stefanos_1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2017
- Like
- 510
- Πόντοι
- 81
Very sweet!!
Very sweet!!
Εγώ θα έλεγα παγωτό γρανίτα καλύτεραΝαι για παγωτο !
Πυραυλο για την ακριβεια
Συμφωνω !Εγώ θα έλεγα παγωτό γρανίτα καλύτερα
Οι ασπρομαυρες φωτο σου , είναι καταπληκτικες!!!Τι υπέροχο κορμί για πολλά φιλάκια
Θελεις να κανουμε παρεα την γυμναστικη μην χασεις την φορμα σου; Κριμα θα ειναι.Συμφωνω !
Η γρανιτα εχει και πιο πολλα υγρα !
Να τρεχουν στην γλωσσα !
Υ Γ.... μας ακύρωσε ο γυμναστής το μάθημα και η χαρά μου φάνηκε αμέσως
Αν δεν εισαι αυστηρος !Θελεις να κανουμε παρεα την γυμναστικη μην χασεις την φορμα σου; Κριμα θα ειναι.
Εγώ λέω να πάρεις 2 μαζί.Συμφωνω !
Η γρανιτα εχει και πιο πολλα υγρα !
Να τρεχουν στην γλωσσα !
Υ Γ.... μας ακύρωσε ο γυμναστής το μάθημα και η χαρά μου φάνηκε αμέσως
Η γνώμη μου είναι ότι οι καλύτερες φωτό είναι οι αυθόρμητες όπως η χθεσινή μου !Οι ασπρομαυρες φωτο σου , είναι καταπληκτικες!!!
2 μονο ???Εγώ λέω να πάρεις 2 μαζί.
Εγω σαν δασκαλος εχω την δικη μου μεθοδο να κανω τα ιδιαιτερα μου μαθηματα.Αν δεν εισαι αυστηρος !
Πάρε όσες μπορείς. Έρχεται καύσωνας και πρέπει να είσαι ενυδατωμένη2 μονο ???
Βαλε κατι ακομα !
4 γρανιτες
Απαραίτητη προϋπόθεση διάφανο κολάν... για να εξετάσουμε σε βάθος την προπόνηση σουΑν δεν εισαι αυστηρος !
Μα ο γιατρός μου με έχει συμβουλέψει ότι τα υγρά κανουν πολύ καλο στο στομάχι ειδικά τώρα που έχει υπερβολική ζέστη!Πάρε όσες μπορείς. Έρχεται καύσωνας και πρέπει να είσαι ενυδατωμένη
Ολλες όσες έχεις βγάλει είναι τέλειες όχι απλά καλές.Η γνώμη μου είναι ότι οι καλύτερες φωτό είναι οι αυθόρμητες όπως η χθεσινή μου !
Σε ευχαριστω
Κι εμείς συμβάλουμε στη συμβουλή του γιατρού εννοείται! Όσο μπορούμε και όσο επιτρέπεις!Μα ο γιατρός μου με έχει συμβουλέψει ότι τα υγρά κανουν πολύ καλο στο στομάχι ειδικά τώρα που έχει υπερβολική ζέστη!
Για αυτό και εγώ φροντίζω να ακούω την συμβουλή του πιστα
Μας αφυδατώνεις έτσι όμως βρε Έλενα.....Μα ο γιατρός μου με έχει συμβουλέψει ότι τα υγρά κανουν πολύ καλο στο στομάχι ειδικά τώρα που έχει υπερβολική ζέστη!
Για αυτό και εγώ φροντίζω να ακούω την συμβουλή του πιστα
Αυτο ειναι το σωστο !Μας αφυδατώνεις έτσι όμως βρε Έλενα.....
Φυσικα και το επιτρεπω εφοσον το προτεινει και ο ιατρικός κλάδοςΚι εμείς συμβάλουμε στη συμβουλή του γιατρού εννοείται! Όσο μπορούμε και όσο επιτρέπεις!
Ποιος μιλησε για νερο...υπαρχουν και αλλα υγρα. Μαλιστα τα πρωινα ειναι τα καλυτερα.Αυτο ειναι το σωστο !
Να σας αφυδατωνω και μετα να πινετε πιο πολυ νερο
Κλαιω απο τα γελιαΠοιος μιλησε για νερο...υπαρχουν και αλλα υγρα. Μαλιστα τα πρωινα ειναι τα καλυτερα.