Destroyer88
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2023
- Like
- 623
- Πόντοι
- 81
Δε λέω ωραίο αυτο το ανάλαφρο σορτσάκι που φοράς αλλά νομίζω καλύτερα θα ήταν χωρίς αυτο!
Δε λέω ωραίο αυτο το ανάλαφρο σορτσάκι που φοράς αλλά νομίζω καλύτερα θα ήταν χωρίς αυτο!
αγάπη αυτα είναι τα πυτζαμακια μου δεν κοιμάμε ποτέ γυμνήΔε λέω ωραίο αυτο το ανάλαφρο σορτσάκι που φοράς αλλά νομίζω καλύτερα θα ήταν χωρίς αυτο!
Κακώς! Οι επιστήμονες λένε κάνει καλό στην υγεία! Στη δικιά σ πάνω απ όλα και στη δικιά μας φυσικάαγάπη αυτα είναι τα πυτζαμακια μου δεν κοιμάμε ποτέ γυμνή
και οχι μονοθα είσαι ο προσωπικος μου γυμναστης
γυμνή φωτο θα δειτε οταν με το καλό αρχίσω πάλι το γυμναστήριο !Με αλλα λογια θελουμε γυμνη φωτο......αμαν πια με αυτα τα ατιμα κιλακια και τα πυτζαμακια.....μας υποχρεωσες τωρα........σε αγαπω πολυ και δεν σε ξεχνω εισαι μια και μοναδικη.....
το πάσχαΚαταλαβα!!! καλα χριστουγεννα παλι...
Προτιμώ να στα κάνωγια πες γοητευτικο αγορι !
Α καλααααα!!!!! Μαντεψε σου εχω νεα......ουτε το Πασχα θα βαλεις .....θα μας πεις τοτε οτι πηρες τα διπλασια κιλα απ το αρνακι στη σουβλα..... για καρτ ποσταλ αλα καρτ στον καθενα απο μας το βλεπω για το αλλο καλοκαιρι..το πάσχα
με πάθοςΠροτιμώ να στα κάνω
δεν φταιω εγω αλλα οι φιλες μου καθε πρωι μου φερνουν σπιτι γλυκισματα κουλουρακια .....δεν μπορω να τις προσβαλω θα στεναχωρεθουνΑ καλααααα!!!!! Μαντεψε σου εχω νεα......ουτε το Πασχα θα βαλεις .....θα μας πεις τοτε οτι πηρες τα διπλασια κιλα απ το αρνακι στη σουβλα..... για καρτ ποσταλ αλα καρτ στον καθενα απο μας το βλεπω για το αλλο καλοκαιρι..
Με παθος ατελειωτο.....μωρο μου....τι να κανω; σου απανταω εγω....με πάθος
Να λες στις φιλες σου να τα τρωνε αυτες και να φουσκωσουν σαν αεροστατα.....δεν φταιω εγω αλλα οι φιλες μου καθε πρωι μου φερνουν σπιτι γλυκισματα κουλουρακια .....δεν μπορω να τις προσβαλω θα στεναχωρεθουν
ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΜΙΑ ΣΕΞΙ ΦΩΤΟ ΑΝ ΕΧΩ ΕΜΠΝΕΥΣΗ
είσαι το πιο γλυκο κομματι της καρδιας μουΜε παθος ατελειωτο.....μωρο μου....τι να κανω; σου απανταω εγω....
Και εσυ εισαι το πιο γλυκο και λαχταριστο κομματι της καρδιας μου.........είσαι το πιο γλυκο κομματι της καρδιας μου
Τουμπανακι είσαι Έλενα μου!
νομίζω με προτιμας γυμνηΤουμπανακι είσαι Έλενα μου!
ΚΑΒΛΑ ,είτε ντυμένη, είτε γυμνη!
Καλό σου βράδυ!