Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 108.084
για πες τι αλλο θα μου κανεις ???Καλημερα....θα σου κραταω το χερακι και οχι μονο.....
για πες τι αλλο θα μου κανεις ???Καλημερα....θα σου κραταω το χερακι και οχι μονο.....
Ντρεπομαι να σου πω.....ελα να σου δειξω καλυτερα.....για πες τι αλλο θα μου κανεις ???
ερχομαι..........Ντρεπομαι να σου πω.....ελα να σου δειξω καλυτερα.....
Ελα και δεν θα το μετανοιωσεις.......ερχομαι..........
δε βγαζει προφιλΤα λέει αναλυτικά όλα στο προφίλ της το κορίτσι, ρίξε μια ματιά:
Όντως, αλλά τότε που το έγραψα, έβγαζε. Αν σου πω όμως ότι δεν θυμάμαι σε ποιό προφίλ αναφερόμουν... Γιατί λογικά πρέπει να έχει περάσει καιρός από τότε. Αν θες, θύμισέ μου.δε βγαζει προφιλ
Όντως, αλλά τότε που το έγραψα, έβγαζε. Αν σου πω όμως ότι δεν θυμάμαι σε ποιό προφίλ αναφερόμουν... Γιατί λογικά πρέπει να έχει περάσει καιρός από τότε. Αν θες, θύμισέ μου.
Παρεμπιπτόντως, νόμιζα ότι η νηματοδέσποινα έχει κρεμάσει εδώ και αρκετό καιρό το στριγκάκι της κι ότι δεν κάνει πλέον ραντεβού, αλλά με χαρά διαπίστωσα ότι έχει επανέλθει. Καλώς ή κακώς ένα ραντεβού έχω κάνει μαζί της ως τώρα, από τα πρώτα της βήματα, τότε που "νοίκιαζε" χώρο στο Νέο Φάληρο, αν δεν με απατά η μνήμη μου, για όσες μέρες μας ερχόταν στην Αθήνα, οπότε είναι καιρός νομίζω για μια επαναληπτική συνάντηση, έτσι για να διαπιστώσω αν το καλό έγινε με τα χρόνια καλύτερο.
την πιο απο καρδιασ καλησπερα κι απο μενα επησεισ βροχερη.και εδω ριχνει
ήρθε ο Δεκεμβρης με τις βροχουλεςτην πιο απο καρδιασ καλησπερα κι απο μενα επησεισ βροχερη.και εδω ριχνει
Γοητευτική, όπως σε κάθε φωτογραφία...
Tι βλέπουν τα ματάκια μου???
κάποια στιγμή πρεπει να ανεβασω και μια πιο προκλητικη φωτο !Γοητευτική, όπως σε κάθε φωτογραφία...
Ανυπομονώ πολύ να ανεβάσεις και φωτογραφίες της πιο σέξυ (μην πω έκφυλης) εκδοχής σου, όταν βέβαια έχεις τα ανάλογα κέφια.
καλησπερα δάσκαλε της καρδιάς μουShoping therapy my sexy lady?
Tι κανει η αγαπημενη μου μαθητρια τετοια ωρα; Διαβαζει;καλησπερα δάσκαλε της καρδιάς μου
Ναι διαβαζω κάθε βράδυ μεχρι τις πρωτες πρωινες ωρες για το μεταπτυχιακο μουTι κανει η αγαπημενη μου μαθητρια τετοια ωρα; Διαβαζει;
Γεια σου μάτια μου όμορφαΑ ρε αστερι ομορφο,μας φωτησες βραδιατικο....
Μας δινεις πολλους λογους να σε εκτιμαμε και να σε αγαπαμε,αλλος ενας μολις προσθεθηκεΓεια σου μάτια μου όμορφα
Ο ύπνος δεν είναι και η μεγάλη μου αδυναμία !