Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.106
Καλημερα μεγάλε ερωτά μου
Καλημερα μεγάλε ερωτά μου
Ταιριαζει απολυτα αφου και στους 2 σας αρεσει η θαλασσαΚαλημερα μεγάλε ερωτά μου
Σε πολλά ταιριάζουμε μας αρέσει η θάλασσα μας αρέσουν τα γλυκά μας αρέσουν οι βόλτες από την στιγμή που έγινε η πρόταση γάμου πιστεύω έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία!Ταιριαζει απολυτα αφου και στους 2 σας αρεσει η θαλασσα
Αυτο το τραγουδι θα χορεψετε στον γαμο σας
Παρακαλω....η ευτυχια σου πανω απο ολα.Σε πολλά ταιριάζουμε μας αρέσει η θάλασσα μας αρέσουν τα γλυκά μας αρέσουν οι βόλτες από την στιγμή που έγινε η πρόταση γάμου πιστεύω έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία!
Σε ευχαριστουμε για το τραγουδι
Το ξέρω ότι αγαπησαν την σπανια ομορφιά μουΠαρακαλω....η ευτυχια σου πανω απο ολα.
Τωρα ομως θα στεναχωρηθουν πολλοι ομως που ετρεφαν ελπιδες οτι ειναι αυτοι οι εκλεκτοι της καρδιας σου.....θα εχουμε αυτοκτονιες ισως..
Καλημέρα γυναικάρα
Καλημέρα όμορφο αγόρι !Καλημέρα γυναικάρα
Καλημέρα θεά της καυλας και της ηδονής
Μπα δε νομιζω ειναι κυριος....μαλλον ερχεται να σε παρει να φυγετε μακρια.....οι 2 σας μονο.....σε ενα ερημο νησακιΤο ξέρω ότι αγαπησαν την σπανια ομορφιά μου
Αλλα η καρδιά μου ανηκει αποκλειστικα στον
Nevio....
υ..γ...μολις διαβασε οτι τον αγαπω εξαφανιστηκε ...χαχαχαχαχαχα
Κλαιει καλύτερα όποιος κλαιει τελευταιοςΜπα δε νομιζω ειναι κυριος....μαλλον ερχεται να σε παρει να φυγετε μακρια.....οι 2 σας μονο.....σε ενα ερημο νησακι
Ειμαι σιγουρος για αυτο.....αλλος θα κλαιει ισως....λεω εγω τωρα με τι φτωχο μου το μυαλο..
χωρίς φιλάκι σκέτο???Καλημέρα όμορφο αγόρι !
λουλουδάκι
Έτσι πολλά θέλω γιατί ένα φιλάκι είναι λίγο πολύ λίγο που λέει και το άσμα.όσα φιλακια θελεις !
Ει ψιτ....μηδενα προ του τέλους...κακαριζε...Σε πολλά ταιριάζουμε μας αρέσει η θάλασσα μας αρέσουν τα γλυκά μας αρέσουν οι βόλτες από την στιγμή που έγινε η πρόταση γάμου πιστεύω έχουμε φτάσει στην τελική ευθεία!
Σε ευχαριστουμε για το τραγουδι
Ερωτα μου αγιατρευτε....και καημε μου μεγαλε....ιστορια μου ομορφη.....Καλημερα μεγάλε ερωτά μου
Σιγα μην εξαφανιστηκα....τωρα που ειπες και επισημα οτι η καρδια σου ανηκει σε μενα.....παει τελειωσε ......ειναι σαν να ειμαστε παντρεμενοι απο τωρα..Το ξέρω ότι αγαπησαν την σπανια ομορφιά μου
Αλλα η καρδιά μου ανηκει αποκλειστικα στον
Nevio....
υ..γ...μολις διαβασε οτι τον αγαπω εξαφανιστηκε ...χαχαχαχαχαχα
Ρε αγαπη μου αν λειπεις ολη την μέρα και δεν ξερω που εισαι ωραιο γαμο θα εχουμεΣιγα μην εξαφανιστηκα....τωρα που ειπες και επισημα οτι η καρδια σου ανηκει σε μενα.....παει τελειωσε ......ειναι σαν να ειμαστε παντρεμενοι απο τωρα..
Ξεκινησε η κρεβατομουρμουρα ηδη......ωχ τι εχει να τραβηξει ο καημενος....Ρε αγαπη μου αν λειπεις ολη την μέρα και δεν ξερω που εισαι ωραιο γαμο θα εχουμε
.....και ειναι η αρχηΞεκινησε η κρεβατομουρμουρα ηδη......ωχ τι εχει να τραβηξει ο καημενος....
Ποια αρχη;.....και ειναι η αρχη
Αντε, τυχερούλη. Το είπε το ΝΑΙ το κορίτσι...Σιγα μην εξαφανιστηκα....τωρα που ειπες και επισημα οτι η καρδια σου ανηκει σε μενα.....παει τελειωσε ......ειναι σαν να ειμαστε παντρεμενοι απο τωρα..