stefanos_1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2017
- Like
- 512
- Πόντοι
- 81
Very sweet!!
Very sweet!!
Εγώ θα έλεγα παγωτό γρανίτα καλύτεραΝαι για παγωτο !
Πυραυλο για την ακριβεια![]()
Συμφωνω !Εγώ θα έλεγα παγωτό γρανίτα καλύτερα![]()
Οι ασπρομαυρες φωτο σου , είναι καταπληκτικες!!!Τι υπέροχο κορμί για πολλά φιλάκια![]()
Θελεις να κανουμε παρεα την γυμναστικη μην χασεις την φορμα σου; Κριμα θα ειναι.Συμφωνω !
Η γρανιτα εχει και πιο πολλα υγρα !
Να τρεχουν στην γλωσσα !
Υ Γ.... μας ακύρωσε ο γυμναστής το μάθημα και η χαρά μου φάνηκε αμέσως![]()
Αν δεν εισαι αυστηρος !Θελεις να κανουμε παρεα την γυμναστικη μην χασεις την φορμα σου; Κριμα θα ειναι.
Εγώ λέω να πάρεις 2 μαζί.Συμφωνω !
Η γρανιτα εχει και πιο πολλα υγρα !
Να τρεχουν στην γλωσσα !
Υ Γ.... μας ακύρωσε ο γυμναστής το μάθημα και η χαρά μου φάνηκε αμέσως![]()
Η γνώμη μου είναι ότι οι καλύτερες φωτό είναι οι αυθόρμητες όπως η χθεσινή μου !Οι ασπρομαυρες φωτο σου , είναι καταπληκτικες!!!
2 μονο ???Εγώ λέω να πάρεις 2 μαζί.
Εγω σαν δασκαλος εχω την δικη μου μεθοδο να κανω τα ιδιαιτερα μου μαθηματα.Αν δεν εισαι αυστηρος !
Πάρε όσες μπορείς. Έρχεται καύσωνας και πρέπει να είσαι ενυδατωμένη2 μονο ???
Βαλε κατι ακομα !
4 γρανιτες![]()
Απαραίτητη προϋπόθεση διάφανο κολάν... για να εξετάσουμε σε βάθος την προπόνηση σουΑν δεν εισαι αυστηρος !
Μα ο γιατρός μου με έχει συμβουλέψει ότι τα υγρά κανουν πολύ καλο στο στομάχι ειδικά τώρα που έχει υπερβολική ζέστη!Πάρε όσες μπορείς. Έρχεται καύσωνας και πρέπει να είσαι ενυδατωμένη![]()
Ολλες όσες έχεις βγάλει είναι τέλειες όχι απλά καλές.Η γνώμη μου είναι ότι οι καλύτερες φωτό είναι οι αυθόρμητες όπως η χθεσινή μου !
Σε ευχαριστω![]()
Κι εμείς συμβάλουμε στη συμβουλή του γιατρού εννοείται! Όσο μπορούμε και όσο επιτρέπεις!Μα ο γιατρός μου με έχει συμβουλέψει ότι τα υγρά κανουν πολύ καλο στο στομάχι ειδικά τώρα που έχει υπερβολική ζέστη!
Για αυτό και εγώ φροντίζω να ακούω την συμβουλή του πιστα![]()
Μας αφυδατώνεις έτσι όμως βρε Έλενα.....Μα ο γιατρός μου με έχει συμβουλέψει ότι τα υγρά κανουν πολύ καλο στο στομάχι ειδικά τώρα που έχει υπερβολική ζέστη!
Για αυτό και εγώ φροντίζω να ακούω την συμβουλή του πιστα![]()
Αυτο ειναι το σωστο !Μας αφυδατώνεις έτσι όμως βρε Έλενα.....
Φυσικα και το επιτρεπω εφοσον το προτεινει και ο ιατρικός κλάδοςΚι εμείς συμβάλουμε στη συμβουλή του γιατρού εννοείται! Όσο μπορούμε και όσο επιτρέπεις!
Ποιος μιλησε για νερο...υπαρχουν και αλλα υγρα. Μαλιστα τα πρωινα ειναι τα καλυτερα.Αυτο ειναι το σωστο !
Να σας αφυδατωνω και μετα να πινετε πιο πολυ νερο![]()
Κλαιω απο τα γελιαΠοιος μιλησε για νερο...υπαρχουν και αλλα υγρα. Μαλιστα τα πρωινα ειναι τα καλυτερα.