Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 105.986
Μα μου αρέσουν και τα πουλάκια !!....αααααα ωραια! Εκει που περιμεναμε γυμνο για να ξεκολλησουμε απο ποιηματακια και λελουδικα, αρχισαμε τα πετουμενα!!!!
Μα μου αρέσουν και τα πουλάκια !!....αααααα ωραια! Εκει που περιμεναμε γυμνο για να ξεκολλησουμε απο ποιηματακια και λελουδικα, αρχισαμε τα πετουμενα!!!!
....ειμαι σιγουρος αλλα εμεις τι φταιμε?!?!?!Μα μου αρέσουν και τα πουλάκια !!
Είμαι κορίτσι έτοιμη για όλα !!....ειμαι σιγουρος αλλα εμεις τι φταιμε?!?!?!
υγ. ετοιμασου για επιθεση pic dick στο viber σου τωρα
Δεν θα αργησω εννοειται. Το υποσχεσαι οτι θα φορας μονο το αρωμα σου;.....μην αργήσεις
Θα σε περιμένω φορώντας μόνο το αρωμά μου !!
Μάλιστα ΚΥΡΙΕ.......Δεν θα αργησω εννοειται. Το υποσχεσαι οτι θα φορας μονο το αρωμα σου;
Κλεισαμε τοτε.Μάλιστα ΚΥΡΙΕ.......
Ο λόγος μου είναι συμβόλαιο !!!!
Να είσαι καλά φίλε χαίρομαι που είμαι εδώ πάλι κοντά σε κάποιους ανθρώπους που τους ξεχωρίζω... Πρέπει να χάσω λίγο 200το πολύ 300 γραμμάρια για να είμαστε στα ίδια με την παρτενέρ μου πια ανεβάσουμε το κλουβιος και η σουβλιτσα ... Εγώ και η 110 πρωταγωνιστέςΜην αδυνατησεις άλλο δεν σου πάει
Υσ. Welcome back
Εσυ και η Πάμελα ΆντερσονΕίμαι κορίτσι έτοιμη για όλα !!
Ετοιμάσου για μυνησεις για αθέτηση λόγου... Να ξέρεις έχω προσλάβει δικηγόρο τον κοντό (Κούγιας)Μάλιστα ΚΥΡΙΕ.......
Ο λόγος μου είναι συμβόλαιο !!!!
Μία ΚΥΡΙΑ πάντα κρατάει τον λόγο της ......Ετοιμάσου για μυνησεις για αθέτηση λόγου... Να ξέρεις έχω προσλάβει δικηγόρο τον κοντό (Κούγιας)
Να τον βάλεις σε κρεμαστρα αλλιώς θα κουραστούν τα χέρια σου να τον κρατάς τόσες ώρεςΜία ΚΥΡΙΑ πάντα κρατάει τον λόγο της ......
....μαγκα, σωραιος!Ένα μεγάλο συγνώμη στην
Στην κύρια Έλενα από μένα
για το τραχύ μου φέρσιμο.
Εντάξει σε συγχωρώ !!Ένα μεγάλο συγνώμη στην
Ενω στο κρεβάτι είναι θηρίο στις κουβέντες θέλει ευγένεια.. σωστός παντός για το δημόσιο συγνώμηΈνα μεγάλο συγνώμη στην
Δεν του το είπες καλά συγχωρεμενος τέκνο μου... Η τεκνο μου πιο καλαΕντάξει σε συγχωρώ !!
Τα λάθη είναι ανθρώπινα δεν πειράζει !!
Κι εγω κι εσυ όπως και πολύς κοσμος κάνουμε λάθη!!
Με πετυχες σε καλη στιγμή είμαι χαρούμενη σήμερα !!
Αγαπώ όλο τον κόσμο !!!
Χα χα χα χα χα χα
Τέκνο του Θεού είμαι πλεονΔεν του το είπες καλά συγχωρεμενος τέκνο μου... Η τεκνο μου πιο καλα
αυτά τα παθοι μας έχουν καταστρέψει όλους τους άντρες ...ακόμα και τους τρανσφορμερΛάθος από πάθος ητανε
κάποιο απωθημένο είχα
και μου βγήκε στραβά.
Αγαπητέ μου έχω πολύ δυνατά χέρια και εσένα σε σηκώνω άνετα ..Να τον βάλεις σε κρεμαστρα αλλιώς θα κουραστούν τα χέρια σου να τον κρατάς τόσες ώρες