belluci
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2022
- Like
- 692
- Πόντοι
- 81
Πάντοτε έτσι κοιμαμαι!Καλημέρα και σε εσάς εύχομαι να κοιμηθήκατε ήρεμα και γαλήνια!
Εκτός από τις φορές που κάποια αιθέρια ύπαρξη με επισκέπτεται στα ονειρα μου!
Πάντοτε έτσι κοιμαμαι!Καλημέρα και σε εσάς εύχομαι να κοιμηθήκατε ήρεμα και γαλήνια!
Ρε αγάπη 26 χρόνων είμαι τι να καταλάβω εγώ από τη γυμναστική??Είμαι σίγουρος...κοίτα μην μου κουραστείς με τη γυμναστική ....
Εύχομαι αυτή η αιθέρια ύπαρξη να έρχεται πιο συχνά στα όνειρα σας αν αυτό σας κάνει να αισθάνεστε πιο όμορφα........Πάντοτε έτσι κοιμαμαι!
Εκτός από τις φορές που κάποια αιθέρια ύπαρξη με επισκέπτεται στα ονειρα μου!
Στα γούστα σας βρίσκω!προτιμω κατι σε σαμπανια με φραουλες
Το εύχομαι και εγώ,αν και προτιμώ να έρχεται στην πραγματικότητα!Εύχομαι αυτή η αιθέρια ύπαρξη να έρχεται πιο συχνά στα όνειρα σας αν αυτό σας κάνει να αισθάνεστε πιο όμορφα........
τι να κανουμε και εμεις κοινοι θνητοι πρεπει οσο μπορουμε να καλοπερναμε ακομη και χωρις τσιπουραΣτα γούστα σας βρίσκω!
Τα τσιπουρα είναι για την πλεμπα!τι να κανουμε και εμεις κοινοι θνητοι πρεπει οσο μπορουμε να καλοπερναμε ακομη και χωρις τσιπουρα
Προτιμώ το λεωφορείο από το ταξί χίλιες φορές πάλι προχθές ψιλο παρεξηγήθηκα με έναν ταξιτζή γιατί δεν είχα ψηλά και μου μίλησε πολύ άσχημα φυσικά κράτησα την ψυχραιμία μου!!!και εγω νομιζα οτι οταν λενε μεσον εννοουσαν το λεωφορειο
Εσείς έπρεπε να έχετε προσωπικό οδηγό με limo!Προτιμώ το λεωφορείο από το ταξί χίλιες φορές πάλι προχθές ψιλο παρεξηγήθηκα με έναν ταξιτζή γιατί δεν είχα ψηλά και μου μίλησε πολύ άσχημα φυσικά κράτησα την ψυχραιμία μου!!!
Με μεγάλη μου λύπη διακρίνω στις μέρες μας δυστυχώς έχει χαθεί η ψυχραιμία και η ευγένεια....
26???Ρε αγάπη 26 χρόνων είμαι τι να καταλάβω εγώ από τη γυμναστική??
Ωραία τότε..Ρε αγάπη 26 χρόνων είμαι τι να καταλάβω εγώ από τη γυμναστική??
για αυτο μονικα εγω πινω σαμπανιαΤα τσιπουρα είναι για την πλεμπα!
εχει δικιο μια γιαγια ηξερα εγω στο χωριο με αυτο το ονομα τωρα ολες μαιρη κικη λιτσαΠροτιμώ το λεωφορείο από το ταξί χίλιες φορές πάλι προχθές ψιλο παρεξηγήθηκα με έναν ταξιτζή γιατί δεν είχα ψηλά και μου μίλησε πολύ άσχημα φυσικά κράτησα την ψυχραιμία μου!!!
Με μεγάλη μου λύπη διακρίνω στις μέρες μας δυστυχώς έχει χαθεί η ψυχραιμία και η ευγενεια....
Το προσέχουμε το κορίτσι..και έτσι πρέπει!!Εσείς έπρεπε να έχετε προσωπικό οδηγό με limo!
Γιατί εγώ δεν σας προσέχω ??κάθε πρωί σας λέω την καλημέρα μου την καληνύχτα μου πιο σπάνια απλά δεν θέλω να σας κουράζω........Το προσέχουμε το κορίτσι..και έτσι πρέπει!!
Ευχαριστώ πολύ η Ευγενία σας είναι ένα από τα πολλά προσόντα που έχετε!!!26???
Δεν σας φαίνεται καθολου!
Ειλικρινά σας έκανα πολύ μικρότερη ιδίως όταν γελάτε με αυτό το ζεστό χαμόγελο!
Φυσικά μας προσέχεις και πολύ μάλιστα..Γιατί εγώ δεν σας προσέχω ??κάθε πρωί σας λέω την καλημέρα μου την καληνύχτα μου πιο σπάνια απλά δεν θέλω να σας κουράζω........
....φαουλ!!!Τα τσιπουρα είναι για την πλεμπα!
ισχυει αλλα δυστυχως η κατρακυλα εχει και συνεχειαΠροτιμώ το λεωφορείο από το ταξί χίλιες φορές πάλι προχθές ψιλο παρεξηγήθηκα με έναν ταξιτζή γιατί δεν είχα ψηλά και μου μίλησε πολύ άσχημα φυσικά κράτησα την ψυχραιμία μου!!!
Με μεγάλη μου λύπη διακρίνω στις μέρες μας δυστυχώς έχει χαθεί η ψυχραιμία και η ευγένεια....