apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.520
- Πόντοι
- 456
Αρα ολα Ο Κ , και χωρις μαγειρα χαχαχα !!!!!Δεν πειράζει που δεν ξέρεις να μαγειρεύεις ,είμαι καταπληκτικη μαγειρισσα είναι ενα απο τα χόμπι μου ?
Αρα ολα Ο Κ , και χωρις μαγειρα χαχαχα !!!!!Δεν πειράζει που δεν ξέρεις να μαγειρεύεις ,είμαι καταπληκτικη μαγειρισσα είναι ενα απο τα χόμπι μου ?
1...ΤσεκΑν βρεθει ο καταλληλος ισως να ερωτευθω
1....να ξερει να μαγειρευει
2... να εχει καλο χαρακτηρα
3....να μην ειναι τσιγγουνης
Ήρθε στο τίμημα του χρόνου κάποιοι να σπάνε να μείνουν τα δυνατά άλογα στην κούρσαΑν βρεθει ο καταλληλος ισως να ερωτευθω
1....να ξερει να μαγειρευει
2... να εχει καλο χαρακτηρα
3....να μην ειναι τσιγγουνης
Μισό να φωνάξω την μανικιουριστα ......Και τίγρης οταν χρειαστει ?
Καλως τον απο οτι βλεπω ξενυχτησες κυριε τασο ?Ήρθε στο τίμημα του χρόνου κάποιοι να σπάνε να μείνουν τα δυνατά άλογα στην κούρσα
ekeinη tηn ωra ξypnaω glykeia moy οι κωλογεροι κοιμομαστε λιγοΚαλως τον απο οτι βλεπω ξενυχτησες κυριε τασο ?
Εγω ομως που ειμαι κοριτσακι κοιμαμε πολυ ?ekeinη tηn ωra ξypnaω glykeia moy οι κωλογεροι κοιμομαστε λιγο
etsi η πιπιλα σου λειπειΕγω ομως που ειμαι κοριτσακι κοιμαμε πολυ ?
Ενταξει δεν ειπα οτι ειμαι μπεμπα αλλα πιστευω ειμαι στην καλυτερη ηλικια ?etsi η πιπιλα σου λειπει
και εγω αυτο πιστευω για εμενα αν και ο χαρος εχει αλλη αποψηΕνταξει δεν ειπα οτι ειμαι μπεμπα αλλα πιστευω ειμαι στην καλυτερη ηλικια ?
Τασο μου σημασια δεν εχει ποσο χρονων ειμαστε ειναι απλα ενας αριθμος η ηλικια σημασια εχει πόσο αισθανομαστε ?και εγω αυτο πιστευω για εμενα αν και ο χαρος εχει αλλη αποψη
Όμορφο ποιματάκιΔεν έχω έμπνευση καμιά
-να γράψω δυο στιχάκια ?
στα ύψη πήγε η ldL
-γαμώ τα παϊδάκια
Φάγαμε παραδοσιακά
-λουκάνικα κι αρνάκι
Κι ακόμα να χωνέψουμε
Γκούντ Μορνιγκ Ελενάκι!!!
Άντε!!! Να μαζευτούμε σε κανέναν παιδότοπο να πιούμε τις αμίτες μας, να βγάλουμε γούστα ????Τασο μου σημασια δεν εχει ποσο χρονων ειμαστε ειναι απλα ενας αριθμος η ηλικια σημασια εχει πόσο αισθανομαστε ?
εγω προχθες φαντασουν γραφτηκα στο δημοτικο ...Τασο μου σημασια δεν εχει ποσο χρονων ειμαστε ειναι απλα ενας αριθμος η ηλικια σημασια εχει πόσο αισθανομαστε ?
Όμορφο ποιματάκι
Εγώ μόλις ξυπνησα και πίνω
Καφεδάκι ?
Επικό άσμα!!! Αυτό και το άλλο που έλεγε "κάτσε κάτσε στο παπί μου"
Επικό άσμα!!! Αυτό και το άλλο που έλεγε "κάτσε κάτσε στο παπί μου"
Εγω προχθες στο νηπιο ?εγω προχθες φαντασουν γραφτηκα στο δημοτικο ...
Πάρε αυτό να σε τελειώσω!!!