Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.360
Θα πάθουν εγκεφαλικό οι φιλες μου !Έλενα ξεκινά και τόπλες!
Χαχαχαχαχαχαχα
Θα πάθουν εγκεφαλικό οι φιλες μου !Έλενα ξεκινά και τόπλες!
Γιατί εμείς οι υπόλοιποι? Μας έχεις αρρωστήσει και δουλεύουμε το πρωι!Θα πάθουν εγκεφαλικό οι φιλες μου !
Χαχαχαχαχαχαχα
Αχ για ποσά φιλιά καπ χάδια είναι αυτή η κοιλίτσα η απαλη
Αυτη η κοιλιτσα πρεπει να κανει διαιτα αλλα με εχουν καταστρεψει τα σηριαλ ολο και κάτι σνακ θα απολαυσω,
Αχ για ποσά φιλιά καπ χάδια είναι αυτή η κοιλίτσα η απαλη
Μια χαρά μουναρα είσαι!Αυτη η κοιλιτσα πρεπει να κανει διαιτα αλλα με εχουν καταστρεψει τα σηριαλ ολο και κάτι σνακ θα απολαυσω
.......τι ωρα πάς στην δουλεια σου ??G
Γιατί εμείς οι υπόλοιποι? Μας έχεις αρρωστήσει και δουλεύουμε το πρωι!
Πααψε σατανά χαχαχ 6 ξυπνάμε, αν μπορέσουμε να κοιμηθούμε νε αυτά που βλέπουμε...κοιλίτσα για πολλά χάδια που λέει και ο φίλος απο πανω, και όχι μόνο χάδια..........τι ωρα πάς στην δουλεια σου ??
Να ερθω να σου κάνω παρεα
Καληνυχτα αγορι μου ομορφοΠααψε σατανά χαχαχ 6 ξυπνάμε, αν μπορέσουμε να κοιμηθούμε νε αυτά που βλέπουμε...κοιλίτσα για πολλά χάδια που λέει και ο φίλος απο πανω, και όχι μόνο χάδια...
Καληνύχτα
Καλησπερα αγαπημενη μου φιλη.
Χαλάλι σου είσαι κορίτσι για ταινία φαγητό και ρομαντικές αγκαλιές δικαιολογησεΑυτη η κοιλιτσα πρεπει να κανει διαιτα αλλα με εχουν καταστρεψει τα σηριαλ ολο και κάτι σνακ θα απολαυσω
Και τώρα βρε Έλενα πρέπει εμείς να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας (ίσως και να θυμάσαι το επάγγελμά μου...) και να περιμένουμε την επιστροφή σου....Μαρτύριο.
Καλησπερα γλυκε μου !Και τώρα βρε Έλενα πρέπει εμείς να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας (ίσως και να θυμάσαι το επάγγελμά μου...) και να περιμένουμε την επιστροφή σου....Μαρτύριο.
Καλησπέρα αγάπη μου !Καλημερα
Καλησπερα γλυκε μου !
Φυσικα και το θυμαμε το επαγγελμα σου όπως και τις όμορφες συζητησεις μας !
Καλοέμαθα εδω !
Με τα μπανακια μου τις βολτες μου φιλους που ειχε πολυ καιρο να δω !
ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ ΟΜΩΣ !