Vasilios2021
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2021
- Like
- 41
- Πόντοι
- 0
Έλενα 27 Ιουνίου θα είσαι Αθήνα?
.......θα είμαι εκτός απροόπτουΈλενα 27 Ιουνίου θα είσαι Αθήνα?
.......θα είμαι εκτός απροόπτου
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Άυπνος έμεινα, τα μάτια μου έκλειναν αλλά το κάτω κεφάλι σε σκεφτότανΚαληνυχτα αγορι μου ομορφο
ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ
ΦΙΛΑΚΙ
και οπως αναφερει και μια παροιμια κοιλια με κοιλια θα γινει η δουλεια......χα χα χα που ειναι εκεινες οι ωραιες φωτο οι περσυνες οι βραδυνες στην παραλια
Πως με σκεφτοταν ?Άυπνος έμεινα, τα μάτια μου έκλειναν αλλά το κάτω κεφάλι σε σκεφτόταν
To κάτω κεφάλι πάντα σε σκέφτεται γυμνή και στα τέσσερα.Πως με σκεφτοταν ?
Γυμνη ή ντυμενη
Καβαλα απο πανω.......cowgirl για παντα.Πως με σκεφτοταν ?
Γυμνη ή ντυμενη
Και το πάνω κεφάλι ?To κάτω κεφάλι πάντα σε σκέφτεται γυμνή και στα τέσσερα.
Παλιά πηγαινα και τα βραδια στην παραλία βολτιτσα !και οπως αναφερει και μια παροιμια κοιλια με κοιλια θα γινει η δουλεια......χα χα χα που ειναι εκεινες οι ωραιες φωτο οι περσυνες οι βραδυνες στην παραλια
και εδω ομως κοριτσαρος και παλι
Εύχομαι να ξανάρθουν οι παλιές συνήθειες.Παλιά πηγαινα και τα βραδια στην παραλία βολτιτσα !
Τώρα καθομαι στον καναπε μου τα βραδια και βλέπω σηριαλ
Ευχομαι να ερθουν ομορφοτερες μέρες για ένα καλύτερο αυριοΕύχομαι να ξανάρθουν οι παλιές συνήθειες.
Όλως περίεργως σε σκεφτόταν ελαφρώς ντυμένη, τι να πω άβυσσος η ψυχή του!Πως με σκεφτοταν ?
Γυμνη ή ντυμενη
Είσαι ρομαντική ψυχη !Όλως περίεργως σε σκεφτόταν ελαφρώς ντυμένη, τι να πω άβυσσος η ψυχή του!
Το πάνω κεφάλι γυμνή και αγκαλιά.Και το πάνω κεφάλι ?
Θα μπορουσες να με σκέφτεσαι να φοράω ένα αερινο φορεμα και να πινουμε κοκτειιλ σε μια παραλιαΤο πάνω κεφάλι γυμνή και αγκαλιά.
Καληνύχτα Έλενα εύχομαι να περνάς όμορφα και να χαλαρώνεις. Κάποια στιγμή θα βρεθούμε κι από κοντά αν το επιτρέψουν οι συνθήκες!Είσαι ρομαντική ψυχη !