xanthiforever
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.084
- Πόντοι
- 3.985
Μπράβο βρε Έλενα, δεν σου γράφω συχνά αλλά είσαι ήρεμη δύναμη, Κομψότατη και από ότι διαβάζω ευχάριστη στους πελάτες σου.![]()
Ολοι μαζί μπορουμε !

Μπράβο βρε Έλενα, δεν σου γράφω συχνά αλλά είσαι ήρεμη δύναμη, Κομψότατη και από ότι διαβάζω ευχάριστη στους πελάτες σου.![]()
Ολοι μαζί μπορουμε !
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ......Μπράβο βρε Έλενα, δεν σου γράφω συχνά αλλά είσαι ήρεμη δύναμη, Κομψότατη και από ότι διαβάζω ευχάριστη στους πελάτες σου.Τα σέβη μου.
Α ολα κι ολα.....μην με αγχωνεις γιατι θα παω στην ζουγκλα να μεινω και θα με φανε τ' αγρια θηρια...Ρε αγαπη μου αν λειπεις ολη την μέρα και δεν ξερω που εισαι ωραιο γαμο θα εχουμε![]()
Εμμμμμ....τι νομιζεις αγαπη μου οτι ειναι ο γαμος ??Α ολα κι ολα.....μην με αγχωνεις γιατι θα παω στην ζουγκλα να μεινω και θα με φανε τ' αγρια θηρια...
θα με γραψουν και στην ιστορια
πως με φαγανε τα ζωα
κι' οχι ο γαμος του αιωνα..........ΥΓ:ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΛΕΚΡΕΒΑΤΟΜΟΥΡΜΟΥΡΑ;
Εγω δεν ειπα οτι ειναι ευκολος .....αλλα εσυ με προσγειωνεις αποτομα στην πραγματικοτητα.....και το να ακυρωσω μου ειναι δυσκολο.....θελω να παντρευτουμε και να ζησουμε σε ενα νησι....και στον Αργοσαρωνικο καλα ειναι.....η Αθηνα θα ειναι κοντα μας και δεν θα νιωθουμε τελειως απομονωμενοι..Εμμμμμ....τι νομιζεις αγαπη μου οτι ειναι ο γαμος ??
Αγαπη αγκαλια τρυφεροτητα και κατανόηση ??
......προλαβαινεις ακομα και τωρα να ακυρωσεις την προταση γαμου !
θα εισαι παντα ένα γλυκό ονειρο![]()
υπεροχη κυρια και σεξυ
Καληνυχτα σας κομψή μου Κυρία.
Καληνυχτα θεά μου όμορφη.
Καλό βράδυ δάσκαλε των ονειρων μου !Καληνυχτα θεά μου όμορφη.
Η παρεα σου ειναι μια οαση σε ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μας.....
Οι βλεφαριδες σου βαραινουν καποιος αλλος ομως θα ελαφρυνει πολυ....
![]()
Καρδουλα μου κοιμήσου ήσυχαΚαληνυχτα και απο Nevio Ελενα..... ονειρα γλυκα..![]()
Καλημερα μαθητρια μου μοναδικη και αγαπημενη.Καλό βράδυ δάσκαλε των ονειρων μου !
Ξερεις πολυ καλά ότι τον ύπνο δεν τον αγαπώ !
Αλλά θα προσπαθήσω να κοιμηθώ !
Σε ευχαριστώ για την παρεα![]()
Καλημέρα !Καλημερα μαθητρια μου μοναδικη και αγαπημενη.
Μπορει να μην σου αρεσει ο υπνος αλλα οταν κοιμασαι εισαι ενα αγγελουδακι πανεμορφο....αφου εχεις το καταλληλο μαξιλαρακι...
![]()