TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
Σε ευχαριστωαφιερωση
ωχ παλι θα εχεις γκρινιεςΣε ευχαριστω
Σε μεζε δεν θα σε επαιρνα ποτε ξερεις οτι σου εχω αδυναμια και δεν το εχω κρυψει ποτε και ξερω τι θα πουνε καποιοι αλλα δεν με νοιαζω γελω και τραγουδω και πισω δεν κοιτω
( αντε παλι το εγραψα το ποιημαρακι μου )χαχαχαχαχα?
Δεν μασαω εγω απο γκρινιες είμαι μαγκακι ?ωχ παλι θα εχεις γκρινιες
Να περασεις ΚΑΛΑ και να το τσικνησεις !!!!!!!!!!!Καλησπερα ?
Καλή τσικνοπεμπτη να έχουμε
Τα φιλιά μου ?
Σε ευχαριστω πολυΝα περασεις ΚΑΛΑ και να το τσικνησεις !!!!!!!!!!!
Να συμπληρωσω και κατι ακομα χαδογατα !!!!!!!!!!Σε ευχαριστω πολυ
Επέλεξα να μην βγω σημερα είμαι σπιτόγατα ?
Πόσο καλά με ξέρεις ?Να συμπληρωσω και κατι ακομα χαδογατα !!!!!!!!!!
Και οχι μονο !!! ξερεις εσυ πως .Πόσο καλά με ξέρεις ?
ΟΛΑ τα ξέρει η ΕΛΕΝΑ 110 ?Και οχι μονο !!! ξερεις εσυ πως .
Αυτο ειναι πλεον πιο βεβαιο !!!!!!! ( κατι που σε ρωτησα το ξεχασες και ηταν τοσο απλο ) , δεν πειραζει θα την βρουμε την ακρη ................. !!!!!ΟΛΑ τα ξέρει η ΕΛΕΝΑ 110 ?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Συγνωμη δεν θυμαμε τι με ρωτησες λογο ηλικιας ξεχναωΑυτο ειναι πλεον πιο βεβαιο !!!!!!! ( κατι που σε ρωτησα το ξεχασες και ηταν τοσο απλο ) , δεν πειραζει θα την βρουμε την ακρη ................. !!!!!
Αλλα λογια να αγαπιομαστε οτι ξεχνας , ερωτευμενη μπορει να εισαι και φυσικο να ξεχνας !!!!! χαχαχαΣυγνωμη δεν θυμαμε τι με ρωτησες λογο ηλικιας ξεχναω
Χαχαχαχαχαχαχα?
Ναζιαρικη σπιτογατα αλλα και αγριογατα ταυτοχρονα.Σε ευχαριστω πολυ
Επέλεξα να μην βγω σημερα είμαι σπιτόγατα ?
Αν βρεθει ο καταλληλος ισως να ερωτευθωΑλλα λογια να αγαπιομαστε οτι ξεχνας , ερωτευμενη μπορει να εισαι και φυσικο να ξεχνας !!!!! χαχαχα
Και τίγρης οταν χρειαστει ?Ναζιαρικη σπιτογατα αλλα και αγριογατα ταυτοχρονα.
ΕΧΑΣΑ !!! δεν ξερω να μαγειρευω , !!!!!!!! αλλα μπορω να σου εχω μαγειρα , σε ικανοποιει ??? τα αλλα τα ξερεις . και οχι μονο !!!!!!!!!!Αν βρεθει ο καταλληλος ισως να ερωτευθω
1....να ξερει να μαγειρευει
2... να εχει καλο χαρακτηρα
3....να μην ειναι τσιγγουνης
Δεν πειράζει που δεν ξέρεις να μαγειρεύεις ,είμαι καταπληκτικη μαγειρισσα είναι ενα απο τα χόμπι μου ?ΕΧΑΣΑ !!! δεν ξερω να μαγειρευω , !!!!!!!! αλλα μπορω να σου εχω μαγειρα , σε ικανοποιει ??? τα αλλα τα ξερεις . και οχι μονο !!!!!!!!!!