Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.498
Αλλη γλυκα έχει το παλαμάρι !!Καλύτερα κράτα το παλαμάρι,μη μας κουράζεσαι με το κουπί!
Αλλη γλυκα έχει το παλαμάρι !!Καλύτερα κράτα το παλαμάρι,μη μας κουράζεσαι με το κουπί!
Ιδίως αν ανήκει σε βαρκάρη !Αλλη γλυκα έχει το παλαμάρι !!
Αν ανηκει σε καπετάνιο???Ιδίως αν ανήκει σε βαρκάρη !
Τότε εκεί γίνεσαι η θάλασσα του!!Αν ανηκει σε καπετάνιο???
Λοιπόν, θυμήθηκα σκηνικό από ταινία πορνό Ελληνική μιλάμε για γέλιο ατελείωτο!!!Αν ανηκει σε καπετάνιο???
Η ανάσα της θάλασσας είναιΤότε εκεί γίνεσαι η θάλασσα του!!
Έτσι να στέκω, θάλασσα, παντοτεινέ έρωτά μουΗ ανάσα της θάλασσας είναι
αγνή και υγιεινή μία απέραντη
έρημος όπου ο άνθρωπος
δεν αισθάνεται ποτέ μόνος !!!
Σε ζηλεύω, πραγματικά σε ζηλεύω που μπορείς και μένεις στην επαρχία!!!Σας ευχαριστω αγορια !!
Ειναι πολυ διαφορετικο το κλιμα
εδω απο την ΑΘΗΝΑ θες δεν θες κοιμασε πιο γλυκα ........χα χα χα χα
Το καλοκαιρι ειναι ομορφαΣε ζηλεύω, πραγματικά σε ζηλεύω που μπορείς και μένεις στην επαρχία!!!
....οπως καταλαβατε αγαπητοι μουτσοι, ναυτες, ναυκληροι και λοιποι μηχανατζες, ουτε κοκκαλακι δν θα γλειψετε στην "κρουαζιερα" σαςΑν ανηκει σε καπετάνιο???
να ερχεσαι εδω να σε φροντιζουμε...Το καλοκαιρι ειναι ομορφα
δυστυχως τον χειμωνα ειναι
καταθλιπτικα !!
Κι αυτο ερχομαι στην αθηνα !!!!να ερχεσαι εδω να σε φροντιζουμε...
θες να ερθουμε κι εμεις εκει;Κι αυτο ερχομαι στην αθηνα !!!!
Φυσικα να ερθετε θα πω οτι εισαστε οι ναυτες απο το πλοιο μου !θες να ερθουμε κι εμεις εκει;
Εγω δεν ζω Ελλάδα αλλα αν ποτέ επιστρέψω θα ήθελα να ζήσω επαρχία με 1000!Το καλοκαιρι ειναι ομορφα
δυστυχως τον χειμωνα ειναι
καταθλιπτικα !!
ναύτης να 'μαι μες στη βάρκα σου, κυρά,Φυσικα να ερθετε θα πω οτι εισαστε οι ναυτες απο το πλοιο μου !
Χα χα χα χα χα χα ...............❤
Νταξει υπαρχουν και τα καταΕγω δεν ζω Ελλάδα αλλα αν ποτέ επιστρέψω θα ήθελα να ζήσω επαρχία με 1000!
Ε τότε χλωμό, είναι σαν το ανέκδοτο με τους κουλτουριαρηδες!Αν ανηκει σε καπετάνιο???
Ναι σίγουρα δε λεω..αλλά μου αρέσει η φύση και η ελευθερία.Νταξει υπαρχουν και τα κατα
και τα υπερ......
Επειδη γνωριζω πολλα αγορια πουΝαι σίγουρα δε λεω..αλλά μου αρέσει η φύση και η ελευθερία.
Ολλανδία είμαι 10+ χρόνια.
Άσε που στην επαρχία υπάρχει πιθανότητα να είσαι κάπου τριγύρω!