ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 456
μια χαρά !Μεσημεριανό τότε καφεδάκι!!
μια χαρά !Μεσημεριανό τότε καφεδάκι!!
κοινως εχεις γαμηθει στην ξαπλα για οποιων δεν καταλαβεsono in vacanze!
Si con la mia figlia!!!κοινως εχεις γαμηθει στην ξαπλα για οποιων δεν καταλαβε
και εμενα μια μου σηκωνετε και αυτη με παλαγκοSi con la mia figlia!!!
Ora e il momento piu bello di berre tsipouro!μεσημέριασε !
Ora e il momento piu bello di berre tsipouro!
και συνεχιζεις κιολας μας το λες και μας το δειχνεις καταμουτρα οτι τα πινεις και τα ξυνειςOra e il momento piu bello di berre tsipouro!
Αγαπητέ μου εγω απλά συμβουλές δινω το κάνω απο την καλή μου την καρδιά !!
Μάλιστα!!!...... Από ότι βλέπω απολαμβάνετε και εσείς το πρωινό καφεδάκι σας!
Η λέξη 《ΜΑΛΣΤΑ》 είναι μονολεκτικό σχολιο που δηλώνει ότι ο ομιλητής ή ο υπογραφόμενος κατανόησε αυτό που μόλις άκουσε ή διάβασε και ανάλογα συνομιλιών συνδηλώνει έκπληξη δυσφορία η ειρωνεία.........Μάλιστα!!!
Φοβάμαι ότι πρόκειται για ειρωνεία,ίσως κάνω και λάθος βέβαια, ουδείς άσφαλτος όπως είπε και η μεγάλη Άντζελα!Η λέξη 《ΜΑΛΣΤΑ》 είναι μονολεκτικό σχολιο που δηλώνει ότι ο ομιλητής ή ο υπογραφόμενος κατανόησε αυτό που μόλις άκουσε ή διάβασε και ανάλογα συνομιλιών συνδηλώνει έκπληξη δυσφορία η ειρωνεία.........
ΕΛΕΝΑ ειδες τι καφε επινε η-ο σταρ ασπρο και ανερωτο απο οτι προσεξα μαλλον ειναι νεος ιταλοπειραιωτικος εσπρεσσοΗ λέξη 《ΜΑΛΣΤΑ》 είναι μονολεκτικό σχολιο που δηλώνει ότι ο ομιλητής ή ο υπογραφόμενος κατανόησε αυτό που μόλις άκουσε ή διάβασε και ανάλογα συνομιλιών συνδηλώνει έκπληξη δυσφορία η ειρωνεία.........
Δεν νομίζω να είναι ειρωνεία γιατί τον συγκεκριμένο κύριο ούτε τον ξέρω ούτε επιθυμώ να τον γνωρίσω!Φοβάμαι ότι πρόκειται για ειρωνεία,ίσως κάνω και λάθος βέβαια, ουδείς άσφαλτος όπως είπε και η μεγάλη Άντζελα!
...το τσιπουρο το καταλαβα, αν και "τραϊο" χωρις γλυκανισο. Για τα υπολοιπα, ελπιζω να μη μας βριζειςOra e il momento piu bello di berre tsipouro!
Μάλιστα!!η απλά τρολαρισμαΗ λέξη 《ΜΑΛΣΤΑ》 είναι μονολεκτικό σχολιο που δηλώνει ότι ο ομιλητής ή ο υπογραφόμενος κατανόησε αυτό που μόλις άκουσε ή διάβασε και ανάλογα συνομιλιών συνδηλώνει έκπληξη δυσφορία η ειρωνεία.........
Τι ασχολείσαι!!!Η λέξη 《ΜΑΛΣΤΑ》 είναι μονολεκτικό σχολιο που δηλώνει ότι ο ομιλητής ή ο υπογραφόμενος κατανόησε αυτό που μόλις άκουσε ή διάβασε και ανάλογα συνομιλιών συνδηλώνει έκπληξη δυσφορία η ειρωνεία.........
Στο πείραξα λίγο το ποστ σου!!!Το μεγαλύτερο εμπόδιο...
Ο ΦΟΒΟΣ!
Το χειρότερο συναίσθημα...
ΤΟ ΜΙΣΟΣ!
Το μεγαλύτερο λάθος..
Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ!
Το μεγαλύτερο δώρο..
Η ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ!
Η μεγαλύτερη δύναμη...
Η ΠΙΣΤΗ!
Το ομορφότερο πράγμα στον κόσμο
Η ΑΓΑΠΗ ! και το σεξ επίσης!!!
Καλημέρα
Μα το σεξ απογειώνεται αν υπάρχει και αγάπη!Στο πείραξα λίγο το ποστ σου!!!
Σωστός!!!Μα το σεξ απογειώνεται αν υπάρχει και αγάπη!