shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
όποτε είστε Λεσβία και μοιάζετε στην belluci , μάλισταΈτσι λένε οι φίλες και φίλοι μου!!
όποτε είστε Λεσβία και μοιάζετε στην belluci , μάλισταΈτσι λένε οι φίλες και φίλοι μου!!
Το σπίτι των ονειρων μου και πεντακάθαρο !!...προς το παρον καφεδαρα στον καναπε!
Φαντάζεστε να ήμουν straight και να έμοιαζα στη συγχωρεμενη τη Βασιλειάδου?όποτε είστε Λεσβία και μοιάζετε στην belluci , μάλιστα
ο καθένας εδώ μέσα δηλώνει οτι θέλει ,ΔΕΝ πάει να πει όμως οτι είναι αυτό!!!Φαντάζεστε να ήμουν straight και να έμοιαζα στη συγχωρεμενη τη Βασιλειάδου?
...και καπνιζει camel και τα αναβει με zippoόποτε είστε Λεσβία και μοιάζετε στην belluci , μάλιστα
Γεγονός αναμφισβητητο!ο καθένας εδώ μέσα δηλώνει οτι θέλει ,ΔΕΝ πάει να πει όμως οτι είναι αυτό!!!
οσο δηλώνει οτι ειναι γυναικά και λεσβία αλλο τόσο δηλώνω και εγω Αστροναύτης- πυρηνικός επιστήμονας...και καπνιζει camel και τα αναβει με zippo
...ας ειναι καλα η καθαριστρια, αγια γυναικα!!!Το σπίτι των ονειρων μου και πεντακάθαρο !!
Φαντάζεστε να κάπνιζα icos?...και καπνιζει camel και τα αναβει με zippo
....εεεε καλα, εκει στα νοτια εχετε μια εφεση στα ξενερουαΦαντάζεστε να κάπνιζα icos?
Ξενερουα τελείως!
Που δεν ασπάζομαι!....εεεε καλα, εκει στα νοτια εχετε μια εφεση στα ξενερουα
...κ η Βουλα κ η ΓλυφαδαΠου δεν ασπάζομαι!
Νοτια είναι και ο Πειραιάς μην ξεχνάμε!
.......εγώ προτιμώ να καθαρίζω μόνη μου γιατί είμαι τις λεπτομέρειας και δεν μένω ευχαριστημένη...ας ειναι καλα η καθαριστρια, αγια γυναικα!!!
Βούλα και Γλυφάδα, ξενερουα...κ η Βουλα κ η Γλυφαδα
Φοβάμαι δεν θα σας δοθεί η ευκαιρία να το διαπιστώσετε!οσο δηλώνει οτι ειναι γυναικά και λεσβία αλλο τόσο δηλώνω και εγω Αστροναύτης- πυρηνικός επιστήμονας
Έχετε εξαιρετική εμφάνιση το επιβεβαιώνω και εγώ!!Φοβάμαι δεν θα σας δοθεί η ευκαιρία να το διαπιστώσετε!
Βρε παιδιά αφήστε την κοπέλλα. Δεχόμαστε οτι δηλώνει και κσλά κάνει...Έχετε εξαιρετική εμφάνιση το επιβεβαιώνω και εγώ!!
Οτι θέλει δηλώνει. Λες και όλοι οι αλλοι είναι οτι δηλώνουν. Άλλο η πλάκαΒρε παιδιά αφήστε την κοπέλλα. Δεχόμαστε οτι δηλώνει και κσλά κάνει...
βλέπεται να ζήτησα καμιά ευκαιρία όνειρα κάνετεΦοβάμαι δεν θα σας δοθεί η ευκαιρία να το διαπιστώσετε!