Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.262
Υπομονη .......κανε μας και ενα update με φρέσκες φωτό!!!
Υπομονη .......κανε μας και ενα update με φρέσκες φωτό!!!
Όχι , δε χρειάζεται !!! Αλλά καλό είναι να υπάρχει και ένα φώτο update !!! ... ... ... θέμα marketing !!!Τύπε παίρνεις δουλειά για το σπίτι;
...δουλεια για το σπιτι?κανε μας και ενα update με φρέσκες φωτό!!!
...τσιπουρο! Μεγα αφροδισιακοΡε τύπε, @Odin_ τι θα γίνει με την πάρτη σου! Και μην μου πείτε όπως παραπίσω, χιούμορ και σεβασμός! Πως το καταφέρνεις, πες μας, αλήθεια τώρα! Για να σ'έχουν στα ώπα-ώπα τα κορίτσια εδώ που είναι περπατημένα, φαντάζομαι τα χαζοπούλια εκεί έξω πως θα σε έχουν!
Ρε φίλε!!!!!!
Τιτανομεγιστοτεράστιος Odin....Ρε τύπε, @Odin_ τι θα γίνει με την πάρτη σου! Και μην μου πείτε όπως παραπίσω, χιούμορ και σεβασμός! Πως το καταφέρνεις, πες μας, αλήθεια τώρα! Για να σ'έχουν στα ώπα-ώπα τα κορίτσια εδώ που είναι περπατημένα, φαντάζομαι τα χαζοπούλια εκεί έξω πως θα σε έχουν!
Ρε φίλε!!!!!!
Ανάσα δεν θα πάρει το παγωτό... Μπάι δε γουέι, μπορεί να έχει αναφερθεί πιο πίσω, αγαπημένη γεύση/σεις;Η αλήθεια είναι οτι μία εβδομάδα δεν εχω απολαυσει παγωτάκι !!
Αχχχχχχχ!!!
Αλλά δεν θα μου την γλυτώσει ...
Μιαμμμμμμμμ......
...καλα μαγκα, κοψε κ λιγο!Τιτανομεγιστοτεράστιος Odin....
Αγάπη δεν έχει σημασία το ύψος σε έναν άνθρωπο γιατί τα ακριβά αρώματα πάντα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια!!!...καλα μαγκα, κοψε κ λιγο!
1.58 ανθρωπος δν με λες κ τιτανο-μεγιστο-τεραστιο
Η λατρεμένη μου γεύση είναι καραμέλα και φράουλα αλλά δεν έχω πρόβλημα έχω τόση μεγάλη αδυναμία στα παγωτά όλες οι γεύσεις μου αρέσουν......Ανάσα δεν θα πάρει το παγωτό... Μπάι δε γουέι, μπορεί να έχει αναφερθεί πιο πίσω, αγαπημένη γεύση/σεις;
....χαχαχα αυτο ελεγα κ εγω κ καλα ψαγμενο, μεχρι που μια κοπελια αλανι μου απαντησε, "ναι, γι αυτο μενουν στο ραφι" !!!Αγάπη δεν έχει σημασία το ύψος σε έναν άνθρωπο γιατί τα ακριβά αρώματα πάντα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια!!!
τα 2-3 κιλά πρέπει να δηλωθούν που ακριβώς μπήκαν...Για αύριο έχω κανονίσει πεντικιόυρ
Αν σας έρθω με 2 ...3 ...κιλάκια παραπάνω .....πειράζει ????
Χαχαχαχαχαχα......
Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση! Στο μήκος επί του οριζόντιου άξονα εννοώ......καλα μαγκα, κοψε κ λιγο!
1.58 ανθρωπος δν με λες κ τιτανο-μεγιστο-τεραστιο
....επι οριζοντιου αξονα, συμφωνουμε!Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση! Στο μήκος επί του οριζόντιου άξονα εννοώ...
Η αλήθεια είναι τα έχω πάρει λίγο στο Πωπουδάκι ... Ένας ΚΥΡΙΟΣ εχθές μου είπε ( Έλενα να σου πάνε πάρα πολύ )....αλλά δεν ξέρω αν το είπε από ευγένεια ή δεν ήθελε να με στεναχωρήσει.......τα 2-3 κιλά πρέπει να δηλωθούν που ακριβώς μπήκαν...
μετά η επιτροπή θα αποφασίσει!
ή 'Στα μικρά μπουκαλάκια βάζουν τα δείγματα'. Αλλά και πάλι τα δείγματα έχουν την μοναδικότητα τους.......χαχαχα αυτο ελεγα κ εγω κ καλα ψαγμενο, μεχρι που μια κοπελια αλανι μου απαντησε, "ναι, γι αυτο μενουν στο ραφι" !!!
Ανέβασε φωτογραφίες να αποφανθεί η επιτροπή σοφών!Η αλήθεια είναι τα έχω πάρει λίγο στο Πωπουδάκι ... Ένας ΚΥΡΙΟΣ εχθές μου είπε ( Έλενα να σου πάνε πάρα πολύ )....αλλά δεν ξέρω αν το είπε από ευγένεια ή δεν ήθελε να με στεναχωρήσει.......
Έπρεπε να της απαντήσεις...........χαχαχα αυτο ελεγα κ εγω κ καλα ψαγμενο, μεχρι που μια κοπελια αλανι μου απαντησε, "ναι, γι αυτο μενουν στο ραφι" !!!
Μα γιατί να ανεβάσω φωτό ????Δεν περνάμε πολύ όμορφα ???Είμαστε μία ευχάριστη παρέα........Ανέβασε φωτογραφίες να αποφανθεί η επιτροπή σοφών!
Να τον πιστεψεις. Την αληθεια σου ειπε. Στο καλυτερο σημειο ειναι. Να μεινουν εκει. Θα γινει αυτοψια αμεσα.Η αλήθεια είναι τα έχω πάρει λίγο στο Πωπουδάκι ... Ένας ΚΥΡΙΟΣ εχθές μου είπε ( Έλενα να σου πάνε πάρα πολύ )....αλλά δεν ξέρω αν το είπε από ευγένεια ή δεν ήθελε να με στεναχωρήσει.......
Καλά που το πας και αυτό! Το τελευταίο τρίμηνο έχω βαρεθεί να μπαίνω σε νήματα κοριτσιών (4-5 συγκεκριμένα) και αντί να δω τίποτα καβλωτικό, τις βλέπω να σχολιάζουν "τα πλούσια προσόντα" του @Odin_Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση! Στο μήκος επί του οριζόντιου άξονα εννοώ...