Nevio
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.046
Ησουν... Εισαι.....και θα συνεχιζεις να Εισαι ο μεγαλος μου Ερωτας για παντα...........κι εγώ που νομιζα οτι ημουν ο μεγαλος σου έρωτας ....
Ησουν... Εισαι.....και θα συνεχιζεις να Εισαι ο μεγαλος μου Ερωτας για παντα...........κι εγώ που νομιζα οτι ημουν ο μεγαλος σου έρωτας ....
Αγαπη μου .......Ησουν... Εισαι.....και θα συνεχιζεις να Εισαι ο μεγαλος μου Ερωτας για παντα.....
Ήσουν είσαι και θα είσαιΑγαπη μου .......
Ενα πορτοκαλι τωρα ειναι οτι πρεπει.....για να δουμε τι αποτελεσμα θα εχουμε.θα τρωμε μονο φρουτα
κουμπαροσ εγω.αν με θελετε βεβεα οχι με το ζορι.Ήσουν είσαι και θα είσαι
Η αμαρτία μου
Μια ζωή θα σε λατρεύω σαν τη θρησκεία μου
Ήσουν είσαι και θα είσαι
Το πεπρωμένο μου
Το πρόσωπο το πιο μοιραίο
Κι αγαπημένο μου..
Έχεις ρίξει κανέναν π....ο τουλάχιστον???...γιατί εμείς της τον ρίξαμε και αγαπήσαμε την τρέλα της..Εγω δεν ειπα οτι ειναι ευκολος .....αλλα εσυ με προσγειωνεις αποτομα στην πραγματικοτητα.....και το να ακυρωσω μου ειναι δυσκολο.....θελω να παντρευτουμε και να ζησουμε σε ενα νησι....και στον Αργοσαρωνικο καλα ειναι.....η Αθηνα θα ειναι κοντα μας και δεν θα νιωθουμε τελειως απομονωμενοι..
Αυτό είναι σίγουρο...να μας πεθάνετε πάνω στο γαμησι και να μας πάρετε τις περιουσίες μας...λυσσαρες χαχαχα....και οι γυναικες τον γαμο !
......θα ειμαι και χηρα και πλουσια !Αυτό είναι σίγουρο...να μας πεθάνετε πάνω στο γαμησι και να μας πάρετε τις περιουσίες μας...λυσσαρες χαχαχα
Εχω ριξει ναι....αλλα δεν ειδα προς τα που τον εριξα τον π.....ο μου.....βαρατε βιολιτζηδες.....την τρελλα μου μεσα..Έχεις ρίξει κανέναν π....ο τουλάχιστον???...γιατί εμείς της τον ρίξαμε και αγαπήσαμε την τρέλα της..
Αμα θα εισαι χηρα και πλουσια τοτε αστο να ειμαι με την χειρα και τα πεντε ορφανα καλυτερα......γιατι εσυ εισαι κοριτσι μου.....οπου αντρας..... και ζημια.......θα ειμαι και χηρα και πλουσια !
Δυο σε ένα
Ναι.... μ' αρεσει που εσυ Πετρο το κουμπαριλικι σκεφτεσαι....κουμπαροσ εγω.αν με θελετε βεβεα οχι με το ζορι.
Αααα,όλα κι όλα!Εχω ριξει ναι....αλλα δεν ειδα προς τα που τον εριξα τον π.....ο μου.....βαρατε βιολιτζηδες.....την τρελλα μου μεσα..
ελα μωρε πλακα κανω.καλο προεραιτη παντα εννοειται.Ναι.... μ' αρεσει που εσυ Πετρο το κουμπαριλικι σκεφτεσαι....
.εδω δε βλεπεις το ζορι που τραβαω;....και μας λες για το δικο σου ζορι.......αληθεια τραβας κανα ζορι δηλαδη;τι ζοριλικια ειναι αυτα;
Το γνωριζω αυτο.....απλα δεν ειχα τα γυαλια μαζι μου.....τα ειχα ξεχασει ..Αααα,όλα κι όλα!
Τον π...ο και την υπογραφή πρέπει να βλεπεις που τα βάζεις!
Αινοητε,αινοητε!!!!ελα μωρε πλακα κανω.καλο προεραιτη παντα εννοειται.
ενταξειει κυριε μπιλ.εμεισ ειπαμε δεν τελειωσαμε πανεπηστιμιο σαν εσεναΑινοητε,αινοητε!!!!
Πολλές φορές ταυτίζουμαι την παιδεία και τη μόρφωση με την εκπαίδευση και την απόκτηση γνώσεων και πτυχίων !ενταξειει κυριε μπιλ.εμεισ ειπαμε δεν τελειωσαμε πανεπηστιμιο σαν εσενα
Είσαι ΘΈΑ τέλος . Ρε συ Ελενάκι σόρρυ για την έκφραση τι δουλειά έχεις σε αυτό το site; Μια όαση μπροστά σε όλους μας είσαιΠολλές φορές ταυτίζουμαι την παιδεία και τη μόρφωση με την εκπαίδευση και την απόκτηση γνώσεων και πτυχίων !
Η κοινωνία μας θεωρει αμόρφωτο έναν άνθρωπο που δεν έχει τελειώσει το σχολείο ή δεν έχει πάει πανεπιστήμιο !
Οι τιτλοι όμως δεν φτιάχνουν χαρακτήρες και συμπεριφορές
Τα πτυχία είναι πολύ καλά για την προσωπική ανάπτυξη και επαγγελματική σταδιοδρομία όμως δεν εξασφαλίζουν αρετές όπως η υπομονή η καλοσύνη και η τιμιότητα !
ΥΓ....Εσυ γλυκέ μου εχεις καλοσυνη και ομορφη ψυχη ......
να εισαι καλα που πραγματικα το πυστευεισ,γιατι ορισμενοι απο κοντα οχι απο δω μεσα,λιγοι βεβεα ευτιχωσ πυστευουν ακρυβωσ το αντυθετο.βεβεα γραμενουσ τουσ εχωΠολλές φορές ταυτίζουμαι την παιδεία και τη μόρφωση με την εκπαίδευση και την απόκτηση γνώσεων και πτυχίων !
Η κοινωνία μας θεωρει αμόρφωτο έναν άνθρωπο που δεν έχει τελειώσει το σχολείο ή δεν έχει πάει πανεπιστήμιο !
Οι τιτλοι όμως δεν φτιάχνουν χαρακτήρες και συμπεριφορές
Τα πτυχία είναι πολύ καλά για την προσωπική ανάπτυξη και επαγγελματική σταδιοδρομία όμως δεν εξασφαλίζουν αρετές όπως η υπομονή η καλοσύνη και η τιμιότητα !
ΥΓ....Εσυ γλυκέ μου εχεις καλοσυνη και ομορφη ψυχη ......