Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.360
Ας παλεψουμε να δουμε ποιος θα νικησει ?ω ρε μανα μου ποτε θα σε σφαξω δεν ξερω
Ας παλεψουμε να δουμε ποιος θα νικησει ?ω ρε μανα μου ποτε θα σε σφαξω δεν ξερω
Παίζω κι εγώ!!!! Τι θα φοράς;;;Ας παλεψουμε να δουμε ποιος θα νικησει ?
καλα μικρηηηηηηηηηηηηηηη σε τρωει εγω εχω ξιφος εσυ δεν εχειςΑς παλεψουμε να δουμε ποιος θα νικησει ?
αρκουδε της κανονισε γυρναει η αλλη σε βλεπω με τσιροταΠαίζω κι εγώ!!!! Τι θα φοράς;;;
Μονο το ΑΡΩΜΑ μου .....?Παίζω κι εγώ!!!! Τι θα φοράς;;;
Και εγω εχω δυνατα χερια ?καλα μικρηηηηηηηηηηηηηηη σε τρωει εγω εχω ξιφος εσυ δεν εχεις
Θα μπει 20 μέρες καραντίνα ?αρκουδε της κανονισε γυρναει η αλλη σε βλεπω με τσιροτα
Πρόσεχε γιατί η Έλενα έχει θήκη για το ξίφος όμως ?καλα μικρηηηηηηηηηηηηηηη σε τρωει εγω εχω ξιφος εσυ δεν εχεις
σκοπος ειναι να μπει εδω να ησυχασουμεΘα μπει 20 μέρες καραντίνα ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πρόσεχε γιατί η Έλενα έχει θήκη για το ξίφος όμως ?
τι κανεις με αυτα τα χερακια λατρεμενη για πεςΚαι εγω εχω δυνατα χερια ?
Πλαθω κουλουράκια ?τι κανεις με αυτα τα χερακια λατρεμενη για πες
παλι ψεμματακια λες εεεΠλαθω κουλουράκια ?
Ωραια !!! εκανες ρουμπο χαχαχαχ !!!!!!!!!!!!Τι καταλαβατε ???
Τον κουμπαρο που τον ειδα στο ονειρο μου ηταν κατι εντελως αθωο τρωγαμε παγωτο σε ενα παρκο.
Ενω εσενα αγαπητε μου κυριε σε ειδα εχθες στο ονειρο μου και καναμε κατι πονηρο ?
Πες εσυ τι κανω με τα χερακια μου τα μαγικα ?παλι ψεμματακια λες εεε
εγω δεν ξερω ειμαι μικρο και αβγαλτο αγορι που να ξερω τι διεφθαρμενα πραγματα κανεις του λογου σουΠες εσυ τι κανω με τα χερακια μου τα μαγικα ?
Τοτε να συναντηθουμε να σου δειξω τι κανουν τα χερακια μου γλυκο και αβγαλτο αγορι ?εγω δεν ξερω ειμαι μικρο και αβγαλτο αγορι που να ξερω τι διεφθαρμενα πραγματα κανεις του λογου σου
δεν ερχομαι γιατι εσυ εισαι σκληρη και μπορει να με φας με κανα σουγιαΤοτε να συναντηθουμε να σου δειξω τι κανουν τα χερακια μου γλυκο και αβγαλτο αγορι ?
Χαχαχαχαχα......?δεν ερχομαι γιατι εσυ εισαι σκληρη και μπορει να με φας με κανα σουγια
Καλημέρα Λενιώ!!! Καλή Κυριακή!!! ?Στη ζωή χρειάζεται
Να έχεις τρία πράγματα
Καρδιά μυαλό και κότσια
Την καρδιά για να αγαπάς
Το μυαλό για να σκέφτεσαι
Τα κότσια για να αντιμετωπίζεις
Τα πάντα !!
? ΚΑΛΗΜΕΡΑ ?
Καλημερα γλυκε μου καλη κυριακη να εχου μεΚαλημέρα Λενιώ!!! Καλή Κυριακή!!! ?
Να προσθεσω και καποιον να ειναι πλαι σου να σε στηριζει και να σου δινει δυναμη κι αγαπη με οποια ιδιοτητα ειτε σχεση ειτε φιλια. Καλημερα γλυκια μου.Στη ζωή χρειάζεται
Να έχεις τρία πράγματα
Καρδιά μυαλό και κότσια
Την καρδιά για να αγαπάς
Το μυαλό για να σκέφτεσαι
Τα κότσια για να αντιμετωπίζεις
Τα πάντα !!
? ΚΑΛΗΜΕΡΑ ?