billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 28.982
- Πόντοι
- 5.956
Απόλαυσε το όσο πιο πολύ μπορείς.Προς το παρόν απολαμβάνω την ηρεμία της θάλασσας!
Το αξιζεις περισσότερο από όλους!
Καλησπέρα Έλενα μου!
Απόλαυσε το όσο πιο πολύ μπορείς.Προς το παρόν απολαμβάνω την ηρεμία της θάλασσας!
Η αλήθεια είναι ότι αυτην την φορά το παραέκανα δεν νομίζω να έχω λείψει τοσες πολλες μερες από την Αθήνα !Καλά κάνεις αλλά μην το παρακάνεις....Νιώθουμε λίγη μοναξιά τώρα που επιστρέψαμε και λείπεις.
Σε ευχαριστω πολυ Μπιλ να είμαστε ολοι καλά και να περνάμε όμορφα !Απόλαυσε το όσο πιο πολύ μπορείς.
Το αξιζεις περισσότερο από όλους!
Καλησπέρα Έλενα μου!
Σε συγχωρούμε....αν δεν σου κάνει κόπο ενημέρωσε όταν επιστρέψεις, μην ενοχλώ μη μηνύματα, δεν μου αρέσει. Πολλά φιλιά και καλές...βουτιές.Η αλήθεια είναι ότι αυτην την φορά το παραέκανα δεν νομίζω να έχω λείψει τοσες πολλες μερες από την Αθήνα !
Αλλά είναι τόσο μα τόσο όμορφα !
Η θάλασσα η γλυκιά ηρεμια..... οι φιλες μου που είχα παρα πολύ καιρο να τις δω !
Να ξέρετε όμως οτι δεν σας ξεχνω και έχετε μια ξεχωριστη θέση στην καρδια μου
Δεν το παρακανες κοριτσι.Ασε μας να λεμε.Και συ εχεις ξεχωριστη θεση και το ξερεις.Η αλήθεια είναι ότι αυτην την φορά το παραέκανα δεν νομίζω να έχω λείψει τοσες πολλες μερες από την Αθήνα !
Αλλά είναι τόσο μα τόσο όμορφα !
Η θάλασσα η γλυκιά ηρεμια..... οι φιλες μου που είχα παρα πολύ καιρο να τις δω !
Να ξέρετε όμως οτι δεν σας ξεχνω και έχετε μια ξεχωριστη θέση στην καρδια μου
Να είσαι καλά και να περνάς καλά όπου και αν είσαι.Προς το παρόν απολαμβάνω την ηρεμία της θάλασσας!
Σε ευχαριστω πολυ ομορφια μουΝα είσαι καλά και να περνάς καλά όπου και αν είσαι.
θα σας ενημερωσω στο σαιτ όταν αποφασισω να ερθω Αθήνα με το καλό !Σε συγχωρούμε....αν δεν σου κάνει κόπο ενημέρωσε όταν επιστρέψεις, μην ενοχλώ μη μηνύματα, δεν μου αρέσει. Πολλά φιλιά και καλές...βουτιές.
ΚαλησπέραΕλενα μου γυναικαρα της καρδιας μου ελπίζω να περνας όμορφα και να εχείς ξεκουραστεί.
σου στέλνω ένα μεγαλο φιλί (όπου θες εσύ) και ελπίζω να μην μας ξέχασείς τελείως.
Καλησπέρα
Δεν σας ξεχνώ !
Μου λείψατε πολυ ...η Αθήνα δεν μου ελειψε να πω την αλήθεια !
Τον χειμώνα είναι όμορφα αλλά το καλοκαιρι είναι λιγο πιο δύσκολα !
Περνάω πολύ όμορφα και το πιο σημαντικό πολυ ήρεμα χωρις την φασαρία και το άγχος της πόλης !
Είσαι πολύ γλυκό αγόρι σε ευχαριστω απο καρδιας !
Τα φιλια μου !
Λουλουδακι
Καλησπέρα
Δεν σας ξεχνώ !
Μου λείψατε πολυ ...η Αθήνα δεν μου ελειψε να πω την αλήθεια !
Τον χειμώνα είναι όμορφα αλλά το καλοκαιρι είναι λιγο πιο δύσκολα !
Περνάω πολύ όμορφα και το πιο σημαντικό πολυ ήρεμα χωρις την φασαρία και το άγχος της πόλης !
Είσαι πολύ γλυκό αγόρι σε ευχαριστω απο καρδιας !
Τα φιλια μου !
Λουλουδακι
Έχεις πολλές απουσιες !γεια σας. Σήμερα γύρισα και είπα να μπω να δω τι γίνεται.
Η Ελενίτσα καλά κρατά τα μπανάκια της. Αυτά δεν είναι μπανάκια του λαού, αλλά μπάνια παιδιού που το εστειλαν στο χωρίο με την γιαγιά.
Να περνάς καλά , να δροσίζεσαι και να απολαμβάνει η θάλασσα την Ελενίτσα......
Απουσίες έκανα. Αλλά δεν σας ξέχασα....Έχεις πολλές απουσιες !
Μας ξεχασες
Ελπίζω να πέρασες όμορφα στις διακοπές σου !
Χειμώνα στην πόλη και καλοκαιρι στο χωριο !
Ο τελειος συνδιασμος !
Να ειμαστε καλα και να περναμε όμορφα εκει που γαληνευει η ψυχη μας
νααααααχ το καλυτερο λουλουδακι εισαι εσυ
......είμαι το λουλουδι της καρδιάς σου ????νααααααχ το καλυτερο λουλουδακι εισαι εσυ
και οχι μονο......είμαι το λουλουδι της καρδιάς σου ????
Σε ευχαριστω !και οχι μονο