Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 105.988
Άρα, στραβός είναι ο γυαλός! Μάλιστα!
Άρα, στραβός είναι ο γυαλός! Μάλιστα!
Εννοώ ότι για να μπανάρεται συνέχως ένα μέλος και μάλιστα παλιό, δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν. H όλοι οι υπόλοιποι που του κάνουν αναφορές και οι mods και ο administrator είναι λάθος και έχουν προηγούμενα μαζί του (όλοι όμως) ή αυτός κάνει κάτι λάθος συνεχώς (για να το πώ ευγενικά). Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο όμως και δεν μπορώ να ξέρω τι ισχύει!
Τους τολμώσιν η τύχη ξύμφορος!!!Είναι άτυχος ο κακομοιρος
Για να το λές, κάτι παραπάνω θα ξέρεις.Τους τολμώσιν η τύχη ξύμφορος!!!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !!!Για να το λές, κάτι παραπάνω θα ξέρεις.
Εγώ πάντως δεν πιστεύω και δεν εμπιστεύομαι ούτε τον κώλο μου!
Το να μην εμπιστεύεσαι όμως κανένα αδιακρίτως χαλάει τον αυθορμητισμό και εν τέλει την ομορφιά της ζωής,απλά πρέπει να κρατάς γενικώς μικρό καλάθι και να αφήνεις τον χρόνο να δείξει!Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !!!
Το να εμπιστεύεσαι τους ανθρώπους είναι πια πολυτέλεια!!
Η ζωή με έχει διδάξει να πιστεύω μόνο ότι βλέπουν τα ματάκια μου και ότι ακούνε τα αυτάκια μου!!
Φιλακι
Το να είσαι αληθινός και ειλικρινής δεν σε κρατάει με πολλούς αλλά σε κρατάει με σωστούς!!Το να μην εμπιστεύεσαι όμως κανένα αδιακρίτως χαλάει τον αυθορμητισμό και εν τέλει την ομορφιά της ζωής,απλά πρέπει να κρατάς γενικώς μικρό καλάθι και να αφήνεις τον χρόνο να δείξει!
Δύσκολα κάποιος να υποκρίνεται σε βάθος
καλο μηνα πανω απο ολα με τρελα και καλο σεξ να κανουμε ομως και κουσκουσαριο που λεμε εμεις απο το βορρα τελικα τυχερο ειναι μονο το αρκουδακι της πυτζαμας το βραδυ που πεφτεις για υπνο η υπαρχει και κανα αλλο τυχερο αρκουδακιΠρέπει να μάθεις να βιώνεις τον πόνο να μην μένεις προσκολλημένος στην επιθυμία να προχώρας να απαγκιστρώνεσαι ..
Πρέπει να αδειάσεις για να ξανά γεμίσεις. Να αφήσεις για να ξαναπάρεις. Κάποιες φορές το να παρατάς αυτό που κάποτε πόθησες μέχρις εσχάτων είναι Ελευθερία.
Άλλωστε σε κάθε αντίο κρύβεται ένα σιωπηλό Καλώς ήρθες...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
Καλημέρα και καλό μήνα στην πιο γλυκιά συντροφιά μας.!!!!Πρέπει να μάθεις να βιώνεις τον πόνο να μην μένεις προσκολλημένος στην επιθυμία να προχώρας να απαγκιστρώνεσαι ..
Πρέπει να αδειάσεις για να ξανά γεμίσεις. Να αφήσεις για να ξαναπάρεις. Κάποιες φορές το να παρατάς αυτό που κάποτε πόθησες μέχρις εσχάτων είναι Ελευθερία.
Άλλωστε σε κάθε αντίο κρύβεται ένα σιωπηλό Καλώς ήρθες...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
Καλημέρα !!καλο μηνα πανω απο ολα με τρελα και καλο σεξ να κανουμε ομως και κουσκουσαριο που λεμε εμεις απο το βορρα τελικα τυχερο ειναι μονο το αρκουδακι της πυτζαμας το βραδυ που πεφτεις για υπνο η υπαρχει και κανα αλλο τυχερο αρκουδακι
Πάει το καλοκαιράκι έφυγε !!Καλημέρα,καλό μήνα...
ωραια τοτε να σου στειλω δωρο ενα σετ πυτζαμες με την φωτογραφια μου σταμπα να κοιμομαστε μαζι ?Καλημέρα !!
Μου αρέσει να κοιμάμε μόνη έχω ελευθερία χώρου !!!!
Ξέρω μία....Πάει το καλοκαιράκι έφυγε !!
Σε ποιά άραγε δεν της αρέσει καθόλου ο χειμώνας ???
Ήσυχη εγώ ήσυχος και εσύ ...ωραια τοτε να σου στειλω δωρο ενα σετ πυτζαμες με την φωτογραφια μου σταμπα να κοιμομαστε μαζι ?
ΥΓ.και εγω αρκουδακι ειμαι πολυ ησυχο
Καλό μήνα να έχουμε μόνο με χαμόγελαΚαλημέρα και καλό μήνα στην πιο γλυκιά συντροφιά μας.!!!!
Καλημερααααααα!!ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
Σήμερα και αύριο ο καιρός θα είναι καλοκαιρινός,απολαύστε τον!!!
Κουκλιτσα μου υπεροχη..!!