Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 32.818
- Πόντοι
- 5.956
Καλημερα. Λες ψεματα. Δεν θα φορας κοκκινο φορεμα. Τα αλλα ισχυουν.Εγώ θα είμαι η ψηλή η ξανθια με τα καταγάλανα μάτια και θα φοράω κόκκινο φόρεμα !!!!
Καλημερα. Λες ψεματα. Δεν θα φορας κοκκινο φορεμα. Τα αλλα ισχυουν.Εγώ θα είμαι η ψηλή η ξανθια με τα καταγάλανα μάτια και θα φοράω κόκκινο φόρεμα !!!!
Pole dancing να υποθέσω!Το σάββατο θα παω για χορό αλλα δεν μαρτυράω που .........
Ένα αλλά κρίσιμο!Που εισαί εσύ ?
Μου έλειψες !!!!
Μαλλον ναι εχω 1 τελευταιο μαθημα τον ιούλιο ..........
Ωωωω !!! Ευχαριστω πολύ έτσι θελω να ξυπνάω με τραγούδια !!!
Εχεις δικιο ειμαι λιγο τεμπέλα γι αυτο ......χα χα χα χα ......εσυ γιατι δεν κατεβαινεις νοτια οπως μας εχεις εδω και καιρο υποσχεθει? χα χα χα
θα το κανεις ομως καποια στιγμη μεσ το καλοκαιρι πραγματοποιωντας την υποσχεση σου?Εχεις δικιο ειμαι λιγο τεμπέλα γι αυτο ......χα χα χα χα ......
Να αυτα κάνω ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ !!!!θα το κανεις ομως καποια στιγμη μεσ το καλοκαιρι πραγματοποιωντας την υποσχεση σου?
αλλα παλι αγορια θελουν ιδιαιτερο μαθημα αλλα δεν βολευονται στο κεντροΝα αυτα κάνω ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ !!!!
θα το κάνω κάποια στιγμή ενα διήμερο !!!!
Να κάνω μαθηματα και με τους ΝΟΤΙΟΥΣ αν και πολλα αγορια απο νότια ερχονται στο ΚΕΝΤΡΟ για μάθημα !!!!
Την επομενη φορα θα ξυπνησεις και με αγκαλιτσα με πρωινο.Ωωωω !!! Ευχαριστω πολύ έτσι θελω να ξυπνάω με τραγούδια !!!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ❤❤Την επομενη φορα θα ξυπνησεις και με αγκαλιτσα με πρωινο.
Διήμερο?πλάκα κάνεις έτσι?Να αυτα κάνω ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ !!!!
θα το κάνω κάποια στιγμή ενα διήμερο !!!!
Να κάνω μαθηματα και με τους ΝΟΤΙΟΥΣ αν και πολλα αγορια απο νότια ερχονται στο ΚΕΝΤΡΟ για μάθημα !!!!
Σου χαλάω χατήρι ?????Διήμερο?πλάκα κάνεις έτσι?
Οι νότιοι που έρχονται κέντρο θα κατασκηνωσουν στο ξενοδοχείο σου,και θα έχουν προτεραιότητα προφανώς!
Καντο εβδομάδα τουλάχιστον για να προλάβεις να δεις τους υπολοιπους!
Αααα,άμα είναι έτσι να ζητήσω κάτι extreme!!!Σου χαλάω χατήρι ?????
Να έρθω να σου καθαρίσω το σπίτι ??Αααα,άμα είναι έτσι να ζητήσω κάτι extreme!!!
Ναι αμέ,φέρε και πορτοκαλαδες!Να έρθω να σου καθαρίσω το σπίτι ??
ΠΡΟΣΟΧΗ μην μεθύσουμε με τις πορτοκαλαδες !!!!Ναι αμέ,φέρε και πορτοκαλαδες!
Και μετά θα παρεκτραπουμε σε ακολασίες?ΠΡΟΣΟΧΗ μην μεθύσουμε με τις πορτοκαλαδες !!!!