Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.752
Κανονικά λειτουργεί το κινητό μου !!Έλενα καλησπέρα. Το κινητό σου λειτουργεί κανονικά? Ρωτάω διότι δεν απαντάει.
Ευχαριστώ.
Εγω ευχαριστω .........
Κανονικά λειτουργεί το κινητό μου !!Έλενα καλησπέρα. Το κινητό σου λειτουργεί κανονικά? Ρωτάω διότι δεν απαντάει.
Ευχαριστώ.
τυχερο αυτο το αρκουδακι σε λιγο θα κυκλοφορει με γυαλια μυωπιας να μην πω στραβισμου
Καλημέρα δεν θελω να παθει κάτι τέτοιο το αρκουδάκι κρίμα θατυχερο αυτο το αρκουδακι σε λιγο θα κυκλοφορει με γυαλια μυωπιας να μην πω στραβισμου
Πολλες ειναι οι Μονικες ,Μ Π Ε Λ Ο Υ Τ Σ Ι μονο Μ Ι Α !!!!!!!!!!!!!! Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Ο Υ Θ Κ Ι Α!!!!!!!!!!!!!!Καλημέρα σας!
Καλημέρα σας !!!Καλημέρα σας!
Καλημερα όμορφε !!Καλημέρα σας,όμορφο σαββατοκύριακο εύχομαι ...
Όμορφη μέρα να έχουμε ....Καλημέρα Ελενάκι!!!
Εδώ είμαιτέλος Οκτώβρη πάλι ταξιδακι ..θα έρθεις???Καλημερα όμορφε !!
Πού χάθηκες εσύ δεν πιστεύω να έχεις πάει διακοπούλες πάλι????
Έχω ετοιμάσει ηδη την βαλίτσα μουΕδώ είμαιτέλος Οκτώβρη πάλι ταξιδακι ..θα έρθεις???
Τελικά αυτός ο ΤΑΣΟΣ, πότε πρόλαβε από το προηγούμενο μπανάρισμα να ξαναφάει κι άλλο αμέσως; "Η στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε" λέει ο λαός μας!Να στειλω τα φιλιά μου στον φιλος μας τον ΜΠΙΛ και στον ΤΑΣΟ ...
Να περνάνε όμορφα και ευχόμαι με το καλό να είναι κάποια στιγμή πάλι στην παρέα μας ............
ΦιλακιαΠολλες ειναι οι Μονικες ,Μ Π Ε Λ Ο Υ Τ Σ Ι μονο Μ Ι Α !!!!!!!!!!!!!! Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Ο Υ Θ Κ Ι Α!!!!!!!!!!!!!!
Είναι άτυχος ο κακομοιροςΤελικά αυτός ο ΤΑΣΟΣ, πότε πρόλαβε από το προηγούμενο μπανάρισμα να ξαναφάει κι άλλο αμέσως; "Η στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε" λέει ο λαός μας!
Καλημέρα στην κούκλα μας
Ωραία χείληΦιλακια
Άρα, στραβός είναι ο γυαλός! Μάλιστα!Είναι άτυχος ο κακομοιρος