Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 105.984
Σε ευχαριστω πολυ αγαπη μουΝα χαίρεσαι το όνομα σου κορίτσι όμορφο!!
Σε ευχαριστω πολυ αγαπη μουΝα χαίρεσαι το όνομα σου κορίτσι όμορφο!!
Σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλαΚαλημέρα. Και επαγγελματικό να είναι το όνομα σου, αυτό δεν απαγορεύει τις ευχές.
Να είσαι πάντα καλά, δυνατή , γερή και με καλή διάθεση.
Να πίνεις τα υγρά σου , τώρα το καλοκαίρι, πολλές φο΄ρες μέσα στην ημέρα .
Να κάνεις την γυμναστική σου, χαλα΄ρα και να διατηρείς την κορμάρα όπως είναι..
Νάσαι καλά και πάντα με αυτή τη διάθεση.
Σε ευχαριστω πολυ ομορφο μου αγοριΧρόνια πολλά γλυκιά μου!!!!! Να σε χαιρόμαστε!!!
To παν είναι το τελευταίο. Όλα είναι θετικά. Μπράβο και καλή συνέχειαΣε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα
Η διαθεση μου το τελευταιο διαστημα ειναι στα υψη !
Έχω την υγεια μου τους λιγους φιλους που έχω επιλεξει να ειναι δίπλα μου την δουλεια μου που μου δινει χαρα !
Όλα εχουν τακτοποίηθει στην ζωή μου θετικά!
καλημερα και χρονια σου πολλα και παλυ.την αγαπη μου.Καλημερα αγορια μου ομορφα σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας !
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ γιορταζουν τους ευχομαι να έχουν πάντα την υγεια τους και αγαπη στις καρδιες τους !
Σε ευχαριστώ τζο για τις όμορφες διαδικτυακές ευχές σου !Είναι δεν είναι το πραγματικό όνομα σου,δεν παίζει κανέναν ρόλο οσον μ αφορά...εγω θα ευχηθώ στο κορίτσι Έλενα που γράφει εδω ,μπορει να μην σ έχω δει από κοντά,αλλα η καθημερινότητα εστω και διαδικτυακά μας φέρνει...πιο κοντά κάποιες φορές..!
Να είσαι πάντα γερή & δυνατή και μονο όμορφες στιγμές στην ζωη σου!
απλα respect....Είναι δεν είναι το πραγματικό όνομα σου,δεν παίζει κανέναν ρόλο οσον μ αφορά...εγω θα ευχηθώ στο κορίτσι Έλενα που γράφει εδω ,μπορει να μην σ έχω δει από κοντά,αλλα η καθημερινότητα εστω και διαδικτυακά μας φέρνει...πιο κοντά κάποιες φορές..!
Και να φανταστείς, οτι σκεφτόμουνα, αν δεν έστελνες ευχές, να σου πω να στείλεις... Αλλά έστειλες ως καλή και κυρία συναδελφος.Είναι δεν είναι το πραγματικό όνομα σου,δεν παίζει κανέναν ρόλο οσον μ αφορά...εγω θα ευχηθώ στο κορίτσι Έλενα που γράφει εδω ,μπορει να μην σ έχω δει από κοντά,αλλα η καθημερινότητα εστω και διαδικτυακά μας φέρνει...πιο κοντά κάποιες φορές..!
Να σαι καλά ,αυτό αισθάνθηκα αυτό έπραξα..Και να φανταστείς, οτι σκεφτόμουνα, αν δεν έστελνες ευχές, να σου πω να στείλεις... Αλλά έστειλες ως καλή και κυρία συναδελφος.
...ευχαριστώ πολύ..απλα respect....