Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.758
- Πόντοι
- 5.956
3+1 =4 Μπιριμπα μηπως;;;;Έχω ένα αθώο κοριτσάκι όχι ι δεν μαντεύω ........
3+1 =4 Μπιριμπα μηπως;;;;Έχω ένα αθώο κοριτσάκι όχι ι δεν μαντεύω ........
Έχεις απόλυτο δίκιο δεν το σκέφτηκα και δεν ξέρω πώς παίζεται η μπιρίμπα εγώ χρόνια να παίξω !!!!3+1 =4 Μπιριμπα μηπως;;;;
Το πιο σημαντικο που πρεπει να ξερεις ειναι οτι πρεπει να εισαι γυμνη. Τα υπολοιπα ειναι ευκολα.Έχεις απόλυτο δίκιο δεν το σκέφτηκα και δεν ξέρω πώς παίζεται η μπιρίμπα εγώ χρόνια να παίξω !!!!
Ρε αγάπη μου εννοείται θα είμαι γυμνή........Το πιο σημαντικο που πρεπει να ξερεις ειναι οτι πρεπει να εισαι γυμνη. Τα υπολοιπα ειναι ευκολα.
Καλα το πας. Ειδες εμαθεςΡε αγάπη μου εννοείται θα είμαι γυμνή........
Μόνο το άρωμα μου θα φοράω τίποτα άλλο.......
Σιγά-σιγά μαθαίνω και εγώ άλλωστε μικρή είμαι ακόμα εχω αρκετά χρόνια μπροστά μου για να γίνω ολοκληρωμένη έμπειρη γυναίκα !!!Καλα το πας. Ειδες εμαθες
Καλημέρα Έλενα,μη μου στεναχωριέσαι... εσύ ξερεις!!Καλησπέρα ΣΤΕΛΛΑ μου !!!
Δυστυχώς με λυπη μου βλέπω οτι το τελευταιο διάστημα έχει χαθεί ο σεβασμός και η ευγένεια ...
Κάποιοι επειδή κάνουμέ ραντεβού νομίζουν ότι τους ανήκουμε ...
Γι αυτό κι εγώ όπως και άλλες κοπέλες έχω γίνει πολυ επιλεκτική σε ποιους κλείνω ραντεβού ....
Τώρα στους κακεντρεχείς του σαιτ το κάνουν νομίζοντας οτι έτσι κάνουν κακό στην κοπέλα δεν ξέρουν όμως οτι διαφήμιση μας κανουν ....
( έχω περασει πολλα στην ζωη μου που ότι και να πουν γελάω δεν με στεναχωρουν )
Σε ευχαριστω Στελλα μου σου στελνω τα φιλια μου ....
Καλημέρα !!!Καλημέρα Έλενα,μη μου στεναχωριέσαι... εσύ ξερεις!!
Καλημερούδια......Το χαμόγελο είναι το καλύτερο πρωινό... περιέχει όλες τις βιταμίνες που χρειαζόμαστε για να βγάλουμε τη μέρα !!!!
Την πιο γλυκιά μου καλημέρα στα αγόρια και στα κορίτσια του site
Καλημερούδια.....Καλημερούδια......
Σας παρακολουθώ όλες τις καλές κοπελουδες undercover......Καλημερούδια.....
Εππππ!!! Πού είσαι εσύ και χάθηκες??
Σημερα καλημερα και αυριο θα εχουμε καλησπερα......Το χαμόγελο είναι το καλύτερο πρωινό... περιέχει όλες τις βιταμίνες που χρειαζόμαστε για να βγάλουμε τη μέρα !!!!
Την πιο γλυκιά μου καλημέρα στα αγόρια και στα κορίτσια του site
Τα καλά κορίτσια του site !!!............Σας παρακολουθώ όλες τις καλές κοπελουδες undercover......
Τι άλλο θα έχουμε αύριο???Σημερα καλημερα και αυριο θα εχουμε καλησπερα......
Κατι πολυ ομορφο.......και γλυκο.Τι άλλο θα έχουμε αύριο???
..........και ζωηρό !!!Κατι πολυ ομορφο.......και γλυκο.
Ζωηρο δεν λες τιποτα. Σεισμος...........και ζωηρό !!!
Κάνε κι εσύ κάτι να την ξαναφέρεις στον ... σωστό δρόμο! Εκτός αν αγάπησε τότε αλλάζει γιατί θα πιέστηκε και δε θα θέλει να φανεί ασυνεπής.Το αστέρι έχει σταματήσει τα ραντεβου τους τελευταίους μήνες !!!
Αλλά.............
Στην ζωή όλα ανατρέπονται !!
Ίσως κάποια στιγμή να είναι πάλι στην παρέα μας !!!
Εγώ ελπίζω η αποφασή της να μην είναι οριστική !!!!
Όχι δεν έχει αγαπήσει γιατί αν είχε αγαπήσει πίστεψέ με θα ήμουν η πρώτη που θα το ήξερε!!!Κάνε κι εσύ κάτι να την ξαναφέρεις στον ... σωστό δρόμο! Εκτός αν αγάπησε τότε αλλάζει γιατί θα πιέστηκε και δε θα θέλει να φανεί ασυνεπής.