Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.416
Μονο το κρεβατι μου και το μαξιλαρι μου δεν με αγαπαει ....χαχαχαχαχαΜας δινεις πολλους λογους να σε εκτιμαμε και να σε αγαπαμε,αλλος ενας μολις προσθεθηκε
Μονο το κρεβατι μου και το μαξιλαρι μου δεν με αγαπαει ....χαχαχαχαχαΜας δινεις πολλους λογους να σε εκτιμαμε και να σε αγαπαμε,αλλος ενας μολις προσθεθηκε
Σε αγαπαω εγω κουκλαρα μου δεν αρκει αυτο;Μονο το κρεβατι μου και το μαξιλαρι μου δεν με αγαπαει ....χαχαχαχαχα
Μου αρκει απλα η προταση γαμου αργει πολύΣε αγαπαω εγω κουκλαρα μου δεν αρκει αυτο;
Σε ευχαριστώ για το υπέροχο απόγευμα που πέρασα.
Ειμαστε μικροι ακομη για γαμο....να ζησουμε τον ερωτα μας πρωτα....ανεμελα......και τρελα.Μου αρκει απλα η προταση γαμου αργει πολύ
εγώ σε ευχαριστώ για την όμορφη παρέαΣε ευχαριστώ για το υπέροχο απόγευμα που πέρασα.
Για ακόμη μια φορά ήσουν απίστευτη
καταλαβα κυρία Κοκοβίκου θα με λενεΕιμαστε μικροι ακομη για γαμο....να ζησουμε τον ερωτα μας πρωτα....ανεμελα......και τρελα.
Εγω...ποτε.....αλλωστε τα λουλουδια τα εφερα.....το δαχτυλιδη δεν εχω βρει το σωστο ακομη.καταλαβα κυρία Κοκοβίκου θα με λενε
εγω παντοσ σε καμια περηπτωση δεν θα επερνα το καπελακι μου να φυγωκαταλαβα κυρία Κοκοβίκου θα με λενε
Εσυ είσαι αστέρι αγόρι μουεγω παντοσ σε καμια περηπτωση δεν θα επερνα το καπελακι μου να φυγω
και εσυ υπερωχη.εισαι ανθρωποσ πρωτα και πανο απ ολλαΕσυ είσαι αστέρι αγόρι μου
καλημέραΚαλημερα αγαπημενο μου κοριτσι.....απο χθες χαθηκε....μηπως την ειδες;
Καπου εδω θα ειναι αλλα κρυβεται μεχρι να περασει η κακοκαιρία μετα θα βγει παλι.καλημέρα
Ακόμα την ψάχνω
θα βγει με την βροχή όπως τα σαλιγκάρια!!Καπου εδω θα ειναι αλλα κρυβεται μεχρι να περασει η κακοκαιρία μετα θα βγει παλι.
Λες.....για να δουνε.....θα περιμενω......θα βγει με την βροχή όπως τα σαλιγκάρια!!
αλλιώς θα προσπεράσει !Λες.....για να δουνε.....θα περιμενω......
τι αλλο σου ειπε το πουλάκι ???Ένα πουλάκι μου είπε για μια σέξι φωτογραφία αλλά δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα