Giannis_127
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.102
- Πόντοι
- 206
Αμάν αμάν!!! Καλώς μας ξανά ήρθες (έστω με μια μικρή καθυστέρηση!!!
Αμάν αμάν!!! Καλώς μας ξανά ήρθες (έστω με μια μικρή καθυστέρηση!!!
πολλα και διάφορα...τι αλλο σου ειπε το πουλάκι ???
.....και με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω ότι δεν με ξεχάσατεΑμάν αμάν!!! Καλώς μας ξανά ήρθες (έστω με μια μικρή καθυστέρηση!!!
Πως μπορεί να συμβεί αυτό;!;!;!.....και με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω ότι δεν με ξεχάσατε
Μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα ξεχνιουνταιΠως μπορεί να συμβεί αυτό;!;!;!
στείλε μου viber !Καλησπερα Ελενα. Έχεις απόψε χρόνο για ραντεβού;
Τα δικά σου δύσκολα… Μόλις έρθω Ελλάδα πρώτη προτεραιότητα μία συνάντηση!Μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα ξεχνιουνται
Με το καλό να έρθεις !Τα δικά σου δύσκολα… Μόλις έρθω Ελλάδα πρώτη προτεραιότητα μία συνάντηση!
Αυτα τα ματια δεν ξεχνιουνται με τιποτα......οσο καιρος και αν περασειΜάτια που δεν βλέπονται γρήγορα ξεχνιουνται
Μάτια που δεν βλέπονται γρήγορα ξεχνιουνται
υγεια να εχουμε πρωτα και πανω απ ολλα και τ αλλα τα φτιαχνουμεΝεα χρονιά σημαίνει νέο ξεκίνημα
Για τους περισσότερους είναι ευκαιρία να υποσχεθούν κάτι στον εαυτό τους ή να θέσουν στόχους που θέλουν να εκπληρώσουν.
Ειναι εντυπωσιακό το πώς μία απλή αλλαγή στο ημερολόγιο που είναι βασισμένο σε μία αυθαίρετη μέτρηση του χρόνου επινοημένη από τον άνθρωπο εμπνέει τόσα συναισθήματα.
Γίνετε ορόσημο για αλλαγές στη ζωή μας και αφορμή για γιορτή.
Έρχεται μία μέρα πώς συνειδητοποίείς ότι το να γυρίσεις τη σελίδα είναι το καλύτερο συναίσθημα του κόσμου γιατί συνειδητοποιείς οτι υπάρχουν τόσο πολλά περισσότερα στο βιβλίο από τι σελίδα στην οποία είχες .κολλήσει.
Στον πνευματικό κόσμο ο χρόνος δεν έχει παρελθόν παρών και μέλλον έχει όλος συμπυκνωθεί σε μία μόνο στιγμή του παρόντος εκεί που τρεμοπαίζει το αληθινό νόημα της ζωής.
Παρελθόν και μέλλον είναι και τα δύο τυλιγμένα στη φωτεινή αυτή στιγμή που τώρα και η στιγμή αυτή με ότι παρέχει δεν μένει ποτέ ακίνητη μα ταξιδεύει ακατάπαυστα.
Ο χρόνος είναι το ακαριαίο διάστημα ανάμεσα σε δύο γεγονότα.
Αν δεν είναι ακαριαίο απλά συνέβησαν και άλλα γεγονότα ενδιάμεσα.
Και αν μου πεις άπειρα ακαριαία γεγονότα μηδενικό χρόνο διαρκούν τότε θα σε μυήσω στην έννοια της πιθανοτικής κατάρρευσης και την σχετικότητα αυτής.
Η πιθανοτικότητα είναι η ραχοκοκαλιά των πάντων.
Τα είπες όλα δεν έχω να προσθέσω κάτι. Το μόνο που έχω να πω είναι έρρωσθε, ευδαιμονείτε και κυρίως γρηγορείτε!!!Νεα χρονιά σημαίνει νέο ξεκίνημα
Για τους περισσότερους είναι ευκαιρία να υποσχεθούν κάτι στον εαυτό τους ή να θέσουν στόχους που θέλουν να εκπληρώσουν.
Ειναι εντυπωσιακό το πώς μία απλή αλλαγή στο ημερολόγιο που είναι βασισμένο σε μία αυθαίρετη μέτρηση του χρόνου επινοημένη από τον άνθρωπο εμπνέει τόσα συναισθήματα.
Γίνετε ορόσημο για αλλαγές στη ζωή μας και αφορμή για γιορτή.
Έρχεται μία μέρα πώς συνειδητοποίείς ότι το να γυρίσεις τη σελίδα είναι το καλύτερο συναίσθημα του κόσμου γιατί συνειδητοποιείς οτι υπάρχουν τόσο πολλά περισσότερα στο βιβλίο από τι σελίδα στην οποία είχες .κολλήσει.
Στον πνευματικό κόσμο ο χρόνος δεν έχει παρελθόν παρών και μέλλον έχει όλος συμπυκνωθεί σε μία μόνο στιγμή του παρόντος εκεί που τρεμοπαίζει το αληθινό νόημα της ζωής.
Παρελθόν και μέλλον είναι και τα δύο τυλιγμένα στη φωτεινή αυτή στιγμή που τώρα και η στιγμή αυτή με ότι παρέχει δεν μένει ποτέ ακίνητη μα ταξιδεύει ακατάπαυστα.
Ο χρόνος είναι το ακαριαίο διάστημα ανάμεσα σε δύο γεγονότα.
Αν δεν είναι ακαριαίο απλά συνέβησαν και άλλα γεγονότα ενδιάμεσα.
Και αν μου πεις άπειρα ακαριαία γεγονότα μηδενικό χρόνο διαρκούν τότε θα σε μυήσω στην έννοια της πιθανοτικής κατάρρευσης και την σχετικότητα αυτής.
Η πιθανοτικότητα είναι η ραχοκοκαλιά των πάντων.
ε ναι.Ναι ναι...Πετρο..... υγεια πανω απ ολα ειναι το βασικοτερο στον ανθρωπο ,ηρεμια και να εχει ο καθε ανθρωπος καλη οικονομικη κατασταση να μπορει να βιοποριζεται χωρις αγχος κτλ κτλ.....