TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
εχεις αναγκη απο κοπλιμεντα ? δεν νομιζωΣε ευχαριστώ πολύ μου έφτιαξες τη διάθεση !!!
εχεις αναγκη απο κοπλιμεντα ? δεν νομιζωΣε ευχαριστώ πολύ μου έφτιαξες τη διάθεση !!!
H εξωτερική εμφάνιση είναι συνήθως το 1ο κριτήριο για να πλησιάσεις κάποια άγνωστη. Απο εκεί και πέρα, μόνο με την εμφάνιση δε γίνεται τίποτα.Μετρά ο άνθρωπος, ο τρόπος συμπεριφοράς και η επικοινωνία που έχεις. Βέβαια αν κάποια την γνωρίσεις σε κάποιο γνωστό σου περιβάλλον , πας κατευθείαν στο 2ο.Το ξέρω γλυκέ μου ότι οι περισσότεροι άντρες δίνουν σημασία στην εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας!!!
Δεν έχει σημασία το ύψος και το φάρδος σημασία έχει η δύναμη στα χέρια και στα πόδια !!!2 μετρα υψος και 3 μετρα φαρδος ... ουτε για φυλακας σε μουσειο δεν κανεις
αληθεια τα λες ολα αυτα η τρολλαρεις??Δεν έχει σημασία το ύψος και το φάρδος σημασία έχει η δύναμη στα χέρια και στα πόδια !!!
Δεν υπάρχει γυναίκα που δεν έχει ανάγκη από κοπλιμέντα και λόγω της δουλειάς μας ακούμε αρκετά !!εχεις αναγκη απο κοπλιμεντα
ara den ta exeiς anagκη giati akoyς polla poy exeiς enstasηΔεν υπάρχει γυναίκα που δεν έχει ανάγκη από κοπλιμέντα και λόγω της δουλειάς μας ακούμε αρκετά !!
Όταν είμαι έξω και με κοιτάξει κάποιος λέω στον εαυτό μου έλένα μετράς ακόμα οπότε προχωράμε μπροστά !!!
Όποιος σε έχει συναντήσει το έχει διαπιστώσει. Αλήθεια λέω και δεν το κάνω για να γίνω αρεστός - συμπαθής.Σε ευχαριστώ πολύ μου έφτιαξες τη διάθεση !!!
Μήπως έχουν σημασία και τα 4. Ύψος, φάρδος, δύναμη χεριών, δύναμη ποδιών??? Όλα χρειάζονται στην σωστή αναλογία....και εσύ τα έχεις και τα 4Δεν έχει σημασία το ύψος και το φάρδος σημασία έχει η δύναμη στα χέρια και στα πόδια !!!
Καρδούλα μου έχω πάρει τέσσερα κιλά και έχω λυσσάξει δεν μπορώ να τα χάσω με τίποτα!!H εξωτερική εμφάνιση είναι συνήθως το 1ο κριτήριο για να πλησιάσεις κάποια άγνωστη. Απο εκεί και πέρα, μόνο με την εμφάνιση δε γίνεται τίποτα.Μετρά ο άνθρωπος, ο τρόπος συμπεριφοράς και η επικοινωνία που έχεις. Βέβαια αν κάποια την γνωρίσεις σε κάποιο γνωστό σου περιβάλλον , πας κατευθείαν στο 2ο.
Σε όλα αυτά, ισχύει οτι πάντα η εμφάνιση έχει την σημασία της . 5 κιλά πάνω κάτω δεν θα αλλάξουν κάτι. Αρκεί να μένουν 5. Αλλιώς κάθε μήνα 5 κιλά παραπάνω.... δεν πάει.
Ως προς την Αννα , μιας και έχουμε συνατηθεί πριν απο αρκετά χρόνια , μακάρι να γυρίσει. Απο εκεί και πέρα εκείνη ξέρει και να κάνει οτι επιθυμεί. Ως προς την Ελενα, θεωρώ οτι έκπληξη δεν είναι μόνο η Αννα, αλλά μπορεί να είναι και κάτι άλλο. Και όταν λέμε χειμώνα, μην πίασουμε τον Δεκέμβριο!!!!!!!!!!!!1
αν παντως θελεις εχω περισευμα δεν θα ξεμεινειςΚαρδούλα μου έχω πάρει τέσσερα κιλά και έχω λυσσάξει δεν μπορώ να τα χάσω με τίποτα!!
Και το μόνο που με στεναχωρεί είναι τα 5 μην γίνουνε 10 και δεν ξέρω τι να κάνω μετά γι αυτό πρόσεχω !!
4 κιλά δεν έιναι τίποτα, σε αυτό το σώμα. Σε κάποιους μπορεί και να αρέσεουν....Καρδούλα μου έχω πάρει τέσσερα κιλά και έχω λυσσάξει δεν μπορώ να τα χάσω με τίποτα!!
Και το μόνο που με στεναχωρεί είναι τα 5 μην γίνουνε 10 και δεν ξέρω τι να κάνω μετά γι αυτό πρόσεχω !!
εγω ψηφιζω και τωρα αμα θες αρκει να ανεβασεις 2Λοιπόν αγόρια μου ήρθε μία ιδέα Αύριο θα ανεβάσω μία γυμνή φωτό στο site και ας αποφασίσει η κριτική επιτροπή έχω παχύνει ή όχι !!
Σωστο ???
μπορεις να την προσλαβεις προσωπικη ασφαλεια με 24ωρη φυλαξη ... ξερω οτι εισαι γνωστης της ημερομηνιας ληξης
Λοιπόν αγόρια μου ήρθε μία ιδέα Αύριο θα ανεβάσω μία γυμνή φωτό στο site και ας αποφασίσει η κριτική επιτροπή έχω παχύνει ή όχι !!
Σωστο ???
Σήμερα λείπει ή Φωτογράφος μου αύριο θα έρθει άλλωστε μέχρι αύριο μπορεί να έχω χάσει μισό κιλό !!!εγω ψηφιζω και τωρα αμα θες αρκει να ανεβασεις 2
Καλύτερα που δεν με έχεις δει ακόμα θα κάνεις υπομονή μέχρι να γίνω κορμάρα πάλι !!Σωστο αν και εγω ακομα δε σε εχω δει απο κοντα για να κρινω το πριν και το μετα....
Εγω λεω να κανω μια αυτοψια απο κοντα......να εχω καλυτερη εικονα.Λοιπόν αγόρια μου ήρθε μία ιδέα Αύριο θα ανεβάσω μία γυμνή φωτό στο site και ας αποφασίσει η κριτική επιτροπή έχω παχύνει ή όχι !!
Σωστο ???
.....μην αργήσειςΕγω λεω να κανω μια αυτοψια απο κοντα......να εχω καλυτερη εικονα.