billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.096
- Πόντοι
- 5.956
Τι να πω?Για πες
Εισαι αξιαγάπητη,τελεια και παύλα!
Ελενα είσαι καυλα!
Τελευταία τροποποίηση:
Τι να πω?Για πες
Το πανεξυπνη ξεχασεςΤι να πω?
Εισσι αξιαγάπητη,τελεια και παύλα!
Ελενα είσαι καυλα!
Τα εύκολως εννοουμενα.......Το πανεξυπνη ξεχασες
Σε ευχαριστω παρε ένα λουλουδακιΤα εύκολως εννοουμενα.......
Εγώ θα σου βάλω πιπεράκι!!!!Σε ευχαριστω παρε ένα λουλουδακι
Κι εγω αλατακιΕγώ θα σου βάλω πιπεράκι!!!!
α ξεχασα ενωειται οτι αυτοι ξυδι αν θυμωνουν,αλλα και εμεισ ενα χαπακι,ακρυβωσ επειδη δεν αξηζει να χαλιωμαστε.το γραψ αρχιδιν.για να τουσ γραφουμε κανονηκα.το συνιστουν ολλοι οι γιατροι.μην σκασ για κανεναν μαλακα.εισαι γαμω τα παιδια ψυχαρα.
Που θα μου το βαλεις?Κι εγω αλατακι
Στην γλωσσίτσαΠου θα μου το βαλεις?
Άσε τα ξυδια ρε ελεναρα τέτοια έχουμε κ στο σπίτι βάλε κάνα νιμού να πάμε ωραία για ύπνο
Ειδες ρε παιδί μου,πως φαίνεται ότι γουστάρεις τα αλμυρα!Στην γλωσσίτσα
Εισαι πολύ γλυκός ανθρωπος στο έχω πει πολλές φορές και φοβάμαι οτι θα γίνω γραφικήα ξεχασα ενωειται οτι αυτοι ξυδι αν θυμωνουν,αλλα και εμεισ ενα χαπακι,ακρυβωσ επειδη δεν αξηζει να χαλιωμαστε.το γραψ αρχιδιν.για να τουσ γραφουμε κανονηκα.το συνιστουν ολλοι οι γιατροι.μην σκασ για κανεναν μαλακα.εισαι γαμω τα παιδια ψυχαρα.
Ναι,ναι!Άσε τα ξυδια ρε ελεναρα τέτοια έχουμε κ στο σπίτι βάλε κάνα νιμού να πάμε ωραία για ύπνο
Τωρα που διψάω τι να πιώ ?Ειδες ρε παιδί μου,πως φαίνεται ότι γουστάρεις τα αλμυρα!
αλλεσ τοσεσ να μου το πεισ.καθολου γραφικη.υπερωχη εισαι,και με μεγαλη μου χαρα ολλα αυτα,και ενωειται και ραντεβου.Εισαι πολύ γλυκός ανθρωπος στο έχω πει πολλές φορές και φοβάμαι οτι θα γίνω γραφική
Το εχω δει αλλιως το σηριαλ της ζωης μας !
Βολτιτσες
Θαλασσιτσα
Βουνο
Καφεδακι
Γλυκακι
Και όποτε θέλω ραντεβουδακι
Ναι οκ,αλλά χωρίς εσωρουχα!!!
Τι σκεφτεσαι?Τωρα που διψάω τι να πιώ ?
Κρυωνω !Ναι οκ,αλλά χωρίς εσωρουχα!!!
Εδώ δκαει ο τζίτζικας και εσύ κρυώνεις?Κρυωνω !