Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.296
Ευχαριστω δασκαλε ?Θεαρα οπως παντα μαθητρια μου.
Ευχαριστω δασκαλε ?Θεαρα οπως παντα μαθητρια μου.
Έχεις ομορφυνει επικίνδυνα μωράκι.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ?Έχεις ομορφυνει επικίνδυνα μωράκι.
Θα εισαι μονη σου η θα εχεις και την παρεα σου !!!!!! για εγκαινιασετε το νεο μοντελο .................... χαχαχαΥΠΟΜΟΝΗ ?
ΜΟΝΗ ΠΟΤΕ ?Θα εισαι μονη σου η θα εχεις και την παρεα σου !!!!!! για εγκαινιασετε το νεο μοντελο .................... χαχαχα
Καλησπερα τασο ΜΟΥ ❤
λυπησου με εχει και κρυο θα με τσιμεντωσουν και το κριμα στο λαιμο σουΚαλησπερα τασο ΜΟΥ ❤
Χαχαχαχαχα....μην φοβασε θα σε γλυτωσω εγω ?λυπησου με εχει και κρυο θα με τσιμεντωσουν και το κριμα στο λαιμο σου
τραγουδακι βαζω εεεΧαχαχαχαχα....μην φοβασε θα σε γλυτωσω εγω ?
ο ενας ολη μερα στις χαμενες εσκορτ κτλ και εσυ εδω μεσα..τραγουδακι βαζω εεε
θα σαλπισω μαζωξη φιλεο ενας ολη μερα στις χαμενες εσκορτ κτλ και εσυ εδω μεσα..
Που θα παει αυτη η κατασταση .. σκορπισαμε
σωθηκεςθα σαλπισω μαζωξη φιλε
στεναχωρησες τον ντεληκανη για αυτο δεν ερχονται τα λαμογιασωθηκες
Ουαου...
Ουαου...
Να γλύφεις και να μην σταματάς...
Δεν ξέρω ποιες φωτογραφίες σου μου αρέσουν περισσότερο, οι γυμνές ή οι ντυμένες! Γι'αυτό το καλύτερο είναι να σε συναντήσω που θα μου έρθεις ντυμένη και θα σε γδυσω αργά και απολαυστικά σαν σοκολατάκι ferrero!
Τα Ferrero ειναι η αδυναμια μου ...Δεν ξέρω ποιες φωτογραφίες σου μου αρέσουν περισσότερο, οι γυμνές ή οι ντυμένες! Γι'αυτό το καλύτερο είναι να σε συναντήσω που θα μου έρθεις ντυμένη και θα σε γδυσω αργά και απολαυστικά σαν σοκολατάκι ferrero!
Μου αρεσει που νυσταζα και ηθελα να παω υπνο. Αντε να κοιμηθω τωρα. Ακομη και νεκρους ανασταινεις κοριτσακι μου. Κορμαρα.