Πέτροςαλανι
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 8.062
- Πόντοι
- 1.056
10 αστερο καλυτερα !
10 αστερο καλυτερα !
Φαληρο......γιατι οχι;Αγορια μου όμορφα !
Αν έρθω με το καλό.... Φάληρο εκτός απροοπτου πάντα δεν θα έχω δικό μου χώρο !
Με ρωτανε πολλα παιδια και θελω να το διευκρινίσω !
Όπως κάνω ραντεβου στο Κέντρο το ίδιο θα ισχύει και εκει απλα σε άλλη περιοχη !
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ
2 αστέρια το ξενοδοχείο και 3 αστέρια απο Ελενα = 5 αστέρια. Βοήθεια μας...5 αστερο hotel να προτιμησεις χαχαχ
......αυτη ειμαι βαζω πονηρες ιδεες !Φαληρο......γιατι οχι;
Κατι διαφορετικο.....μη μου βαζεις ιδεες....
Για αυτο με τρελαινεις......πολυ...πονηρουλα.......αυτη ειμαι βαζω πονηρες ιδεες !
ΠΟΝΗΡΟΥΛΑ
ναι ναι αμε10 αστερο καλυτερα !
ναι ναι αμε
Για αυτο με τρελαινεις......πολυ...πονηρουλα.
θα ερθεις τελικα φαληρο? εχει αρκετα ξενοδοχεια εκει εκτος απο gls που ειναι εγγυηση για εμενα τωρα οσο αναφορα για την καθαριοτητα που ανεφερες του ξενοδοχειου δεν εισαι υπευθηνη εσυ αλλα ακομα και τωρα να ειναι top σε καθαριοτητα το οποιο ξενοδοχειο αυτο μπορει να αλλαξειΦαληρο......γιατι οχι;
Κατι διαφορετικο.....μη μου βαζεις ιδεες....
Εγω παντως δεν θα ερθω....σε μενα απαντησες.......θα ερθεις τελικα φαληρο? εχει αρκετα ξενοδοχεια εκει εκτος απο gls που ειναι εγγυηση για εμενα τωρα οσο αναφορα για την καθαριοτητα που ανεφερες του ξενοδοχειου δεν εισαι υπευθηνη εσυ αλλα ακομα και τωρα να ειναι top σε καθαριοτητα το οποιο ξενοδοχειο αυτο μπορει να αλλαξει
εμενα με βολευει γιατι θα εχω ευκολοτερη προσβαση προς την αγκαλια σου παντος σκεψου το το φαληρο βολευει πολυ κοσμο το φιλια μου κοριτσαρε
κατω απο την βαση προφεσορα κοπηκα στο μαθημα μονο η καλη μαθητρια σου ελλενα μπορει να με σωσει πλεον δειχνοντας μου να αντιγραψω στο επομενο διαγωνισμαΕγω παντως δεν θα ερθω....σε μενα απαντησες.......
Καλα να περασεις με την μαθητρια μου ευχομαι.
θα ερθεις τελικα φαληρο? εχει αρκετα ξενοδοχεια εκει εκτος απο gls που ειναι εγγυηση για εμενα τωρα οσο αναφορα για την καθαριοτητα που ανεφερες του ξενοδοχειου δεν εισαι υπευθηνη εσυ αλλα ακομα και τωρα να ειναι top σε καθαριοτητα το οποιο ξενοδοχειο αυτο μπορει να αλλαξειΑγορια μου όμορφα !
Αν έρθω με το καλό.... Φάληρο εκτός απροοπτου πάντα δεν θα έχω δικό μου χώρο !
Με ρωτανε πολλα παιδια και θελω να το διευκρινίσω !
Όπως κάνω ραντεβου στο Κέντρο το ίδιο θα ισχύει και εκει απλα σε άλλη περιοχη !
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ
κατω απο την βαση προφεσορα κοπηκα στο μαθημα μονο η καλη μαθητρια σου ελλενα μπορει να με σωσει πλεον δειχνοντας μου να αντιγραψω στο επομενο διαγωνισμα
συμβαινουν και αυτα προφεσορα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα ερθεις τελικα φαληρο? εχει αρκετα ξενοδοχεια εκει εκτος απο gls που ειναι εγγυηση για εμενα τωρα οσο αναφορα για την καθαριοτητα που ανεφερες του ξενοδοχειου δεν εισαι υπευθηνη εσυ αλλα ακομα και τωρα να ειναι top σε καθαριοτητα το οποιο ξενοδοχειο αυτο μπορει να αλλαξει
εμενα με βολευει γιατι θα εχω ευκολοτερη προσβαση προς την αγκαλια σου παντος σκεψου το το φαληρο βολευει πολυ κοσμο το φιλια μου κοριτσαρε
Οντως καλο ηταν. Αλλα εχει χιουμορ και δεν πηρε στραβα αυτο που εγραψα. Ετσι πρεπει. Για να περναμε καλα.Με εκανες και γελασα με το λαθος σου να εισαι καλα !
Λεω να έρθω εκτός απροοπτου !
Άνθρωποι είμαστε και λαθακια κάνουμε και στο λεω εγω που εχω μεταπτυχιακο στα λαθη ....χαχαχαχαχαχα
Οντως καλο ηταν. Αλλα εχει χιουμορ και δεν πηρε στραβα αυτο που εγραψα. Ετσι πρεπει. Για να περναμε καλα.
Ουφ ζεστη...
οσουσ θυμωνουν τουσ γραφουμε κανονηκα και αδιαφορουμε.δεν αξηζει να χαλιομαστε,και ενωειται οτι τα σημαντικα,2 ειναι.να ειμαστε καλα και να περναμε καλα.
σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, και εσυ εισαι ευασθητο κοριτσι απ οσο καταλαβαινω γι'αυτο και σε πληγωνουν συχνα, ομως νομιζω οτι πλεον εχεις βρει το φαμακο και πλεον δεν σε αγγιζουν οι φαρμακογλωσσες
Ο Σόλων είχε πει την φράσησε ευχαριστω για τα καλα σου λογια, και εσυ εισαι ευασθητο κοριτσι απ οσο καταλαβαινω γι'αυτο και σε πληγωνουν συχνα, ομως νομιζω οτι πλεον εχεις βρει το φαμακο και πλεον δεν σε αγγιζουν οι φαρμακογλωσσες
Μα είναι αξιαγάπητη η Έλενα!Αγαπω την Ελενα που την ειχα αμελησει πολλα χρονια
Για πεςΜα είναι αξιαγάπητη η Έλενα!
Ρώτα και εμένα!