισ προπονισι στο γιμναστιριο με τα σιδερα ενοο)!!!Κάποια στιγμή και βιντεάκια θα βγάλω και γυμνη φώτο θα βγάλω κάντε λίγο υπομονή.....
βιασουυυυυυυ χαχαχα
αντιστραφηκαν οι ρολοι αρχισες εσυ τωρα τους καφεδες
βιασουυυυυυυ χαχαχα
χαχαχααχαχαχ
Πίνω καφέδες γιατί ξενύχτησα το βράδυ και τώρα νυστάζω!!αντιστραφηκαν οι ρολοι αρχισες εσυ τωρα τους καφεδες
τα βλεπεις??? αχ τι επαθα !!!! χαχαχχααντιστραφηκαν οι ρολοι αρχισες εσυ τωρα τους καφεδες
να βαλεις και σαβαγιαρ και με κρεμα τυρι θα φτιαξουμε γαματο γλυκοχαχαχααχαχαχ
θα σε φαω ολοκληρη με σιροπι σοκολατα !!!
Θα βαλω το σιρόπι σε όλο το κορμί σου και μετα θα γλύψω ολο σου το σωμα μέχρι να λιωσεις απο ηδονή!!χαχαχααχαχαχ
θα σε φαω ολοκληρη με σιροπι σοκολατα !!!
οταν ειπα εγω οτι χαλασες σε λιγο θα βγαλεις αριθμηταριο να μας μετρας ποσοι ειμαστεΠίνω καφέδες γιατί ξενύχτησα το βράδυ και τώρα νυστάζω!!
ωχ να τα αρχισαν οι προεκλογικες υποσχεσειςΘα βαλω το σιρόπι σε όλο το κορμί σου και μετα θα γλύψω ολο σου το σωμα μέχρι να λιωσεις απο ηδονή!!
τα βλεπεις??? αχ τι επαθα !!!! χαχαχχα
Κάνω δηλώσεις μπας και με συμπαθήσει λίγο!!!ωχ να τα αρχισαν οι προεκλογικες υποσχεσεις