Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.758
- Πόντοι
- 5.956
Ευτυχως........για καποιους που θελουν πρωινο ραντεβουΟσοι με γνωριζουν καλα ξερουν οτι ο υπνος δεν ειναι το χομπι μου
( χαχαχαχαχα)
Κοιμαμε πολυ λιγο!!!!!!
Ευτυχως........για καποιους που θελουν πρωινο ραντεβουΟσοι με γνωριζουν καλα ξερουν οτι ο υπνος δεν ειναι το χομπι μου
( χαχαχαχαχα)
Κοιμαμε πολυ λιγο!!!!!!
Τα πρωινα ειναι τα καλυτερα!!!!Ευτυχως........για καποιους που θελουν πρωινο ραντεβου
Το θεμα ειναι να εχω και αλλα ωραια ,οχι μονο ομορφες πατουσεςΠαντως το ελενακι εχει τελειες πατουσες για γλυψιμο πιστευω τις το ζητανε πολλοι
Εχεις πολλα ωραια πανω σου. Σκετη κολλαση εισαι.Το θεμα ειναι να εχω και αλλα ωραια ,οχι μονο ομορφες πατουσες
( χα χα χα χα χα )
Εχεις την θεληση να ευχαριστησεις τον αλλον ως εκει που δεν παει και αυτο ειναι το καλυτερο χαρακτηριστικο σουΤο θεμα ειναι να εχω και αλλα ωραια ,οχι μονο ομορφες πατουσες
( χα χα χα χα χα )
Ένας από τους πολλούς λόγους που σου έχω αδυναμία!Τα πρωινα ειναι τα καλυτερα!!!!
Νομίζω μαζί σου ότι ώρα και αν είναι ο άλλος θα περάσει τέλειαα..Τα πρωινα ειναι τα καλυτερα!!!!
Κι εγω που νομιζα οτι μου εχεις αδυναμια γιατι ειμαι πανεμορφη !!!Ένας από τους πολλούς λόγους που σου έχω αδυναμία!
Σε ευχαριστω πολυ !!!!Νομίζω μαζί σου ότι ώρα και αν είναι ο άλλος θα περάσει τέλειαα..
Τα πρωινα ειναι τα καλυτερα!!!!
Μα γλυκια μου τα ευκολωςΚι εγω που νομιζα οτι μου εχεις αδυναμια γιατι ειμαι πανεμορφη !!!
( χα χα χα χα χα
Εχω κανει ραντεβου και στις 7 το πρωι ,φυσικα το ραντεβου το ειχαμε κανονισει απο την προηγουμενη μερα!!!!!!!Όταν λέμε πρωινά, τι ώρα ξεκινάς?
Τέτοιες ώρες είναι σίγουρο ότι θα υπήρχε συνεννόηση ώστε να γίνειΕχω κανει ραντεβου και στις 7 το πρωι ,φυσικα το ραντεβου το ειχαμε κανονισει απο την προηγουμενη μερα!!!!!!!
Αν ημουν με εναν κυριο απο το προηγουμενο βραδυ σιγα μην τον αφηνα να κοιμηθει !!!!!!!Τέτοιες ώρες είναι σίγουρο ότι θα υπήρχε συνεννόηση ώστε να γίνει
Η αλλιώς ξυπνάτε μαζί το πρωί σαν ωραία πιτσουνακια
( εφόσον είστε μαζί κ απ το προηγούμενο βράδυ) ..
Αυτό θα ήταν πραγματικά ανάστασηη ( πλησιάζει κιόλας χαχα)Αν ημουν με εναν κυριο απο το προηγουμενο βραδυ σιγα μην τον αφηνα να κοιμηθει !!!!!!!
Αγιες μερες που ερχονται πρεπει να ειμαστε ησυχα παιδακιαΑυτό θα ήταν πραγματικά ανάστασηη ( πλησιάζει κιόλας χαχα)
Αγιες μερες που ερχονται πρεπει να ειμαστε ησυχα παιδακια
( χαχαχαχαχαχα)Εσύ Έλενα είσαι ήσυχο παιδάκι???
Είμαστε καλεε όσο επιτρέπει το σύστημα ( μεταξύ μας χαχα πάρτυ ανιμαλ αλλά οκ)Αγιες μερες που ερχονται πρεπει να ειμαστε ησυχα παιδακια
( χαχαχαχαχαχα)