Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.574
Δεν εχω θεμα !καλο ειναι και αυτο εμενα ομως μου αρεσουν τα ΒΟΥ-ΚΟΛΙΚΑ εσενα?
Ολα μου αρεσουν εμενα !
Δεν εχω θεμα !καλο ειναι και αυτο εμενα ομως μου αρεσουν τα ΒΟΥ-ΚΟΛΙΚΑ εσενα?
σ εμενα τα βουκοληκα που ειμαι και καραβλαχοσ.να κανουμε και λιγο πλακα.την καλησπερα μου και την αγαπη μου.Δεν εχω θεμα !
Ολα μου αρεσουν εμενα !
Στην Ελλάδα η λέξη βλάχος χρησιμοποιείται για να προσδιορίσει τους ομιλούντες την βλάχικη γλώσσα ή τους ομιλούντες την βλάχομογλεντικησ εμενα τα βουκοληκα που ειμαι και καραβλαχοσ.να κανουμε και λιγο πλακα.την καλησπερα μου και την αγαπη μου.
Καλημερα μαθητρια μου μοναδικη.
Καλημερα δασκαλε της καρδιας μου !Καλημερα μαθητρια μου μοναδικη.
Να περασεις ομορφα οπως σου αρμοζει.
Τελεια.....ευχομαι να περασεις καλα......και να ξεκουραστεις.Καλημερα δασκαλε της καρδιας μου !
Εδω που ειμαι υπαρχει μια γλυκια ηρεμια !
Και δεν θα παραλειψω την απογευματινη μου βολτα στην θαλασσα !
Να εισαι εκει που ηρεμει η ψυχη σουΤελεια.....ευχομαι να περασεις καλα......και να ξεκουραστεις.
αυτα ειναι ...εγκυκλοπαιδεια κανονικη το κοριτσιΣτην Ελλάδα η λέξη βλάχος χρησιμοποιείται για να προσδιορίσει τους ομιλούντες την βλάχικη γλώσσα ή τους ομιλούντες την βλάχομογλεντικη
Με την υποχώρηση της γλώσσας που παρατηρήθηκε τις τελευταίες δεκαετίες η λέξη αναφέρεται πλέον και σε όσους προέρχονται από βλαχόφωνες οικογένειες χωρίς απαραίτητα να γνωρίζουν και να ομιλούν τη βλάχικη!
Η ιστορική έρευνα δεν έχει καταλήξει σε ένα γενικώς αποδεκτό συμπέρασμα για την προέλευση της λέξης και η έλλειψη ομοφωνίας σχετίζεται ως ένα βαθμό με τις διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν για την καταγωγή των βλάχων !
Η ονομασία βλάχος είναι ασαφής με γενικό κανόνα να σημαίνει τον λατινόφωνο!
Να περνάς καλά και νάσαι καλά
Προσπαθω να σε εντυπωσιασωαυτα ειναι ...εγκυκλοπαιδεια κανονικη το κοριτσι
προσπαθησε περισσοτερο !!!Προσπαθω να σε εντυπωσιασω
Εισαι εντυπωσιακη ηδη εσυ δεν χρειαζεται περισσοτερο καρδια μου.Προσπαθω να σε εντυπωσιασω
Οπότε θα τα ξαναπούμε μετά την μεταπτυχιακή μου εκπαίδευση !προσπαθησε περισσοτερο !!!
ναι κανε δουλεια σου!!! χαχααΟπότε θα τα ξαναπούμε μετά την μεταπτυχιακή μου εκπαίδευση !
μαζι σου κανω οτι θελεις !ναι κανε δουλεια σου!!! χαχαα
«Με όποιον δάσκαλο καθίσεις,τέτοια γράμματα θα μάθεις».Οπότε θα τα ξαναπούμε μετά την μεταπτυχιακή μου εκπαίδευση !
«Με όποιον δάσκαλο καθίσεις,τέτοια γράμματα θα μάθεις».