Επίσης πέρα από αυτές τις πιθανές αιτίες, μια άλλη είναι τα φάρμακα που αλλάζουν την ψυχοσύνθεση του ανθρώπου. 25% των ενηλίκων από ηλικίες μόλις των 20, ειναι σε αυτά. Οι "γιατροι" όλων των ειδικοτήτων πια τα δίνουν σαν καραμέλες. Πάντως επειδή λες ότι ελπίζεις να συναντήσεις? βρεις? δεν ξέρω, άντρα παλαιάς κοπής, και επειδή υπάρχουν τέτοιοι, έχεις σκεφτεί εάν ποτέ συναντήσεις έναν, τι τεράστιο σοκ για αυτόν θα ήταν να μάθαινε τι κάνεις καθημερινά? Έχω προσωπική ιστορία που δεν έχω ξεπεράσει, αλλά δεν είναι της στιγμής ( και αυτος ειναι ο λογος που μπαινωβγαινω στο μπου τωρα στα 55 μου)... Πάντως επειδή σε ακολουθώ και μου έχεις κάνει εντυπωση, αναρωτιέμαι τι δουλειά έχει μια ευαίσθητη και ρομαντική ψυχή σαν εσένα, να κυλιεται στον βούρκο κάθε μέρα, με τον έναν και με τον άλλον τελειωμένο. Χωρίς παρεξήγηση πραγματικά αναρωτιέμαι πώς το κάνεις αυτό. Παιδική ηλικία? Κάποιο άλλο τραυματικό γεγονός? Ανάγκη για επιβεβαίωση? Πολυ χρήμα? Φαντάζομαι όταν ήσουν μικρή δεν φανταζόσουν ότι αυτό θα ακολουθήσεις άμα μεγαλώσεις. Ειχες όνειρα. Ξύπνησες ένα πρωί και λες θα γίνω πόρνη? Για μένα αποτελεί ένα μυστήριο πως όμορφες έξυπνες καλλιεργήμενες και ίσως και ευαίσθητες πολλες φορες υπάρξεις, παίρνουν μια τέτοια απόφαση και κάνουν πράγματα που μετα δεν μπορούν να πάρουν πίσω. Σορυ εάν μπαίνω στα προσωπικά σου γιατί δεν γνωρίζω, απλά το είπα επειδή μπήκες στην διαδικασία να καταλάβεις μια άλλη συμπεριφορά ενός ανθρώπου, που δεν σου έκανε νόημα, μπήκα και γω στον πειρασμό να ρωτήσω.
Καλή μέρα.