Nionios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 38
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 2.596
Ε τότε βάλε λίγο...Δεν βάζεις κιλά με την μιαΣωστό και αυτό αλλά για να είμαι ειλικρινής μου λείπει λίγο η ζάχαρη γιατί είμαι λίγο λιχούδα στα γλυκά!
Ε τότε βάλε λίγο...Δεν βάζεις κιλά με την μιαΣωστό και αυτό αλλά για να είμαι ειλικρινής μου λείπει λίγο η ζάχαρη γιατί είμαι λίγο λιχούδα στα γλυκά!
Η αλήθεια είναι έχω χάσει τα δύο κιλά ....άλλα 3 να χάσω και μετά δικαίωμα να φάμε ένα γλυκάκι!!!Ε τότε βάλε λίγο...Δεν βάζεις κιλά με την μια
Βάλε μας φωτό σου με νέο σωματότυπο αδυνατισμένοΗ αλήθεια είναι έχω χάσει τα δύο κιλά ....άλλα 3 να χάσω και μετά δικαίωμα να φάμε ένα γλυκάκι!!!
Λίγο υπομονή............Βάλε μας φωτό σου με νέο σωματότυπο αδυνατισμένο
Ότι πεις....Λίγο υπομονή............
Ναι στο κινητο !!!Ελενα θελω να σου στειλω Προσωπικο Μηνυμα, αλλα παρατηρω δεν μπορω εδω μεσα. να στειλω μηνυμα στο κινητο σου?
Πριν βάλεις τη φώτο ενημέρωσε μας ώστε να έχουμε προχειρα τα υπογλώσσια!!!Λίγο υπομονή............
Αν είναι κύριε να κινδυνέψει η υγεία σας να μη βάλω φώτο καθόλου......Πριν βάλεις τη φώτο ενημέρωσε μας ώστε να έχουμε προχειρα τα υπογλώσσια!!!
Να βάλετε,να βάλετε,στη χειρότερη να παθουμε ένα mini εγκεφαλικό!!Αν είναι κύριε να κινδυνέψει η υγεία σας να μη βάλω φώτο καθόλου......
Χα χα χα χα χα χα
Και εγώ θα σας δώσω το φιλί της ζωής!!!Να βάλετε,να βάλετε,στη χειρότερη να παθουμε ένα mini εγκεφαλικό!!
Υποθέτω στο κατάλληλο σημείο!!!Και εγώ θα σας δώσω το φιλί της ζωής!!!
Το σημείο θα το διαλέξετε εσείς !!!Υποθέτω στο κατάλληλο σημείο!!!
Είστε καταπληκτικήΤο σημείο θα το διαλέξετε εσείς !!!
Και εσείς πολύ ευγενικός κάτι που εξιτάρει τις γυναίκες!!!Είστε καταπληκτική
Καλημέρα κ. Έλενα!!!Αφιερωμένο σε αυτούς που χαμογελούν!!
Αυτούς που Καλημερίζουν με καρδία τους !!
Σε αυτούς που έχουν πάντα μία καλή κουβέντα να δώσουν !!
Άνθρωποι που ξέρουν να περνούν καταιγίδες με μία ψυχή γεμάτο ήλιο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Καλημέρα Γλυκέ μου..........Καλημέρα κ. Έλενα!!!
Διαβάζοντας αυτό το μήνυμα πως να μην πάει καλά η ημέρα μας. Καλή σου μέρα γεμάτη χαμόγελα και χαρούμενες στιγμές.Αφιερωμένο σε αυτούς που χαμογελούν!!
Αυτούς που Καλημερίζουν με την καρδία τους !!
Σε αυτούς που έχουν πάντα μία καλή κουβέντα να δώσουν !!
Άνθρωποι που ξέρουν να περνούν καταιγίδες με μία ψυχή γεμάτο ήλιο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ