Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.820
- Πόντοι
- 456
Ναι το βλέπω....Όποιος λείπει από το νήμα χάνει επεισόδια...........
Ναι το βλέπω....Όποιος λείπει από το νήμα χάνει επεισόδια...........
Θα παρω απουσια δηλαδη σημερα; Εχω χαρτι γιατρου. Πιανει;Όποιος λείπει από το νήμα χάνει επεισόδια...........
Μόνο με τρελοχαρτο....Θα παρω απουσια δηλαδη σημερα; Εχω χαρτι γιατρου. Πιανει;
Ευκολακι.....το εχουμε.....Μόνο με τρελοχαρτο....
Έτσι λένε οι φίλες και φίλοι μου!!μοιάζετε στην belluci?
Ενδιαφέρον!!!Έτσι λένε οι φίλες και φίλοι μου!!
Δεν νομίζω!Ενδιαφέρον!!!
Γιατί δεν νομίζετε;;Δεν νομίζω!
Εξαρτάται!και γιατί έλεος??? Κακό είναι?????? Μακάρι
Γιατί έχω αποκλειστική προτίμηση σε γυναίκες,οπότε κανένα ενδιαφέρον για εσάς!Γιατί δεν νομίζετε;;
Καλά δεν εκδηλωσα ενδιαφέρον να σας γνωρίσω ούτε σας ζήτησα σε γάμο....ένα απλό σχόλιο έκανα!!Γιατί έχω αποκλειστική προτίμηση σε γυναίκες,οπότε κανένα ενδιαφέρον για εσάς!
Εσύ αγαπητέ μου έχεις πάρει πάρα πολλές απουσίες να έρθεις αύριο στο γραφείο με τον κηδεμόνα σου!Θα παρω απουσια δηλαδη σημερα; Εχω χαρτι γιατρου. Πιανει;
....δν φτανει που θα τον τον ανθρωπο, τον θες και σε παρτουζα!!!!Εσύ αγαπητέ μου έχεις πάρει πάρα πολλές απουσίες να έρθεις αύριο στο γραφείο με τον κηδεμόνα σου!
.......αν δεν μείνει απο απουσίες !!....δν φτανει που θα τον τον ανθρωπο, τον θες και σε παρτουζα!!!!
Μα και εγω μια διευκρίνηση έκανα!Καλά δεν εκδηλωσα ενδιαφέρον να σας γνωρίσω ούτε σας ζήτησα σε γάμο....ένα απλό σχόλιο έκανα!!
Δεκτή η διευκρίνιση!Μα και εγω μια διευκρίνηση έκανα!
Από τα γραφόμενά σας διακρίνω ένα άτομο με έντονη προσωπικότητα!!!Μα και εγω μια διευκρίνηση έκανα!