Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.164
Η επιθυμία σου διαταγή........Ξ
Θέλω και εγώ...
Η επιθυμία σου διαταγή........Ξ
Θέλω και εγώ...
Εξαρταται τι θα τρως. Αν και δεν εχεις προβλημα εσυ. Οτι και να φας εισαι κορμι θανατηφορο.Μάλλον καλύτερα να τρώω παρά να μιλάω ..........
Χαχαχαχαχα........
Αχχχχχ!!!!Εξαρταται τι θα τρως. Αν και δεν εχεις προβλημα εσυ. Οτι και να φας εισαι κορμι θανατηφορο.
Μην κλαις μικρο μου κοριτσακι. Πρωτον δεν σου χρειαζεται διαιτα. Δευτερον εισαι......Αχχχχχ!!!!
Τι να φάω τρώω ψάρια φρούτα και λαχανικά είμαι σε αυστηρή δίαιτα άστα να πάνε........
Μην κλαις μικρο μου κοριτσακι. Πρωτον δεν σου χρειαζεται διαιτα. Δευτερον εισαι......
Guten Morgen. Να εχεις μια υπεροχη μερα και να περνας καλα ομορφη.Αν φοβάσαι να δώσεις χάνεις .
Κι αν φοβάσαι να το δοθείς χάνεσαι..
Αγάπη φίλοι μου δεν είναι να δανείζεις αυτά που σου περισσεύουν....
Αλλά να χαρίζεις κι αυτά που χρειάζεσαι!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Καλημέρα Γλυκέ μου σε ευχαριστώ πολύ σήμερα είναι μία πολύ ζεστή μέρα για θάλασσα............Guten Morgen. Να εχεις μια υπεροχη μερα και να περνας καλα ομορφη.
Τυχερουλα. Ριξε και μια βουτια για μενα.Καλημέρα Γλυκέ μου σε ευχαριστώ πολύ σήμερα είναι μία πολύ ζεστή μέρα για θάλασσα............
Ψυχη μου ομορφη, κοριτσι μου υπεροχο, καλημερα..!!Αν φοβάσαι να δώσεις χάνεις .
Κι αν φοβάσαι να το δοθείς χάνεσαι..
Αγάπη φίλοι μου δεν είναι να δανείζεις αυτά που σου περισσεύουν....
Αλλά να χαρίζεις κι αυτά που χρειάζεσαι!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Καλημέρα αγάπη !!!!!Ψυχη μου ομορφη, κοριτσι μου υπεροχο, καλημερα..!!
Καλημερα. Καλως να μας ερθεις ομορφο κοριτσακι. Σε περιμενουμε με χαρα....Καλησπέρα
Απο αύριο ΑΘΗΝΑ .........
Σε ευχαριστώ !!!Καλημερα. Καλως να μας ερθεις ομορφο κοριτσακι. Σε περιμενουμε με χαρα....
Για αύριο έχω κανονίσει πεντικιόυρΕλπίζω να μας ήρθες με ωραίο χρώμα πεντικιούρ να ευχαριστηθουμε γλυψιμο
Οχι καθολου δεν πειραζει αλλα μην τα χασεις μεχρι την Παρασκευη. Ξερεις γιατι.Για αύριο έχω κανονίσει πεντικιόυρ
Αν σας έρθω με 2 ...3 ...κιλάκια παραπάνω .....πειράζει ????
Χαχαχαχαχαχα......
Μα να τα χάσω θέλω μωρό μου !!!Οχι καθολου δεν πειραζει αλλα μην τα χασεις μεχρι την Παρασκευη. Ξερεις γιατι.