Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.258
Εγω παντως ενα το τρωω πολυ ευχαριστως μια φορα τον μηναΕνα ίσον κανένα άρα το μόνο καλό είναι ότι δεν είναι διψήφιο
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα?
Εγω παντως ενα το τρωω πολυ ευχαριστως μια φορα τον μηναΕνα ίσον κανένα άρα το μόνο καλό είναι ότι δεν είναι διψήφιο
α ρε σωματαρα!!!
Τι να την κανεις την διατροφη εσυ κορμαρα μου. Εισαι θεα με τα ολα σου. Ουτε γραμμαριο μην φυγει.Και εμενα μου αρεσουν αλλα δεν τα τρωω γιατι κανω διατροφη ....
Αγαπη καλο ειναι εμεις οι γυναικες να προσεχουμε για νας σας αρεσουμε ?Τι να την κανεις την διατροφη εσυ κορμαρα μου. Εισαι θεα με τα ολα σου. Ουτε γραμμαριο μην φυγει.
Μας αρεσετε διοτι ειναι ολο το πακετο τελειο στη συγκεκριμενη περιπτωση. Απο το Α εως το Ω.Αγαπη καλο ειναι εμεις οι γυναικες να προσεχουμε για νας σας αρεσουμε ?
τελικα παπα εισαι μεγαλη λερα?Μια καλημέρα βγες και πες
-μια! για τον κόσμο όλο.
Σ'είδα στον ύπνο μου εχτές
-σου πήδαγα τον κώλο!!! ?
?Αχ και να βγει το όνειρο
-μακάρι να' ναι αλήθεια
Το σπέρμα μου να έτρεχε
-μες τα δικά σου στήθια ?
?Άργησες σήμερα να βγεις
-κι έχω αγωνία τόση
Άραγε κάνεις ραντεβού;;;;
- ή ήρθανε οι Ρώσοι ???
?????????
Δεν δίνει κωλαράκι λέμε Πάτερ....Ευλόγησον?Μια καλημέρα βγες και πες
-μια! για τον κόσμο όλο.
-σου πήδαγα τον κώλο!!! ?
-μακάρι να' ναι αλήθεια
Το σπέρμα μου να έτρεχε
?Άργησες σήμερα να βγεις
-κι έχω αγωνία τόση
- ή ήρθανε οι Ρώσοι ???
?????????
Όνειρο είδα λέμε ? θα βάλουμε κόφτη και στα όνειρα; ;;; ????Δεν δίνει κωλαράκι λέμε Πάτερ....Εολογησον
να σου αλλαξουμε φωτο στο αβαταρ αφου θες κοφτες και κοντρεςΌνειρο είδα λέμε ? θα βάλουμε κόφτη και στα όνειρα; ;;; ????
καλό είναι γυναίκες και άντρες να προσέχουμε ... για να αρέσουμεΑγαπη καλο ειναι εμεις οι γυναικες να προσεχουμε για νας σας αρεσουμε ?
Καλημερα αγορια ?Όνειρο είδα λέμε ? θα βάλουμε κόφτη και στα όνειρα; ;;; ????
Δεν είδα κριτική για το στιχάκι ? Νταξ θέλει βελτίωση το λεξιλόγιο ? όλο για κώλους και μουνιά γράφω αλλά δεν είμεθα και ποιητές ???Καλημερα αγορια ?
Στά ονειρα ολα επιτρεπονται ........
Εχω αδυναμια στην σοκολατα ❤Εγω Ελενα θα απλωσω σοκολατα πανω στο ατελειωτο κορμι σου και θα την γλειψω απο πανω σου πριν ορμηξω στο γλυκο σου το μουνακι και διπλασιασω την απολαυση!!!!
Ωραιο το ποιηματακι σου αλλα οσα με γνωριζουν καλα ξερουν οτι ειμαι ντροπαλη και το λεξιλογιο μου ειναι λιγο διαφορετικο ....Δεν είδα κριτική για το στιχάκι ? Νταξ θέλει βελτίωση το λεξιλόγιο ? όλο για κώλους και μουνιά γράφω αλλά δεν είμεθα και ποιητές ???
Θα εναρμονιστώ με το ύφος της νηματοθέτριαςΩραιο το ποιηματακι σου αλλα οσα με γνωριζουν καλα ξερουν οτι ειμαι ντροπαλη και το λεξιλογιο μου ειναι λιγο διαφορετικο ....
Αν σου εγραφα κριτική για τα στοιχακια σου θα σου εβαζα 6 με πολυ αγαπη ?
Ορθή επανάληψη?Μια καλημέρα βγες και πες
-μια! για τον κόσμο όλο.
-μιλούσαμε για Πόλο ?!!! ?
-μακάρι να' ναι αλήθεια
Και η καρδιά μου θα χτυπά
?Άργησες σήμερα να βγεις
-κι έχω αγωνία τόση
- ή ήρθανε οι Ρώσοι ???
?????????
Καλύτερα τώρα;;; Το τρίτο δεν το άλλαξα, είναι Light ?Ορθή επανάληψη
Μια χαραΚαλύτερα τώρα;;; Το τρίτο δεν το άλλαξα, είναι Light ?