Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.258
Καλημερα αγαπουλα !Καλημερα και καλη εβδομαδα κοριτσαρα μου.
Ποσο μου εχει λειψει αυτη η κορμαρα σου.
Πολυ
Καλη εβδομαδα χαρα μου
Καλημερα αγαπουλα !Καλημερα και καλη εβδομαδα κοριτσαρα μου.
Ποσο μου εχει λειψει αυτη η κορμαρα σου.
Πολυ
Μα γι αυτο την εβγαλα να ειναι ετοιμη !ωραια φωτο για ταυτοτητα χααχχα καλημερα !!!
Καλημέρα.κουκλα.πανεμορφη.
Πως πάει ο καφές??? Φωτογραφία απο το κααφέ δεν έχει???Οταν ειναι να παω για μαλλια νυχια και γυμναστηριο ειναι το χειροτερο μου και ολο γκρινιαζω απο ολα αυτα θα επιλέξω το καφεδακι για αρχη
Οριστε....Πως πάει ο καφές??? Φωτογραφία απο το κααφέ δεν έχει???
Δεν μου κάνει αυτή. Θέλω μια με τραπεζάκι, τον καφέ και το χεράκι της!!!!! (και μπουτάκι δεκτό)Οριστε....
Τα αγόρια μου τα λατρευω γιατι με εχουν πριγκίπισσα !Α πολλά ζητάτε....χαχαχα....καλημερούδια Ελενίτσα μας!
Και εσύ πάντα κάνεις αυτό μπου μπορείς και πρέπει,........ !!!!!Τα αγόρια μου τα λατρευω γιατι με εχουν πριγκίπισσα !
Καλημερα γλυκε μου !
Λουλουδακι
Τα αγόρια μου τα λατρευω γιατι με εχουν πριγκίπισσα !
Καλημερα γλυκε μου !
Λουλουδακι
Τι υπέροχο κορμί για πολλά φιλάκια
Και μου αρεσουν πολυ τα φιλάκια ειδικα τα γλωσσόφιλα!Τι υπέροχο κορμί για πολλά φιλάκια
Και μου αρεσουν πολυ τα φιλάκια ειδικα τα γλωσσόφιλα!
Γι'αυτό με λιώνεις από ερωτισμόΚαι μου αρεσουν πολυ τα φιλάκια ειδικα τα γλωσσόφιλα!
Και το γλύψιμο είναι η άλλη μεγάλη μου αδυναμία μετά τα γλωσσόφιλα !Έλενα είσαι για πολύ γλείψιμο!!!
Υ Π Ε Ρ Ο Χ Η ! ! !Κουκλα
Για παγωτο μιλαμε.....τωρα που ηρθε το καλοκαιρι να υποθεσωΚαι το γλύψιμο είναι η άλλη μεγάλη μου αδυναμία μετά τα γλωσσόφιλα !
Ομορφια μου εσυ
Ναι για παγωτο !Για παγωτο μιλαμε.....τωρα που ηρθε το καλοκαιρι να υποθεσω
Υ Π Ε Ρ Ο Χ Η ! ! !
Πυραυλο.....αυτο ειναι το μονο σιγουρο.....μαζι σου. Παντα. Χωρις εξαιρεσεις.....Ναι για παγωτο !
Πυραυλο για την ακριβεια