Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.284
Ισως καμια φορα σας κουραζω με τα ποιηματακια μου ,αλλα το κανω με μεγαλη μου χαρα να σας λεω την καλημερα μου !!!!!!!Καλημερα στην ποιητρια του site.
Ισως καμια φορα σας κουραζω με τα ποιηματακια μου ,αλλα το κανω με μεγαλη μου χαρα να σας λεω την καλημερα μου !!!!!!!Καλημερα στην ποιητρια του site.
Ok σε συνεννόηση αν το γνωρίζεις πιο πριν για Πρίαμο Μεταμόρφωση;ΚΕΝΤΡΟ θα είμαι , κάποια στιγμή ισως πάω και βόρεια το καλοκαιράκι!!!!!!!
Δεν μας κουραζεις καθολου, τουλαχιστον εμενα γλυκια Ελενα, αλλωστε ειναι κατι που δειχνει το γουστο σου, και ενα μικρο και θετικο στοιχειο του χαρακτηρα σου.. Την καλημερα μου και τα φιλια μου..Ισως καμια φορα σας κουραζω με τα ποιηματακια μου ,αλλα το κανω με μεγαλη μου χαρα να σας λεω την καλημερα μου !!!!!!!
Αγαπημενη μου μαθητρια. Μην το ξαναπεις αυτο. Εμεις σε αγαπησαμε για αυτο που εισαι. Μια ευαισθητη γυναικα γεματη παθος. Τα ποιηματακια σε εκφραζουν. Οποτε θα περιμενουμε το επομενο. Φιλακια πολλα.Ισως καμια φορα σας κουραζω με τα ποιηματακια μου ,αλλα το κανω με μεγαλη μου χαρα να σας λεω την καλημερα μου !!!!!!!
Κάποια ποιήματα σου,που διαβάζω ,μου φέρνουν ένα αμυδρο χαμόγελο,του στυλ,έπεσες μέσα κοπελιά..με καλύπτει ότι έγραψες..Ισως καμια φορα σας κουραζω με τα ποιηματακια μου ,αλλα το κανω με μεγαλη μου χαρα να σας λεω την καλημερα μου !!!!!!!
Καλησπερα γλυκια μου .......Κάποια ποιήματα σου,που διαβάζω ,μου φέρνουν ένα αμυδρο χαμόγελο,του στυλ,έπεσες μέσα κοπελιά..με καλύπτει ότι έγραψες..
Ειστε απο τα καλυτερα κοριτσια και οι 2.Φιλακια και στος 2.Καλησπερα γλυκια μου .......
Οτι γραφω και οταν γραφω κατι πιστεψε με δεν το κανω τυχαια
Συνηθως θελω να περασω ενα μηνυμα !!!!!!!!
Θα μεινω λιγες μερες ακομα...ελενα μεχρι ποτε θα εισαι διαθεσιμη σε αυτο το Tour?
Αυτο φαινεται αλλωστε στα ραντεβου σου. Καταφερνεις να περναει ομορφα οποιος σε συναντα . Εισαι αληθηνη και ερωτικη. Τα φιλια μου μαθητρια. Διακοπες τωρα. Θα συνεχισουμε μετα τα μαθηματα μας. Να προχωρησουμε σε νεα θεματα.ΦΕΤΙΧ????
Δεν εχω καποιο φετιχ ,μου αρεσει να κανω ερωτα το γουσταρω πολυ!!!
Υπεροχο.. Καλημερα γλυκεια Ελενα..Με ταχυδρόμο την καρδιά
Γράμμα την σκέψη κάνω
Στέλνω την καλημέρα μου
Σε φίλους που δεν φτάνω !!!
Καλημερα ..............
Καλημερα γλυκο μου κοριτσακι.Με ταχυδρόμο την καρδιά
Γράμμα την σκέψη κάνω
Στέλνω την καλημέρα μου
Σε φίλους που δεν φτάνω !!!
Καλημερα ..............
Οσοι με γνωριζουν καλα ξερουν οτι ο υπνος δεν ειναι το χομπι μουΑααα εισαι πολυ πρωινος τυπος χαχαχ....
Καλημερα