Nevio
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2022
- Like
- 5.869
- Πόντοι
- 1.046
Μια χαρα για να ποτισω το γκαζον του σπιτιου μου !
Όχι σφουγγαρίστρα ρε Έλενα η σφουγγαρίστρα ρουφάει από το λάστιχο θα έλεγαΚαι απο την σφουγγαρίστρα!
.....εγω απο που θα ρουφαω ??Όχι σφουγγαρίστρα ρε Έλενα η σφουγγαρίστρα ρουφάει από το λάστιχο θα έλεγα
Μείναμε με τον κουβά στο χέρι μπράδερ.Καλό βράδυ σε όλους,κουβάδες,σφουγγαριστρες,λάστιχα κλπ!!!!
Δεν θα ρουφας αφού είπαμε μαλακίες λένε οι γιατροί. Το πηγάδι θα γεμίσουμε εμείς.....εγω απο που θα ρουφαω ??
Μπερδευτηκα
Καλο βραδυ ομορφια μου !Καλό βράδυ σε όλους,κουβάδες,σφουγγαριστρες,λάστιχα κλπ!!!!
Θερμή παρακληση αν καποιος είναι γιατρός να μας λησει την απορια !Μείναμε με τον κουβά στο χέρι μπράδερ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν θα ρουφας αφού είπαμε μαλακίες λένε οι γιατροί. Το πηγάδι θα γεμίσουμε εμείς
Δεν πρόκειται να βρεις γιατρό τέτοια ώρα ούτε στα επείγοντα οπότε ισχύει αυτό που λέω εγώ . Εμείς θα γεμίζουμε κ εσύ θα αράζεις, άντε μην λες οτι είμαστε και μ@@κες θα σου δώσουμε μια σαγκριά για να μην στεγνώσεις αφού θες ντε κ καλά κατάποση υγρών.Θερμή παρακληση αν καποιος είναι γιατρός να μας λησει την απορια !
Να πίνω υγρά ή να ποτίσω το γκαζόν ??
Γι αυτο σας λατρευω !Δεν πρόκειται να βρεις γιατρό τέτοια ώρα ούτε στα επείγοντα οπότε ισχύει αυτό που λέω εγώ . Εμείς θα γεμίζουμε κ εσύ θα αράζεις, άντε μην λες οτι είμαστε και μ@@κες θα σου δώσουμε μια σαγκριά για να μην στεγνώσεις αφού θες ντε κ καλά κατάποση υγρών.
Που να ήξερε κ ο δάσκαλος. Γαμιεμαι στην δουλειά έπρεπε να του πεις δάσκαλε ούτε χρόνο για νερό δεν εχω . Καληνύχτα κούκλαΝα πω και κατι τελευταιο και να σας καληνυχτισω !
Παω γυμναστηριο !
Αχχχ δασκαλε του λεω εχω παχυνει λιγο να πίνεις πολλα υγρα μου λεει για να μην πεινας πολυ !
Μα δασκαλε του λεω πινω πολλα
Εεεεε ! τοτε μου λεει κανε πιο συχνα ερωτα να καταναλωνεις θερμιδες ......χαχαχαχαχα
Και απο αυτο κανω του λεω αλλα παλι δεν χανω ευκολα κιλα !
Μωρη σταματας να τρως τοτε μου λεει ....χαχαχαχαχα
Ξεραθηκαμε στα γελια !
Καλο βραδυ σας αγαπω !
Ευχαριστω για την παρεα !
Καλημερα αγαπημενη μου μαθητρια.
Καλημερα δασκαλε !Καλημερα αγαπημενη μου μαθητρια.
Αν διπλα στην λεξη <<τελειοτητα>> υπηρξε φωτογραφια θα ηταν η δικη σου χωρις αμφιβολια.
Καλημέρα κουκλιτσα!Καλημερα δασκαλε !
Σε ευχαριστω πολυ !
Υ Γ...ξενυχτησα εχθες στο σαιτ με τα αγορια μου !
Που να ξυπνησω το πρωι !
Δεν πειραζει ομως περασα πολυ ομορφα και γελασα πολυ !
Τα φιλια μου
Καλημερα κουκλε !Καλημέρα κουκλιτσα!
Μαλιστα......δασκαλος......αλλος.Να πω και κατι τελευταιο και να σας καληνυχτισω !
Παω γυμναστηριο !
Αχχχ δασκαλε του λεω εχω παχυνει λιγο να πίνεις πολλα υγρα μου λεει για να μην πεινας πολυ !
Μα δασκαλε του λεω πινω πολλα
Εεεεε ! τοτε μου λεει κανε πιο συχνα ερωτα να καταναλωνεις θερμιδες ......χαχαχαχαχα
Και απο αυτο κανω του λεω αλλα παλι δεν χανω ευκολα κιλα !
Μωρη σταματας να τρως τοτε μου λεει ....χαχαχαχαχα
Ξεραθηκαμε στα γελια !
Καλο βραδυ σας αγαπω !
Ευχαριστω για την παρεα !
Εσυ εισαι ο μοναδικος δάσκαλος της καρδιάς μουΜαλιστα......δασκαλος......αλλος.