Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.498
Πολυ πιο χαλαρα απο τους ρυθμους της ΑΘΗΝΑΣ .........χαλαρα οπως οπως λεει και ο χρησταρας
Πολυ πιο χαλαρα απο τους ρυθμους της ΑΘΗΝΑΣ .........χαλαρα οπως οπως λεει και ο χρησταρας
Και εγω για λιγο ηρθα καιΤο διαπιστωσα και εγω εδω στην εξοχη. Εστω για λιγο που ηρθα.
Λάμπω όταν σας βλέπω !!!
Λάμπω όταν σας καλημερίζω !!
Λάμπω όταν κάνουμε χαβάλε !!
Καλως ηρθες !!!!το ειχα χθες που εφτασα μετα απο πολυ καρο ...αλλα καλυτερα απο εκει που ημουν
Τι θα σουβλισουμε ??θα σουβλισουμε κιολας τον 15 αυγουστο
Ναι θα ειμαι αθηνα !!Έλενα τον Αύγουστο θα είσαι Αθήνα;;
Όχι τον 15 Αύγουστο αδερφέ είναι μέρα νηστείας κ αγάπης... έχει τόσες άλλες μέρες ο Αύγουστος,!!!θα σουβλισουμε κιολας τον 15 αυγουστο
Μια χαρα το κοτοπουλακι ειναιμαλλον για κοτοπουλο μας βλεπω
Οκ!!Τι θα σουβλισουμε ??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι θα ειμαι αθηνα !!
Λεω να τηρησω μονο τηνΌχι τον 15 Αύγουστο αδερφέ είναι μέρα νηστείας κ αγάπης... έχει τόσες άλλες μέρες ο Αύγουστος,!!!
Ο καθείς με τα πάθη του!!!Λεω να τηρησω μονο την
ΑΓΑΠΗ!!
Όχι βρε μην τρελαίνεσαι...να φαμε τιποτα , γιατι απο σεπτεμβριο θα ψαχνουμε να βρουμε για να φαμε προβλεπω
Και αν δεν εχουμε κατι να φαμε ?να φαμε τιποτα , γιατι απο σεπτεμβριο θα ψαχνουμε να βρουμε για να φαμε προβλεπω
Ας ειμαστε αισιοδοξοι !!Όχι βρε μην τρελαίνεσαι...
Ναι τον σεπτεμβρη θα περιμενουμεθα γινουμε κανιβαλοι
Μα ετσι εξηγειται που ηρθες στην παρεα μας......χιουμορ φιλε μου και φιλη μας
Πολυ μονιασμενος !!σωστα ..εδω τρωγομαστε χρονια μεταξυ μας...πολυ μονιασμενος λαος
Να ερθω να με πας μια βολτα ??για αυτο εγω μενω σε κοτερο ...
Είναι κότερο τελευταίας γενιάς βλέπω....με κουπιά!!!ποιος θα κανει κουπι??
Νηστεια απο τι;;;;Όχι τον 15 Αύγουστο αδερφέ είναι μέρα νηστείας κ αγάπης... έχει τόσες άλλες μέρες ο Αύγουστος,!!!
Μονο οι φασαριες σου ελειψαν;;;Και εγω για λιγο ηρθα και
απο την αλλη εβδομαδα πάλι
στους ρυθμους του μεταξουργειου
Μου ελεψαν οι φασαριες των αυτοκινητων και το καυσαεριο ...
Χα χα χα χα χα