Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.658
Τον γοητευτικο δασκαλό μου !!!!!❤Θα πεις οτι πας για ιδιαιτερα με τον δασκαλο και θα σε αφησουν. Τοσο απλα.
Τον γοητευτικο δασκαλό μου !!!!!❤Θα πεις οτι πας για ιδιαιτερα με τον δασκαλο και θα σε αφησουν. Τοσο απλα.
ok μονο να εχουν τρυπα στα επιμαχα σημεια !!! χαααχΚαλα μωρο μου όταν ειναι να συναντηθουμε θα έρθω με τις πυζαμουλες μου !!
Αυτό μου θυμίζειΣτο μπιλ τις 3 τα ξημερωματα θα σε περιμενω και θα φοραω μονο το ΑΡΩΜΑ μου !!!!!
Ωραια βγηκε τετραδα για μπιριμπα ή οχι; ΧαχαχαΑυτό μου θυμίζει
"tea for two and two for tea"
Ωραία ώρα η 3,θα έρθουμε τρεις στις 3!!!!
Για πόκερ μου κανει περισσότερο!!!Ωραια βγηκε τετραδα για μπιριμπα ή οχι; Χαχαχα
Strip ομως....Για πόκερ μου κανει περισσότερο!!!
Ακριβώς!!!Strip ομως....
Συμφωνει και η κα @Ελενα110 ;Ακριβώς!!!
αμαν πια μονον στο Μπιλ κανεις συναντησεις και δεν μπορουμε να σε απολαυσουμε οσοι δεν μας βολευει το κεντροΣτο μπιλ τις 3 τα ξημερωματα θα σε περιμενω και θα φοραω μονο το ΑΡΩΜΑ μου !!!!!
Κάντε μία θυσία για να με δείτε !!!αμαν πια μονον στο Μπιλ κανεις συναντησεις και δεν μπορουμε να σε απολαυσουμε οσοι δεν μας βολευει το κεντρο
Και δεν θα το μετανιώσετε!!Κάντε μία θυσία για να με δείτε !!!
Χα χα χα χα χα χα χα χα χα
Οχι οχι !!! βαλε το πισω της φωτογραφου και ολα καλα η δεν σε συμφερει ??? χαχαΘα την απολύσω τελικά την φωτογράφο !!!
Αγαπημένε δάσκαλε σε ευχαριστώ έχω 1 μαθημα να δώσω ακομα και μετα με βαθμολογείς !!!!Τελειωσε η σχολικη χρονια και ο δασκαλος δεν εδωσε τον βαθμο στην καλυτερη μαθητρια. Ντροπη του.
Αριστη σε ολα. Μπραβο σου.
Τα πηγες καλα ?προβιβαστηκες? ΧαχαχαΑγαπημένε δάσκαλε σε ευχαριστώ έχω 1 μαθημα να δώσω ακομα και μετα με βαθμολογείς !!!!
Τον γοητευτικο δασκαλό μου !!!!!❤
Που εισαί εσύ ?Τα πηγες καλα ?προβιβαστηκες? Χαχαχα
Και μετα διακοπες μεχρι τον Αυγουστο.....Που εισαί εσύ ?
Μου έλειψες !!!!
Μαλλον ναι εχω 1 τελευταιο μαθημα τον ιούλιο ..........
Δεν το ξεχνω !!!!Μην ξεχνας την συνεντευξη που εχουμε. Στης 3.