πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 77.795
- Πόντοι
- 12.056
ολα τα ξερετε εσειςΜα το σεξ απογειώνεται αν υπάρχει και αγάπη!
ολα τα ξερετε εσειςΜα το σεξ απογειώνεται αν υπάρχει και αγάπη!
Σωστή....Σωστός!!!
Σε αυτό το νήμα άκρη δεν θα βρεις ποτέ !!Βγάλαμε καμία άκρη με τα τσίπουρα και τους καφέδες τελικά;;
Αγάπη μου δεν ασχολούμαι ο χρόνος είναι πολύτιμος απλά όταν έχω κενό ανάμεσα στα ραντεβού χαβαλές να γίνεται.....Τι ασχολείσαι!!!
Ποιος ασχολείται με άκρες, μέσες και τέλη όταν υπάρχουν τα τσίπουρα; Βίβα!Βγάλαμε καμία άκρη με τα τσίπουρα και τους καφέδες τελικά;;
Έτσι μπράβο... Έτσι μας έχεις συνιθήσει....Αγάπη μου δεν ασχολούμαι ο χρόνος είναι πολύτιμος απλά όταν έχω κενό ανάμεσα στα ραντεβού χαβαλές να γίνεται.....
με τον χαβαλε παει και ενας χαλβας σιμιγδαλενιος συνοδευτικο ποτε να περασω να παρω το ταψι ?Αγάπη μου δεν ασχολούμαι ο χρόνος είναι πολύτιμος απλά όταν έχω κενό ανάμεσα στα ραντεβού χαβαλές να γίνεται.....
.....εγώ που σας μαλώνω να κάνουμε διατροφή !!!με τον χαβαλε παει και ενας χαλβας σιμιγδαλενιος συνοδευτικο ποτε να περασω να παρω το ταψι ?
Με τον χαβαλέ, πάει μόνο ένα παγωτό....... Να στάζει και να τρέχεις με την γλώσσα να το μαζέψεις απο το χωνάκι.. Εκεί να δεις χαβαλέ.....εγώ που σας μαλώνω να κάνουμε διατροφή !!!
Χα χα χα χα χα χα
εγω κανω διατροφη τρωω μονο οτι εχει λιπαρα τα αλλα τα αποφευγω γιατι θα μου χαλασουν το θεικο κορμι μου.....εγώ που σας μαλώνω να κάνουμε διατροφή !!!
Χα χα χα χα χα χα
.....ένα παγωτό να το γλυφω αργα και αισθησιακά .......Με τον χαβαλέ, πάει μόνο ένα παγωτό....... Να στάζει και να τρέχεις με την γλώσσα να το μαζέψεις απο το χωνάκι.. Εκεί να δεις χαβαλέ
Αυτο το κορμί ποια θα το απολαύσει ?εγω κανω διατροφη τρωω μονο οτι εχει λιπαρα τα αλλα τα αποφευγω γιατι θα μου χαλασουν το θεικο κορμι μου
.....ένα παγωτό να το γλυφω αργα και αισθησιακά .......
προσωρινα το παγωτακι σουΑυτο το κορμί ποια θα το απολαύσει ?
Έλεος......θα χυ.....με!!!!.....ένα παγωτό να το γλυφω αργα και αισθησιακά .......
μοιάζετε στην belluci?Έλεος......θα χυ.....με!!!!
και γιατί έλεος??? Κακό είναι?????? ΜακάριΈλεος......θα χυ.....με!!!!
...μααααααααλιστα!!!.....ένα παγωτό να το γλυφω αργα και αισθησιακά .......
Όποιος λείπει από το νήμα χάνει επεισόδια...........Τι γίνεται βρε παιδιά δεν είναι να λείψεις λίγο από το νήμα...