Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.877
- Πόντοι
- 5.956
Εισαι και μικρη. Δεν εχεις συνηθησει απο αυτα. Να προσεχεις.ΠΡΟΣΟΧΗ μην μεθύσουμε με τις πορτοκαλαδες !!!!
Εισαι και μικρη. Δεν εχεις συνηθησει απο αυτα. Να προσεχεις.ΠΡΟΣΟΧΗ μην μεθύσουμε με τις πορτοκαλαδες !!!!
Να με προσέχετε για να με έχετε !!Εισαι και μικρη. Δεν εχεις συνηθησει απο αυτα. Να προσεχεις.
Μικρή και τριανταφυλλενια!!!Εισαι και μικρη. Δεν εχεις συνηθησει απο αυτα. Να προσεχεις.
Δε νομιζω να εχεις παραπονο μικρουλα μου. Στα πουπουλα σε εχουμε. Γιατι ετσι πρεπει.Να με προσέχετε για να με έχετε !!
μην εχεις παραπονο !!!!Να με προσέχετε για να με έχετε !!
Αφου εσύ μας προσεχεις τοσο γλυκά, είναι δυνατόν να μη σε προσεξουμε εμείς ?Να με προσέχετε για να με έχετε !!
Παράπονο ΚΑΝΕΝΑ !!!Δε νομιζω να εχεις παραπονο μικρουλα μου. Στα πουπουλα σε εχουμε. Γιατι ετσι πρεπει.
Κάποιος πέρασε πολύ καλά!!!
Ισως φταιει και η ζέστη !!!!μα ειμαστε με τα καλα μας υπαρχουν τετοιει ανθρωποι?
ρε αφηστε το κοριτσι στην ησυχια του
GET A LIFE ρε ντουγανια
ελεναρα μου αψηφισε τους
μπααα οι μαλακες ειναι μαλακες και το χειμωναΙσως φταιει και η ζέστη !!!!
Με εκανες και γελασα και το ειχα τοσο ανάγκη .......μπααα οι μαλακες ειναι μαλακες και το χειμωνα
εγω θα ελεγα η αγαμια ο κομπλεξισμος και η μαλακια (που καλο ειναι να περιοριζεται ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΟΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ ΕΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ)Ισως φταιει και η ζέστη !!!!
Απο μάγκες γέμισε ο τοπος !!!εγω θα ελεγα η αγαμια ο κομπλεξισμος και η μαλακια (που καλο ειναι να περιοριζεται ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΟΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ ΕΝ ΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ)
γινομαι εξαλος οταν ακουω βαρυμαγκες να πουλανε <μουρη> σε γυναικες οτι και αν τους εχουν κανει (εξαιρω περιπτωσεις πισπιριγκιας ανωμαλιας)
Μαγκιά ,κλανια και κωλος φινιστρινι λέγανε παλια στον Πειραιά !!!Απο μάγκες γέμισε ο τοπος !!!
Χαχαχαχα
Εγω πιστευω ότι είναι αδύναμα ανθρωπάκια !!Όταν νομιζουν κάποιοι ότι όλα είναι ένα κομμάτι κρέας(είτε είναι ζωάκια είτε γυναίκες σαν και σας) έχουν τέτοιες άθλιες συμπεριφορές.........
Συμφωνώ.....για φτύσιμο και φάπες......Εγω πιστευω ότι είναι αδύναμα ανθρωπάκια !!