kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Θυμάσαι τι έλεγε ο Φ. Γεωργίτσης στο Γοργόνες και μάγκες;;; "το σακάτεψα το κοριτσάκι" ?????τρίχες κατσαρές απλος θελεις να γινεις παπαδια
Θυμάσαι τι έλεγε ο Φ. Γεωργίτσης στο Γοργόνες και μάγκες;;; "το σακάτεψα το κοριτσάκι" ?????τρίχες κατσαρές απλος θελεις να γινεις παπαδια
Θυμάσαι τι έλεγε ο Φ. Γεωργίτσης στο Γοργόνες και μάγκες;;; "το σακάτεψα το κοριτσάκι" ?????
Εγω παντως κουμπαρα εχω ...καλα στεφανα ...με πια μαζι θα ειμαστε οι κουμπαροι γιατι εγω ειμαι ο κουμπαρος του γαμπρου
Ποιο φαγητο ειναι η σπεσιαλιτε σου ???????????,??Η μαγειρική είναι το φόρτε μου!!! ?
Θυμάσαι τι έλεγε ο Φ. Γεωργίτσης στο Γοργόνες και μάγκες;;; "το σακάτεψα το κοριτσάκι" ?????
Εγω παντως κουμπαρα εχω ...
Χαχαχαχαχαχα.....?
Μπορώ να φτιάξω τα πάντα!!! Προσωπικά μου αρέσει μια παραλλαγή Σιφναίικης ρεβυθάδας που κάνω!!Ποιο φαγητο ειναι η σπεσιαλιτε σου ???????????,??
να μαζευτουμε να μας κανεις το τραπεζιΜπορώ να φτιάξω τα πάντα!!! Προσωπικά μου αρέσει μια παραλλαγή Σιφναίικης ρεβυθάδας που κάνω!!
Φαντασίωση!!!! Θα φέρει και η Έλενα τη Σπανακόπιτα!!!! 3- 4 κορίτσια κι εμείς και μετά να γίνει μια παρτούζα τρικούβερτη!!!!να μαζευτουμε να μας κανεις το τραπεζι
Η αδυναμία μου γλυκέ μου είναι τα θαλασσινά ?Μπορώ να φτιάξω τα πάντα!!! Προσωπικά μου αρέσει μια παραλλαγή Σιφναίικης ρεβυθάδας που κάνω!!
Κυριακή μεσημέρι, σου κάνω το τραπέζι σε σούπερ ταβέρνα φίλου μου, αποκλειστικά με θαλασσινά και μετά τρίο με τη γυναίκα μου σε χοτέλ!!! ?Σου στέλνω πμ για λεπτομέρειες!!! Τέρμα η κουβέντα!!!Η αδυναμία μου γλυκέ μου είναι τα θαλασσινά ?
και εχω αδυναμια σε καποιες αλλα δεν σου λεωΗ αδυναμία μου γλυκέ μου είναι τα θαλασσινά ?
Ετσι σε θελω αποφασιστικο ?Κυριακή μεσημέρι, σου κάνω το τραπέζι σε σούπερ ταβέρνα φίλου μου, αποκλειστικά με θαλασσινά και μετά τρίο με τη γυναίκα μου σε χοτέλ!!! ?Σου στέλνω πμ για λεπτομέρειες!!! Τέρμα η κουβέντα!!!
τι ειναι τουτος ρεΚυριακή μεσημέρι, σου κάνω το τραπέζι σε σούπερ ταβέρνα φίλου μου, αποκλειστικά με θαλασσινά και μετά τρίο με τη γυναίκα μου σε χοτέλ!!! ?Σου στέλνω πμ για λεπτομέρειες!!! Τέρμα η κουβέντα!!!
Εχω μαθει να μην πιεζω τους ανθρωπους ?και εχω αδυναμια σε καποιες αλλα δεν σου λεω
Σωστος !!! πολυ λαδι και τηγανιτα τιποτα !!!!!!!!πολυ κωλοτουμπα κυρια ελενα ...ολο γαμους υποσχεσαι
εσυΕχω μαθει να μην πιεζω τους ανθρωπους ?
εχεις παρει μονοπετρο? την πατησες ...στην εφαγε ο παπαφλεσσας..οχι τιποτα αλλο χλωμο σε βλεπω να τα βαζεις μαζι τουΣωστος !!! πολυ λαδι και τηγανιτα τιποτα !!!!!!!!
Τασο μου εμενα δεν μου αρεσουν τα μονοπετρα ειμαι απλος ανθρωπος για να με παντρευτει καποιος ενα τριανταφυλλο μου αρκει ?εχεις παρει μονοπετρο? την πατησες ...στην εφαγε ο παπαφλεσσας..οχι τιποτα αλλο χλωμο σε βλεπω να τα βαζεις μαζι του
Τασο μου εμενα δεν μου αρεσουν τα μονοπετρα ειμαι απλος ανθρωπος για να με παντρευτει καποιος ενα τριανταφυλλο μου αρκει ?