Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.262
Μάτια ερμητικά Κλειστά............Γραψτο εδώ, θα κλείσουμε όλοι οι υπόλοιποι τα μάτια μας για λίγο
Μάτια ερμητικά Κλειστά............Γραψτο εδώ, θα κλείσουμε όλοι οι υπόλοιποι τα μάτια μας για λίγο
Nicole Kidmann,που σου μοιάζει!!!Μάτια ερμητικά Κλειστά............
Σας ευχαριστώ πολύ για το κομπλιμέντο........ η σύγκριση με τιμάει ιδιαίτερα μακάρι να ήμουν τόσο όμορφη σαν τη συγκεκριμένη κυρία !!!Nicole Kidmann,που σου μοιάζει!!!
Καλησπέρα!!Καλησπέρα.
Άντε με το καλό.... Απο σήμερα βλέπω πολυγραφότατη...... Επιτέλους επάνοδος....
Διαβάζοντας το τελευταίο σου ποίημα, ένα έχω να πω.... Κουράγιο, Δύναμη και αυτοπεποίθηση... (οχι οτι δεν τα έχεις)... Και πάντα με το κεφάλι ψηλά , προχωρούμε όλοι και φτιάχνουμε οτι φτιάχνουμε...
Καλή συνέχεια
Η Άννα και η Αντριάνα είναι φίλες μου εσείς είσαστε η γλυκιά παρέα στο site..........Καλύτερη παρέα θεωρώ πως είναι η Αννα και η Ανδριάννα...
Φυσικό , να μην ΄έχουμε πάντα όρεξη να γράφουμε και να απαντάμε στο site.
Πάντα χαρά μας, να σε ακούμε, να σε βλέπουμε ηλεκτρονικά και φυσικά απο κοντά.....
ααα και αναμένουμε την έκπληξη που έχεις πει!!!!!
...εκπληξη? Χειμωνιασμα? Τι εχασα ρε γμτ μου αναμμεσα στους ιαμβικους δεκαπεντασυλλαβους και στις πετουνιες?!?!?!?( Όσον αφορά τη μικρή έκπληξη Θα κάνετε λίγο υπομονή δεν έχει χειμωνιάσει ακόμα άλλωστε)
Δυστυχώς έχεις μείνει πίσω έφερα το χειμώνα στην παρέα μας!!...εκπληξη? Χειμωνιασμα? Τι εχασα ρε γμτ μου αναμμεσα στους ιαμβικους δεκαπεντασυλλαβους και στις πετουνιες?!?!?!?
...ναι αλλα για την "εκπληξη" κουβεντα δν λες!!! Πειτε ρε, μη με κρατατε στο σκοταδιΔυστυχώς έχεις μείνει πίσω έφερα το χειμώνα στην παρέα μας!!
( Παρεμπιπτόντως όσοι με ξέρουν καλά δεν μου αρέσει ο χειμώνας είμαι κορίτσι του καλοκαιριού)
Αν το πώ τότε δεν θα είναι έκπληξη !...ναι αλλα για την "εκπληξη" κουβεντα δν λες!!! Πειτε ρε, μη με κρατατε στο σκοταδι
...εκπληξη θα ηταν να μην υπηρχε μανικι (ρουχο) πανω σου για να κρυψεις ασσο!!!Αν το πώ τότε δεν θα είναι έκπληξη !
Κρατώ άσσο στο μανίκι μου !!!
Βλέπω πίνεις πολλούς καφέδες δεν κάνουν καλό στον οργανισμό .......
Ιδίως αν είναι με ζάχαρη!Βλέπω πίνεις πολλούς καφέδες δεν κάνουν καλό στον οργανισμό .......
απολαμβανω !!!Βλέπω πίνεις πολλούς καφέδες δεν κάνουν καλό στον οργανισμό .......
σκετος !!!χαχααχΙδίως αν είναι με ζάχαρη!
Εγώ δεν βάζω ποτέ ζάχαρη στον καφέ μου γιατί κάνω διατροφή!!Ιδίως αν είναι με
Μπορείς να βάζεις καστανή η στέβιαΕγώ δεν βάζω ποτέ ζάχαρη στον καφέ μου γιατί κάνω διατροφή!!
Σωστό και αυτό αλλά για να είμαι ειλικρινής μου λείπει λίγο η ζάχαρη γιατί είμαι λίγο λιχούδα στα γλυκά!Μπορείς να βάζεις καστανή η στέβια