Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.340
Την καλημέρα στον δάσκαλο της καρδιάς μου .......Καλημερα
Την καλημέρα στον δάσκαλο της καρδιάς μου .......Καλημερα
Το να λες την αλήθεια δεν είναι θέμα ευγένειας!Ευχαριστώ πολύ η Ευγενία σας είναι ένα από τα πολλά προσόντα που έχετε!!!
καλημερα καλο σκ κουκλα μουΤην καλημέρα στον δάσκαλο της καρδιάς μου .......
Καλημέρα γλυκέ μου και από μένα όσο καλή μπορεί να είναι γιατί ο καιρός μας τα χάλασε λίγο σήμερα!καλημερα καλο σκ κουκλα μου
Ο καιρός είναι ιδανικός με εσένα παρεουλα πολλά φιλιααΚαλημέρα γλυκέ μου και από μένα όσο καλή μπορεί να είναι γιατί ο καιρός μας τα χάλασε λίγο σήμερα!
...πλακα κανεις εε??? Ο καλυτερος ειναι! Καφεδαρα, βροχα, τεμπελιασμαααααα!!!Καλημέρα γλυκέ μου και από μένα όσο καλή μπορεί να είναι γιατί ο καιρός μας τα χάλασε λίγο σήμερα!
Καλημέρα.Καλημέρα!!
Η αλήθεια είναι έχω ένα μήνα που κάνω διατροφή έχω στερηθεί πάρα πολύ εχθές δεν άντεξα άλλο και έφαγα ένα παγωτάκι ούτε τύψεις ένιωσα ούτε τίποτα λέω (Έλενα δεν πάει άλλο ένα γλυκάκι πρέπει να το απολαυσεις !!》
Μια χαρά καιρός, ιδανικός για αγκαλιες!ο καιρός μας τα χάλασε λίγο σήμερα!
.........και έρωτα σε χουχουλένιο κρεβάτι...πλακα κανεις εε??? Ο καλυτερος ειναι! Καφεδαρα, βροχα, τεμπελιασμαααααα!!!
Αγάπη μου τις θερμίδες δεν της καίω μόνο στη γυμναστική της καίω και στο κρεβάτι............Καλημέρα.
Καλά έκανες και το έφαγες.... Πρέπει να το απόλαυσες....
Άλλωστε το πρωι είχες και γυμναστική .. Πρέπει να κάηκαν οι θερμίδες του...
Μακάρι οι αιθέριες υπάρξεις να έρχονται στην ζωή όλων μας και οχι μόνο στα όνειρα...Το εύχομαι και εγώ,αν και προτιμώ να έρχεται στην πραγματικότητα!
Λάθος ......Αγάπη μου τις θερμίδες δεν της καίω μόνο στη γυμναστική της καίω και στο κρεβάτι............
...προς το παρον καφεδαρα στον καναπε!.........και έρωτα σε χουχουλένιο κρεβάτι
Χλιδατο σας βρίσκω!...προς το παρον καφεδαρα στον καναπε!
....μπαααα! Ενα μικρο, ταπεινο loftΧλιδατο σας βρίσκω!
Και εγω ειμαι πολύ καλή στο κρεβάτι, κοιμάμαι 8 ώρες σερί!Αγάπη μου τις θερμίδες δεν της καίω μόνο στη γυμναστική της καίω και στο κρεβάτι............
Αυτός ο καναπές με το τζάκι είναι οτι πρέπει.........προς το παρον καφεδαρα στον καναπε!
Αυτό έχει τελειώσει... Πάμε για δεύτεροBy the way ,καλημέρα με καφεδάκι πρωινό!
...αυτααααα ειναι! Με το παρκακι απεναντι και τα δενδρα να ξεκουραζουν το ματι!Καλημέρα, με τον πρώτο της ημέρας!