eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.367
- Πόντοι
- 1.056
Ότι θεραπεύειςΚαλημέραααααα
Εγώ θα μπορούσες να πεις ότι είμαι και θεραπεύτρια θεραπεύω ψυχές
Θεραπεύεις είναιιιι γεγονός και πέρα αληθινό
Ότι θεραπεύειςΚαλημέραααααα
...και εδω "θεραπευτριες"?!?!? Τι εγινε ρε πστ μου, γεμισε ο τοπος θεραπευτριες! Θα ειμαστε πολλα τα "αρρωστακια" φαινεται!!!!Καλημέραααααα
.....που είσαι εσύ???...και εδω "θεραπευτριες"?!?!? Τι εγινε ρε πστ μου, γεμισε ο τοπος θεραπευτριες! Θα ειμαστε πολλα τα "αρρωστακια" φαινεται!!!!
Καλημερα. Τα παντα θεραπευεις εσυ κουκλα.Καλημέραααααα
...μια φορα μονο, με τον εκλογικο καταλογο της Β' Αθηνων (θηλεα)!!!!.....που είσαι εσύ???
Έχω μία μικρή υποψία ότι μάλλον με απατάς.......
...μια φορα μονο, με τον εκλογικο καταλογο της Β' Αθηνων (θηλεα)!!!!
Αλλωστε κ εσυ μου ειπες οτι ειμαι ο τριτος σου και οτι οι δυο προηγουμενοι ηταν ανευ σημεσιας, οχι οπως εισαι με μενα!!!
....δν ξερω πια απ'ολες ειναι η δικη σου!Μου έχεις κλέψει την καρδιά εδώ και πολλά χρόνια......
( την θέλω πίσω )
Χαχαχαχαχαχαχα
Κανει διατροφη το κοριτσακι μας. Μονο σαλατες......φιλε Odin.....δν ξερω πια απ'ολες ειναι η δικη σου!
Εχω προχειρη μια συκωταρια, να την στειλω?
Όλες οι γυναίκες είμαστε πια στα πόδια σου..........δν ξερω πια απ'ολες ειναι η δικη σου!
Εχω προχειρη μια συκωταρια, να την στειλω?
...τι φρουτου κ φρου-φρου μαναμ'! Να σου φτιαξω μια τηγανια με καπνιστο χοιρινο, φετα κ μπαχαρια, να σου ριξω μια φετα ψητη με πιπεριες κ μπουκοβο και δυο-τρια τσιπουρακια απο διπλα, να πεις τον δεσποτη παναγιωτη!!!!!Όλες οι γυναίκες είμαστε πια στα πόδια σου......
Στείλτην σε παρακαλώ πολύ απλά δεν μπορώ να την τηγανίσω γιατί κάνω διατροφή τρώω μόνο φρουτάκια.......
( ειμαι φρουτου )
Αν είναι να μου κάνεις το τραπέζι...... Μεγάλη μου τιμή για μία μέρα θα την χαλάσω την διατροφή μου!!!...τι φρουτου κ φρου-φρου μαναμ'! Να σου φτιαξω μια τηγανια με καπνιστο χοιρινο, φετα κ μπαχαρια, να σου ριξω μια φετα ψητη με πιπεριες κ μπουκοβο και δυο-τρια τσιπουρακια απο διπλα, να πεις τον δεσποτη παναγιωτη!!!!!
...για να σ μαγειρεψω πρεπει να ανηφορισεις προς την εδρα μου κυρια μου! 200+ χλμ απο Αθηνα, δυσκολακι εως απιθανο το κοβω με το προγραμμα που εχειςΑν είναι να μου κάνεις το τραπέζι...... Μεγάλη μου τιμή για μία μέρα θα την χαλάσω την διατροφή μου!!!
Προκειμένου να σε συναντήσω θα πήγαινα και στην άκρη της γης.........για να σ μαγειρεψω πρεπει να ανηφορισεις προς την εδρα μου κυρια μου! 200+ χλμ απο Αθηνα, δυσκολακι εως απιθανο το κοβω με το προγραμμα που εχεις
Οποτε μεινε μ την ιδεα κ την ορεξη (προς το παρον)
...done, it's a date!Προκειμένου να σε συναντήσω θα πήγαινα και στην άκρη της γης......
εντάξει μεγάλε...μετά από αυτό εγώ θα έψαχνα μονόπετροΠροκειμένου να σε συναντήσω θα πήγαινα και στην άκρη της γης......
...μπα φτηνα την γλυτωσα, μια τηγανια και μερικα τσιπουρακια!εντάξει μεγάλε...μετά από αυτό εγώ θα έψαχνα μονόπετρο
Καλημε΄ρα Έλενα. Μιας και αναφέρθηκες σε απιστία πιο πριν, απατάς τα παγωτά με τα φρουτά;;;;;;Όλες οι γυναίκες είμαστε πια στα πόδια σου......
Στείλτην σε παρακαλώ πολύ απλά δεν μπορώ να την τηγανίσω γιατί κάνω διατροφή τρώω μόνο φρουτάκια.......
( ειμαι φρουτου)
Μου έχεις κλέψει την καρδιά εδώ και πολλά χρόνια......
( την θέλω πίσω )
Χαχαχαχαχαχαχα
Ρε τύπε, @Odin_ τι θα γίνει με την πάρτη σου! Και μην μου πείτε όπως παραπίσω, χιούμορ και σεβασμός! Πως το καταφέρνεις, πες μας, αλήθεια τώρα! Για να σ'έχουν στα ώπα-ώπα τα κορίτσια εδώ που είναι περπατημένα, φαντάζομαι τα χαζοπούλια εκεί έξω πως θα σε έχουν!Προκειμένου να σε συναντήσω θα πήγαινα και στην άκρη της γης......
Η αλήθεια είναι οτι μία εβδομάδα δεν εχω απολαυσει παγωτάκι !!Καλημε΄ρα Έλενα. Μιας και αναφέρθηκες σε απιστία πιο πριν, απατάς τα παγωτά με τα φρουτά;;;;;;