analskipper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 32
- Like
- 3.625
- Πόντοι
- 2.660
Είναι μυημένη η κουμπάρα ή μπααα ?Εγω παντως κουμπαρα εχω ...
Χαχαχαχαχαχα.....?
Είναι μυημένη η κουμπάρα ή μπααα ?Εγω παντως κουμπαρα εχω ...
Χαχαχαχαχαχα.....?
Λογικο να σου αρεσουν γιατι φερνουν καλες σηκωμαρες ( γυαλιστερες - κυδωνια ) !!Η αδυναμία μου γλυκέ μου είναι τα θαλασσινά ?
Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να υποσχεθώ γάμο, μόνο σεξ!!!
Η κουμπαρα ειναι αστερι ?Είναι μυημένη η κουμπάρα ή μπααα ?
Αληθεια ????? ΚΡΙΜΑΕγώ δυστυχώς δεν μπορώ να υποσχεθώ γάμο, μόνο σεξ!!!
σε πειραζει αν ειναι ηδη παντρεμενος;να ξερω να προετοιμασω τη γυναικα μουΑληθεια ????? ΚΡΙΜΑ
Παντα ηθελα εναν αντρα μου διπλα μου να μου μαγειρευει και το ψυγειο του να ειναι μεσα στις λιχουδιες ?
Μπα , ουτε κατα διανοια , τω δις εξ αμαρτην ουκ ανδρος σοφου !!!!!!!! χαλαλι στο παπαφλεσα ειναι καλο κοριτσι και πολυ νοικοκυρα , απλωνει και καλο φυλο για σπανακοπιτα με τα χερακια της .!!!!εχεις παρει μονοπετρο? την πατησες ...στην εφαγε ο παπαφλεσσας..οχι τιποτα αλλο χλωμο σε βλεπω να τα βαζεις μαζι του
Δεν με πειραζει καθολου ισα ισα θα σε ζητησω απο την γυναικα σου ...σε πειραζει αν ειναι ηδη παντρεμενος;να ξερω να προετοιμασω τη γυναικα μου
Τα χερακια μου ειναι μαγικα ?Μπα , ουτε κατα διανοια , τω δις εξ αμαρτην ουκ ανδρος σοφου !!!!!!!! χαλαλι στο παπαφλεσα ειναι καλο κοριτσι και πολυ νοικοκυρα , απλωνει και καλο φυλο για σπανακοπιτα με τα χερακια της .!!!!
Μπραβο ρε φιλαρακο που μπορεις και στα δυσκολα ,!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαΕγώ δυστυχώς δεν μπορώ να υποσχεθώ γάμο, μόνο σεξ!!!
δεν ειμαι τοσο αισιοδοξος αλλα μ αρεσει σα σκεψηΔεν με πειραζει καθολου ισα ισα θα σε ζητησω απο την γυναικα σου ...
Που ξερεις μπορει να μας δωσει την ευχη της ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα χερακια μου ειναι μαγικα ?
Αυτό που προέχει, είναι να κοιτάξεις την καριέρα σου!!! Άσε τα παντρολογήματα ???Αληθεια ????? ΚΡΙΜΑ
Παντα ηθελα εναν αντρα μου διπλα μου να μου μαγειρευει και το ψυγειο του να ειναι μεσα στις λιχουδιες ?
Εδω εχεις πολυυυυυυυ δικιο , πρωσοπικη εμπειρια , αριστα !!!!!Δεν με πειραζει καθολου ισα ισα θα σε ζητησω απο την γυναικα σου ...
Που ξερεις μπορει να μας δωσει την ευχη της ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα χερακια μου ειναι μαγικα ?
Αστεφανωτη θα με αφησε τε ?Αυτό που προέχει, είναι να κοιτάξεις την καριέρα σου!!! Άσε τα παντρολογήματα ???
Έτσι πρέπει...Αστεφανωτη θα με αφησε τε ?
με τα ρεμαλια που εμπλεξες λογικοΑστεφανωτη θα με αφησε τε ?
Αστεφανωτη θα με αφησε τε ?
Τα καλυτερα παιδια εισαστε ?με τα ρεμαλια που εμπλεξες λογικο
Βάλε μας μια φωτό σου...Τα καλυτερα παιδια εισαστε ?
Χμμμμ δεν έχω ξαναπάρει ταυτόχρονα δύο κουμπάρεςΗ κουμπαρα ειναι αστερι ?
Πες μου τι θελεις να σου φτιαξω;Αληθεια ????? ΚΡΙΜΑ