apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.506
- Πόντοι
- 456
Ε !!!!! αυτο ειναι κατακυρωμενο εδω και πολυ καιρο , αμφιβαλεις ???Το γλυκουλα ξεχασες ?
Ε !!!!! αυτο ειναι κατακυρωμενο εδω και πολυ καιρο , αμφιβαλεις ???Το γλυκουλα ξεχασες ?
Δεν αμφιβαλω γλυκο μου πλασμαΕ !!!!! αυτο ειναι κατακυρωμενο εδω και πολυ καιρο , αμφιβαλεις ???
Γλυκα και σοκολατες. Μου βαζεις ιδεες για την επομενη φορα. Διασκεδαση και φαγητο μαζι. Δεν ακουγεται κακο.Χαχαχαχαχαχα ?
Εχετε δικιο τον νου μου τον ειχα στα γλυκα ?
Οι υπηρεσιες τα χαμογελα και το υδρωμα της φανελας δεν απεικονιζονται δυστυχως , η φωτογραφια τι θα σου δωσει παραπανω απο ενα καλο κορμι , και μετα τιποτα .Χμμμμ πολλά ποιηματάκι βλέπουμε τώρα τελευταία, αλλά καμία φωτογραφία !!!
Λέω εγώ τώρα.
ΥΠΟΜΟΝΗ ?Χμμμμ πολλά ποιηματάκι βλέπουμε τώρα τελευταία, αλλά καμία φωτογραφία !!!
Λέω εγώ τώρα.
Μετα θα ειμαι η ελενα 110 κιλαΓλυκα και σοκολατες. Μου βαζεις ιδεες για την επομενη φορα. Διασκεδαση και φαγητο μαζι. Δεν ακουγεται κακο.
Οχι καλε θα τις καψουμε παρεα τις θερμιδες κανοντας ασκησεις. Καταλαβες τι ειδους ακσησεις. Πονηρουλα.Μετα θα ειμαι η ελενα 110 κιλα
Χα χα χα χα χα χα ?
Θα κανουμε καμψεις και οποιος αντεξει ?Οχι καλε θα τις καψουμε παρεα τις θερμιδες κανοντας ασκησεις. Καταλαβες τι ειδους ακσησεις. Πονηρουλα.
Μπορεις να το πεις και ετσι αν θελεις.Θα κανουμε καμψεις και οποιος αντεξει ?
350 θερμίδες κάθε επαφή ??Οχι καλε θα τις καψουμε παρεα τις θερμιδες κανοντας ασκησεις. Καταλαβες τι ειδους ακσησεις. Πονηρουλα.
Τόσες γίνονται καύση;Δεν το ήξερα...Βρε τι μαθαίνει κανείς350 θερμίδες κάθε επαφή ??
Ναι τόσο ..Τόσες γίνονται καύση;Δεν το ήξερα...Βρε τι μαθαίνει κανείς
Κουμπαρα με τιμά αυτο που λες αλλα παω για γαμο μεσα στον επόμενο χρόνο....μπορω να σου πω ομως οτι και ο Τασούλης ξέρει να φτιάχνει γλυκα και θα του μαθω και τα μυστικα της ζαχαροπλαστικήςΚουμπαρε σε παντρευομαι τωρα !!!!
Καλημερουδια Ελανακι. Μια υπεροχη μερα να εχεις.ΚΑΛΗΜΕΡΑ όμορφη κυριακή να έχουμε ?
Κουμπαρε καλημερα το ξερω οτι πας για γαμο αφου εγω θα σε παντρεψω .....Κουμπαρα με τιμά αυτο που λες αλλα παω για γαμο μεσα στον επόμενο χρόνο....μπορω να σου πω ομως οτι και ο Τασούλης ξέρει να φτιάχνει γλυκα και θα του μαθω και τα μυστικα της ζαχαροπλαστικής
Καλημερουδια δασκαλεΚαλημερουδια Ελανακι. Μια υπεροχη μερα να εχεις.
Διαβασμενος είσαι πολύ μπροστάΝαι τόσο ..
Θεαρα οπως παντα μαθητρια μου.